Kaikki tuotteet

Ulokehylly, lisävarusteet

Header

TOPREGALin pitkien tavaroiden varastointiin suunnitellut, 50-125 cm pitkillä kannattimilla varustetut kantohyllystöt kestävät 1250 kg:n ja jopa 6000 kg:n suuruisen kuorman. Maalattu tai kuumasinkitty: Kannakehyllyihimme sopivat lisävarusteet ja yksittäiset osat innostavat korkealla laadulla ja kohtuullisella hinnalla, kuten TOPREGALilta tottuu. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman lisävarusteita sekä turvatarvikkeita. Lisäksi on käytännöllisiä artikkeleita varastoitujen pitkien tavaroiden järjestämiseen, lajitteluun ja merkitsemiseen.

Valitse oikea ulokehyllytyyppi

Jalustat konsolihyllyille: Mitä sinun on tiedettävä?

200 cm:n ja 600 cm:n korkeuden välillä olevat konsolihyllyjen pystytuolit tarjoavat tilaa säästävän vaihtoehdon tavanomaisille kuormalavahyllyille. Pystytuet eroavat KR2500-, KR3000- ja KR6000-tyyppien välillä maksimikorkeuden ja kantavuuden osalta. Näin ollen kaksipuolisessa versiossa yhdelle pystypylväälle voidaan sijoittaa 2500 - 6000 kg. Erikoisominaisuus löytyy KR2500-tyypin konsolista telinepystytelineistä. Kahden muun mallin varret voidaan ripustaa joustavasti eri korkeuksille tarpeiden mukaan, mutta KR2500:n pylvääseen ne on hitsattu pysyvästi kiinni. Tämä lisää vakautta ja lisää kantavuutta. Kymmenen 50 cm:n pituista varsiosaa kestää kukin 250 kg:n painon.

KR3000- ja KR6000-tyypit voidaan hankkia myös kuumasinkittyinä versioina, mikä mahdollistaa käytön ulkona tai erityisen syövyttävissä olosuhteissa. Materiaalin suuri paksuus ja vakaa materiaali tekevät muodonmuutoksen mahdottomaksi määritetyllä nimelliskuormalla. Ole varmalla puolella TOPREGALin konsolihyllyjen telinepystytukien avulla.

Kannattimet konsolihyllyjä varten: mitä sinun on tiedettävä?

Varastoitavan tavaran mukaan lahden leveyden ja korkeuden on vastattava käyttötarkoitusta. Konsolihyllyjen tapauksessa tätä ei määritellä ristikon pituuden perusteella, kuten kuormalavahyllyjen tai varastohyllyjen tapauksessa, vaan yksittäisten konsolihyllyjen pylväiden välisten tukien perusteella. Ne ovat saatavana meiltä 1 m tai 1,5 m leveinä ja maalattuina RAL5005-signaalin siniseksi sekä kuumasinkittyinä ulkokäyttöön. Tässä tapauksessa pystytolppien väliin on pultattu tiukasti vuorotellen vaaka- ja vinotuet, jotka antavat kannatushyllylle tarvittavan vakauden ja siten vakauden. Täydellisen hyllyhyllyhyllyn rakentamiseen tarvitaan siis vähintään 2 pystytolppaa ja asianmukaiset jäykisteet, jotta ne voidaan kiinnittää konsolihyllyjen väliin. Tarvittavien tukipylväiden määrä riippuu periaatteessa konsolihyllyjen korkeudesta. Jotta voisimme tukea sinua parhaalla mahdollisella tavalla, tarjoamme vain yhteensopivia tukisarjoja, jotka sisältävät koko asennusmateriaalin.

Turvallisuus etusijalla

Konsolihyllyjärjestelmä tulee harvoin yksin. Hyllyjärjestelmän lisäksi käytetään yleensä trukkeja, kuten haarukkatrukkeja, korkeatrukkeja tai jopa suurnopeustrukkeja, helpottamaan päivittäisiä varastorutiineja. Suojellaksesi telineen pylväitä ja alempia rakenteita törmäyksiltä tarvitset turvallisuuteen liittyviä lisävarusteita, kuten törmäyssuojapollareita, U- tai L-muotoisen törmäyssuojan tai jopa kokonaisen törmäyssuojalankun. Tämä ei ainoastaan suojaa hyllyjäsi ja niissä säilytettäviä tavaroita ja raaka-aineita. Asianmukaisten suojavarusteiden käytöstä määrätään myös DGUV 108-007:ssä. Törmäyssuojalankut ja törmäysportit kiinnitetään myös yksinkertaisesti lattiaan pulttiankkureilla. Nämä turvalaitteet ovat TÜV-testattuja, ja ne täyttävät kaikki asiaa koskevat lainsäätäjän standardit ja määräykset. Toimi turvallisesti TOPREGALin turvallisuuteen liittyvien lisävarusteiden avulla.

Kannakevarret: mitä sinun on tiedettävä

Osittain kiinteästi hitsattu, osittain joustavasti kiinnitettävä. Nämä ovat TOPREGAL-hyllyjärjestelmiemme ulokevarret. Pitkien tavaroiden varastoinnissa on välttämätöntä käyttää useita vakaita ja vankkarakenteisia kannattimia. Teräksen karkaisun ja pulverimaalaus- tai kuumasinkitysmenetelmän ansiosta kannattimet ovat erityisen kestäviä ja kestävät raskaimmatkin varastointivaatimukset. Jälleen kerran materiaali määrää käyttöpaikan. Maalattuja ulokevarsia ei saa käyttää syövyttävissä ympäristöissä, kuten ulkotiloissa. Tätä tarkoitusta varten tarjoamme KR3000- ja KR6000-mallien varret myös kuumasinkittyinä versioina. Kolmessa eri pituudessa voit päättää, kuinka paljon haluat säilyttää yhdellä hyllyllä. Kukin varsi kestää jopa 500 kg:n kuormituksen. Älä pidättele, vaan anna TOPREGALin kantovarsien pitää tavarasi puolestasi.

Kannattimet konsolihyllyille: Mitä sinun on tiedettävä?

Kantohyllyjen laajentaminen on melko yksinkertaista. TOPREGALin hyllytuella helpotat pakettien, pienempien tavaroiden tai jopa yksittäisten esineiden varastointia, jotka eivät voi enää pudota kannattimien välistä. Pitkien tavaroiden taipumisen estäminen on mahdollista myös kantohyllytelineidemme hyllytuella. Niitä on saatavana joko puisena kevyempiä tavaroita varten enintään 400 kg:n painoisille sisätiloille tai ritilänä, joka soveltuu myös ulkotiloihin ja jonka kantavuus on 500 kg. Käytännölliset hyllyt kiinnitetään ylimääräisillä kiinnitystangoilla, jotka sisältyvät jo toimitukseen. Nämä kiinnitystangot voidaan tilata myös yksittäin, jos sinulla on jo sopivia tukia konsolitelineeseen.

...lue lisää