Kaikki tuotteet

Visiomme

– maailman paras tuote ONLINE
-jälleenmyyjä varastointi. Hauskuus työssä, innostuneet asiakkaat ja ainutlaatuinen yrityskulttuuri ovat menestyksemme tae.

B2B-verkkopostimyyntinä TOPREGAL on vuodesta 2019 lähtien tarjonnut asiakkailleen paitsi laadukkaita teollisuushyllyjä, myös yhä enemmän tuotteita, joita tarvitaan koko varasto- ja toimintaympäristössä. Esimerkiksi teollisuustrukkeja, käyttötekniikkaa ja puhdistuslaitteita myydään SolidHub, TecMaschin-ja wipeket-brändeillä. Uusin tuotemerkkimme SoloPort tarjoaa tehokkailla aurinkopaneeleilla varustettuja autokatoksia ja pysäköintitalojen kattoja.

Perustamme päivittäisen ajattelumme ja toimintamme asiakas- ja työntekijäkeskeisesti seuraaviin pääperiaatteisiin:

Pyrkimyksemme

Asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyys on meille ensisijainen tavoite. Siksi luomme jatkuvasti uusia asiakaslähtöisiä tuote- ja palveluratkaisuja, joita voimme toimittaa ja tarjota mahdollisimman nopeasti. Lisäksi työntekijöidemme hyvinvointi ja motivaatio ovat meille erittäin tärkeitä, minkä vuoksi annamme toiveille ja tarpeille tarvittavan vapauden.


DNA:mme

Tässä lueteltujen arvojen lisäksi elämme TOPREGALissa avoimessa ja rehellisessä viestinnässä, arvostavassa vuorovaikutuksessa ja ketterissä rakenteissa, jotta voimme saavuttaa tavoitteemme yhdessä.

Avuliaisuus
Kunnioitus
Luottamus
Joukkuehenki
Tunnustus
Innostus