+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Korkea trukki

Korkeanostotrukkeja käytetään usein matalissa varastoissa tai pienissä varastoissa. Ne soveltuvat myös kuljetukseen Euro-kuormalavat, laatikkokuormalavat kontit ja vastaavat tavarat. Kapeilla käytävillä, joilla on vähän liikkumavaraa, korkeatrukit soveltuvat tavaroiden lastaamiseen ja purkamiseen. Trukkilupaa ei vaadita, mutta vain koulutetun henkilöstön tulisi päästä trukkiin. Käsikäyttöiset ja puolisähköiset trukit erotetaan toisistaan.

Käsikäyttöisessä versiossa niiden työntämiseen tai vetämiseen tarvitaan paljon voimaa niiden suuren omapainon (jopa 320 kg) vuoksi. Sähkökäyttöisessä versiossa haarukoita käyttää sähköhydraulinen järjestelmä, eikä tässä tapauksessa tarvita manuaalista voimaa. Korkean nostotrukin omapaino on kuitenkin jopa 495 kg, joka syntyy, kun sitä siirretään käsin. Jotta tavarat voidaan pysäyttää välittömästi, sähköinen versio on yleensä varustettu hätäpysäytyskytkimellä, ja pleksilasi voi lisäksi suojata käyttäjää putoavilta tavaroilta.

Akku ladataan 230 V:n pistorasiasta, ja akun varaustaso ilmoitetaan latausilmaisimella. Edut Trukki ja Haarukkatrukki yhdistetään siten. Puoli-elektrisen version kantavuus on noin 1 t ja käsikäyttöisen version jopa noin 1,5 t. Sähkökäyttöisen version huoltoväli on pidempi kuin ilman akkua varustetun trukin huoltoväli. Yleisesti ottaen on tärkeää, että laitetta käytetään vain kiinteällä ja tasaisella alustalla, jossa ei ole kaltevuutta.