Kaikki tuotteet

Siirrettävät varastohyllyt ja työpenkit

Header

Pitääkö sinun siirtää nopeasti muutama paketti tai työmateriaali paikasta A paikkaan B, kun kuormitus on erittäin suuri hyllytasoa kohti? Meidän pyörillä varustetut säilytyshyllymme ovat todella vahvoja tässä! Tasoa kohden maksimissaan 500 kg:n kuormitus, vakaat muoviset kääntyvät pyörät ja kahva takaavat, että kaikki voidaan siirtää, kuljettaa ja siirtää hetkessä. Riippuen siitä, mitä on siirrettävä, löytyy sopiva tuki. Valitse suodattimesta sinulle sopiva tukityyppi, ja sopivat siirrettävien hyllyjen vaihtoehdot näkyvät heti alapuolella. Kun olet kerran käyttänyt sitä, et halua enää luopua tästä rullaavasta apuvälineestä. Katso itse!

Leveä
Attribute
Korkeus
Attribute
Syvyys
Attribute
Tasojen lukumäärä
Attribute
Hyllylevy
Attribute

Siirrettävät varastohyllyt ja työpenkit myydyin

Näkymä

Liikuteltavat varastohyllyt ritilällä

Sinkitystä teräksestä valmistetulla ritilällä varustettu siirrettävä säilytyshylly sopii erinomaisesti sellaisten tavaroiden, kuten esimerkiksi puutarhamullan, kuljettamiseen tai järjestämiseen, jotka voivat tippua tai siivilöityä.

Multiplex-levy tai puinen tuki työpöydälle, joka on varustettu pyörillä.

Puinen (pressopahvi) tuki on yksinkertaisin vaihtoehto kuivien varastoitujen tavaroiden kuljetukseen. Jos kuitenkin haluat tehdä siirrettävästä säilytyshyllystä työpöydän, suosittelemme tukevasta pyökkipuusta valmistettua multiplex-levyä, jonka pinta on päällystetty pellavaöljylakalla.

Teräksinen hyllytuki nesteitä tai vaarallisia aineita varten

Siirrettävän säilytyshyllyn terästuki on paras tapa kuljettaa säiliöitä, joissa on nestemäistä sisältöä. Jos jokin menee pieleen, sileä teräspinta on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Terästuki täyttää myös kaikki nykyisten paloturvallisuusmääräysten vaatimukset.

...lue lisää