Kaikki tuotteet

Työpenkit ja pakkauspöydät

Työpöydät, pakkauspöydät ja raskaan kaluston työpöydät, siirrettävät ja kiinteät.

Työpöytämme, raskaat työpöydät, pakkauspöydät ja työpöydät on suunniteltu erityisesti teollisuuskäyttöön ja joustavaan käyttöön eri alueilla ja työpaikoilla. Tarjoamme kattavan valikoiman yksinkertaisesta työpöydästä, jonka kantavuus on jopa 500 kg, täysin räätälöityihin työpöytiin, joihin kuuluu integroituja työkalukaappeja, takapaneeli, työkalupidikkeitä ja paljon muuta.

Kaikki tässä esitetyt mallit (paitsi raskaat työpöydät) ovat yhteensopivia varastointihyllyjärjestelmämme kanssa, joten niitä on saatavana myös tilaa säästävinä lisäpöytinä, joissa on vain yksi pystypöytä. Lisäksi pakkauspöydät, työpöydät ja (raskaat) työpöydät ovat jo perusversiossa korkeussäädettävissä, ja ne voidaan myös jälkikäteen asentaa siirrettäväksi versioksi. Kaikkien tasojen, sekä pöytä- että välitasojen, korkeutta voidaan säätää erikseen 50 mm:n ruudukossa.

Jos olet jo perustanut työpisteesi riittävästi ja etsit lisää varastointikapasiteettia tai hyödyllisiä lisävarusteita, voit tutustua raskaisiin hyllyihin tai lisävarusteisiimme ja tehdasvarustevalikoimaamme.

...lue lisää