Tuotemerkit / tuotteet
 1. SolidHub
 2. TecMaschin
 3. wipeket
Ohje & usein kysytyt kysymykset
 1. FAQ
 2. Sanasto
Viitteet
 1. Artseco
 2. Fontline
 3. Kielin pöydät
 4. Vähintään
 5. THW
 6. Xucker

Ura

Nopeasti kasvavien rakenteiden tueksi etsimme monenlaisia sitoutuneita asiantuntijoita, jotka nauttivat suunnitelmallisesta ja itsenäisestä työstä.

Kuka on TOPREGAL?

TOPREGAL GmbH on koko Euroopassa toimiva perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Filderstadtissa (lähellä Stuttgartia). Monivuotinen kokemuksemme hyllyjen erikoismyyjänä / yritystarvikkeiden verkkopostimyyntinä sekä asiakaslähtöinen lähestymistapamme tekevät meistä luotettavan kumppanin kaikkiin varasto- ja toimistokalustustarpeisiisi. Yli 100 000 yritysasiakasta ympäri Eurooppaa luottaa nyt tuotteisiimme ja lyömättömään hinta-laatusuhteeseemme. Varmistaaksemme, että tuotteemme saavuttavat asiakkaamme nopeasti lähes kaikkialle Eurooppaan, avasimme toisen suuren varaston Weselissä Nordrhein-Westfalenissa vuonna 2020. Kesällä 2021 avasimme sivuliikkeen Yhdistyneeseen kuningaskuntaan (Newport, Wales), ja vuonna 2022 avasimme tuotanto- ja logistiikkalaitoksen Pasewalkiin, Berliinin pohjoispuolelle.

Tällä hetkellä avoimet työpaikat

Täältä löydät yksityiskohtaista tietoa avoimista työpaikoistamme. Otamme aina mielellämme vastaan hakemuksia myyntitehtäviin - mieluiten vieraan kielen taitoja. Mutta tietysti myös muut alat ovat avoinna pyytämättä jätetyille hakemuksille milloin tahansa. Lähetä meille täydelliset ja informatiiviset asiakirjasi osoitteeseen bewerbung@topregal.com...

Kiinnostuitko? - Tule mukaan!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden jännittävään uraan erittäin kasvuhakuisessa yrityksessä, jolla on start-up-luonne. Mahdollisuus työskennellä mielenkiintoisessa ja ketterässä työympäristössä ja osallistua sisäisten prosessien kehittämiseen ja optimointiin. Saat houkuttelevan, suoritukseen perustuvan palkan, kehittymismahdollisuuksia ja pitkän aikavälin näkymiä.

Tule osaksi dynaamisesti kasvavaa yritystä, jossa on matala hierarkia ja erittäin motivoitunut tiimi.

TOPREGALin työntekijät henkilöstökokouksessa 2022