Kaikki tuotteet

Ura

Nopeasti kasvavien rakenteiden tueksi etsimme monenlaisia omistautuneita ammattilaisia, jotka nauttivat järjestelmällisestä ja itsenäisestä työskentelystä.

Kuka on TOPREGAL?

TOPREGAL GmbH on vuonna 2009 perustettu dynaaminen, internet-osaava perheyritys, jonka kotipaikka on Filderstadtissa Stuttgartin lähellä. Vuonna 2020 avatun Weselissä sijaitsevan toisen varaston avulla takaamme nopeat toimitukset koko Eurooppaan. Laajentumisemme jatkui vuonna 2021 sivuliikkeellä Newportissa, Walesissa, ja sitä täydennettiin vuonna 2022 tuotanto- ja logistiikkatilalla Pasewalkissa, lähellä Berliiniä. Vuosi 2023 merkitsi uutta virstanpylvästä yrityksemme historiassa. Vahvistimme kansainvälistä läsnäoloamme avaamalla kuusi uutta toimipistettä Yhdysvalloissa - Illinoisissa, Kaliforniassa, Texasissa, Pennsylvaniassa ja Missourissa. Jokainen näistä siirroista kuvastaa sitoutumistamme maailmanluokan palvelun tarjoamiseen asiakkaillemme maailmanlaajuisesti.

TOPREGAL on virallisesti "huippuyritys".

Vuonna 2024 TOPREGALille myönnettiin kununun "Huippuyritys"-merkki kolmannen kerran peräkkäin. Tämä nostaa meidät jälleen kerran tämän alustan suosituimpien yritysten 5 prosentin joukkoon. Sinetti ei ainoastaan edusta modernia yrityskulttuuriamme, vaan se on myös selkeä osoitus sitoutuneiden työntekijöidemme luottamuksesta ja tyytyväisyydestä. Me TOPREGALilla keskitymme arvostavaan, kannustavaan ja motivoivaan työympäristöön, jotta saamme tiimistämme irti kaiken mahdollisen.


Tällä hetkellä avoimet työpaikat

Täältä löydät yksityiskohtaista tietoa avoimista työpaikoistamme. Otamme aina mielellämme vastaan hakemuksia myyntitehtäviin - mieluiten vieraiden kielten taitoisia. Tietenkin myös muut alat ovat milloin tahansa avoimia vapaamuotoisille hakemuksille. Lähetä meille vain täydellinen ja informatiivinen hakemuksesi osoitteeseen bewerbung@topregal.com.

DNA:mme

Tässä lueteltujen arvojen lisäksi elämme TOPREGALissa avoimen ja rehellisen viestinnän, kunnioittavan vuorovaikutuksen ja ketterien rakenteiden mukaan saavuttaaksemme tavoitteemme yhdessä. Lisätietoja

Avuliaisuus
Kunnioitus
Luottamus
Joukkuehenki
Tunnustus
Innostus

Toimipaikat

Täältä löydät tuoteasiantuntijasi ja sopivat vastaukset kysymyksiisi sekä ratkaisut kaikkiin tuotteisiimme liittyviin ongelmiin.

Kiinnostuitko? - Tule mukaan!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden jännittävään uraan erittäin kasvuhakuisessa yrityksessä, jolla on start-up-luonne. Mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisessa ja ketterässä työympäristössä ja osallistua sisäisten prosessien kehittämiseen ja optimointiin. Saat houkuttelevan, suoritukseen perustuvan palkan, kehittymismahdollisuuksia ja pitkän aikavälin näkymiä.

Tule osaksi dynaamisesti kasvavaa yritystä, jossa on matala hierarkia ja erittäin motivoitunut tiimi.

TOPREGALin työntekijät henkilöstökokouksessa 2022