+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Siirrettävät rengashyllyt ja rengasvaunut

Header

Liikuteltava rengasteline tai rengasvaunu on erittäin käytännöllinen autokorjaamoissa, joihin on liitetty rengasvarasto. Siirrettävän rengastelineen ansiosta kaksi kertaa vuodessa tapahtuva renkaanvaihto voidaan aloittaa selkäystävällisellä tavalla: Varastoidut pyörät asetetaan rengasvaunuun ja ajetaan autoon. Renkaat asetetaan vaunuun ja ajetaan autoon, jossa ne vaihdetaan nopeasti. 8 renkaalle tarkoitetun rengastelineen avulla vaihto voidaan tehdä sekoittamatta rengastyyppiä kullakin tasolla. Valitse suodattimesta vain sinulle sopiva rengaskoko - halutessasi cm:nä tai tuumina - ja sopivat rengaskärryt näkyvät heti alla. Kun olet kerran käyttänyt sitä, et halua enää ikinä jättää tätä käytännöllistä työpajan apuvälinettä käyttämättä. Katso itse!

Hylly- tai pöytäjärjestelmän konfigurointi

Leveä
Attribute
Korkeus
Attribute
Syvyys
Attribute
Oikea telineen syvyys rengaskokojesi mukaan
Suositus perustuu keskimääräiseen rengaskokoon, kun käytetään määritettyä tuumakokoa.
Attribute
Tasojen lukumäärä
Attribute

Siirrettävät rengashyllyt ja rengasvaunut myydyin

Ergonominen työskentely siirrettävän rengastelineen avulla

Täydelliset teräsvanteilla varustetut pyörät painavat muutaman kilon. Yhden pyörän nostaminen ja kantaminen autoon on mahdollista, mutta jos kuljetat useita pyöriä varastosta nostolavalle päivittäin, selkäsi rasittuu nopeasti. Rengasvaunu tai siirrettävä rengasteline voi tuoda nopeasti helpotusta. Neljällä kääntyvällä pyörällä varustettu ja maalatusta teräksestä valmistettu joustava apulainen on autokorjaamossa rinnallasi monien vuosien ajan.

Pyörillä varustettu rengasteline ei kuitenkaan ole käytännöllinen vain tulevaa pyöränvaihtoa varten. Vaikka renkaat on säilytettävä lyhyen aikaa auton korjauksen aikana ja korjaamo on melko pieni tai polut ovat kapeita, siirrettävä rengasteline voidaan yksinkertaisesti vierittää pois tieltä.

Erilaisia pyöriä, renkaita tai vanteita varten rengasvaunu on saatavana kolmella eri syvyydellä: 40 cm:n syvyys sopii 13-15 tuuman renkaille, 50 cm:n syvyys 16-18 tuuman renkaille ja 60 cm:n syvyinen rengasteline 19-29 tuuman renkaille. Koska renkaan kosketuspinta-ala telineeseen on pieni, renkaita voidaan varastoida pidempään ilman ongelmia, koska painejälkiä ei muodostu.

Rengasvaunusta tulee siirrettävä työpöytä tai varastohylly.

Autokorjaamossa tällaista pyörillä varustettua rengastelinettä voidaan myös käyttää nopeasti "väärin": esimerkiksi moottorilohko tai muita auton osia voidaan asettaa sen päälle, jotta työtä voidaan jatkaa. Ei ole myöskään mikään salaisuus, että siirrettävät rengastelineemme voidaan muuntaa myös yksittäiseksi siirrettäväksi työpöydäksi tai siirrettäväksi työpöydäksi, jossa on tuki. Rei'itetyllä takapaneelilla ja työkalukaapilla työkalut ja työvälineet lajitellaan siististi ja tilaa säästävästi.

...lue lisää