Kaikki tuotteet

Hyllyjen yksittäiset osat ja lisävarusteet

Hyllytystarvikkeet kaikkiin koteloihin

Onko sinulla jo olemassa oleva kuormalavahylly ja haluaisitko laajentaa sitä tai muuttaa sen toimintaa? Autamme sinua mielellämme TOPREGAL-tarvikkeilla. Kaikkia kuormalavahyllyjärjestelmään perustuvia hyllyjä, työpöytiä ja työpöytiä voidaan muokata ja räätälöidä. Yksittäisiin osiin kuuluu klassisten osien, kuten hyllypylväiden, hyllyjen ja poikkitankojen lisäksi myös lisävarusteita, jotka muuttavat hyllyn toimintaa perusteellisesti. Hyllylokeroiden merkintöihin voidaan esimerkiksi kiinnittää magneettinauhoja, lisätä erityisiä tynnyritukia, jotta tynnyreitä voidaan säilyttää turvallisesti makuuasennossa, tai jopa kokonaisia laatikostoja voidaan lisätä olemassa olevaan hyllyyn. TOPREGALin modulaarisen järjestelmän avulla olet aina turvallisella puolella.

Kuormalavahyllyjen komponentit ja tarvikkeet

Lavatelineemme mahdollistavat raskaiden kuormien turvallisen ja helpon varastoinnin. Lavahyllyjen pystytuet sekä poikkipalkit ja hyllyt määrittävät, kuinka paljon painoa voidaan varastoida. Siksi jaamme myös yksittäiset osat ja tarvikkeet luokkiin PR4500, PR9000 ja PR15000. Kuormitus määräytyy pääasiassa materiaalin paksuuden mukaan, minkä vuoksi PR15000-hyllystön osat ovat huomattavasti massiivisempia kuin niiden pienemmät veljet. Käyttökohde vaikuttaa erityisesti siihen, mikä hyllytuki on valittava. Jos säilytetään esimerkiksi kuivia ja kevyitä esineitä, pelkkä puuhylly riittää. Heti kun asiat painavat enemmän, suosittelemme valitsemaan teräskannattimet, metalliverkkokannattimet tai ritilätelineen, joka kestää suuremman pistekuormituksen. Lisäksi metalliverkko- ja ritilähyllyillä on ratkaiseva etu: jos varastossa tulee joskus sekaannusta, voit nähdä alhaalta, mitä tavaroita on varastoitu korkeille hyllyille.

Sinkitty on valttikortti

Olipa kyseessä sitten tee-se-itse-myymälä, kasvikauppa, tavarankäsittely tai varaston ulkopuoli: Jokainen, joka on joskus joutunut varastoimaan ulkona, tietää, että tämä on mahdollista vain kuumasinkityillä hyllyillä. Siksi TOPREGAL tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia kuumasinkittyjä hyllytarvikkeita. Olipa kyseessä kuormalavahyllystö tai konsolihyllystö: meiltä löydät hyllystön osat, joita voit käyttää myös ulkona, hyllyillä tai ilman. Galvanoidut ulokehyllyt soveltuvat erinomaisesti pitkien tavaroiden käytännölliseen ulkovarastointiin.

Työpöytätarvikkeet: Jokaiselle jotakin

Hyllyjärjestelmämme soveltuvat täydellisesti kokonaisten kuormalavojen, pitkien tavaroiden ja verkkolaatikoiden varastointiin. Työpöytämme ja niiden laaja lisävarustevalikoima tuovat tähän tarjontaan uuden ulottuvuuden. Näissä käytännöllisissä työpisteissä voi siis tehdä muutakin kuin vain kokoonpanotöitä. Nerokkaiden rei'itettyjen takapaneelien ja sivupaneelien avulla voit myös muuttaa asemat säilytyspaikaksi työkaluille ja turvavarusteille, joiden on oltava aina käden ulottuvilla. Samaan aikaan työpöytien lisävarusteisiin kuuluvat myös hyllytuet ja poikkitangot, mikä tarkoittaa, että työpöydät voidaan myös myöhemmin helposti integroida hyllyihin. Tämä on erityisen käytännöllistä silloin, kun tuotantoalueella on vähän tilaa. Integroitavia työkalukaappeja voidaan käyttää sekä työpöydissä että hyllyissä pienten osien, moduulien tai työkalujen turvalliseen säilytykseen. Lisäksi TOPREGAL-työkalukaapit ovat lukittavia. Jos tarvitset siirrettävän työpöydän, sekin on mahdollista ilman ongelmia. TOPREGAL-työpöytien jalustat ovat korkeussäädettävissä, ja ne voidaan pyynnöstä varustaa pyörillä. Nämä siirrettävät työpöydät mahdollistavat joustavan työpajatyöskentelyn vaihtuvilla työpisteillä.

Pystysuora, nerokas varastointi

TOPREGALin käytännöllisillä pystyhyllyillä logistiikkasi saa uuden ulottuvuuden. Vaikka tavanomaisilla raskailla hyllyillä voi säilyttää tavaroita vain vaakasuorassa, voit luoda varastoosi taas tilaa pystyhyllyillämme ja niihin liittyvillä yksittäisillä osilla. Käytä koko korkeutta ja säilytä pitkät tavarat pystysuorassa. TOPREGAL-pystytelineiden yksittäisten osien avulla TOPREGAL-pystytelineitäsi voidaan laajentaa tarpeen mukaan. Näin voit reagoida dynaamisesti kasvaviin varastointitarpeisiin. Käytännöllisillä käsivarsijakajilla voit jakaa eri tavarat ja varmistaa näin järjestyksen. Pystyhyllyjen pystytukia on saatavana eri korkeuksilla 300-400 cm. Täydentävät kuminauhat antavat turvallisen otteen, jotta tavarasi eivät luiskahda sivuun. Vakuuta itsesi joustavasta pystyhyllyjärjestelmästämme.

...lue lisää