Kaikki tuotteet

Siivouskoneet

Siivouskoneet, kuivausrummut, ajettavat lakaisukoneet, märkä-kuivaimurit ja paljon muuta.

Siivouskoneilla on kristallinkirkas tehtävä, ja se on varmistaa korkeatasoinen puhtaus lyhyessä ajassa. Juuri tätä edustavat wipeket-merkkiset puhdistuskoneemme. Puhdistuskoneiden käsite on laaja: Siivouskoneiden valikoimamme on laaja märkä-kuivaimureista ja kuorinta-kuivauskoneisiin ja ajolakaiskoneisiin. Täällä pätee periaatteemme: puhtautta eivät tuota ainoastaan itse siivouskoneet, vaan myös siivouskoneidemme energiansaanti on 100-prosenttisesti ilmastoneutraalia.

Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman varaosia ja lisävarusteita puhdistuskoneisiimme. Nämä vaihtelevat useimmiten yksinkertaisista kulutusosista, kuten puhdistusharjasta, pölysuodattimesta tai pölynimurin lisäosasta, kiillotus- ja puhdistustyynyihin, jotka eivät kuulu varsinaisen puhdistuskoneen toimitukseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden koota oma koneesi sopivilla lisävarusteilla. Wipeket-ammattilaisemme neuvovat sinua mielellään valintasi suhteen. Lisäksi saat jokaisen pesukoneen mukana maksutta pullon likaa liuottavaa Multi-Blue-yleispuhdistusainetta.

Osta siivouskoneet TOPREGALista, niin sinulla on aina oikea kone käsillä.

Kuten näet, olet aina hyvin valmistautunut ja sinulla on aina oikea tuote käsilläsi jokaiseen siivoustyöhön, kun ostat siivouskoneesi TOPREGALilta. Jokaisella yksittäisellä koneella on omat etunsa yrityksesi kannalta. Esimerkiksi wipeket-kuivausrummut ovat erityisen ketteriä ergonomisesti säädettävän ohjauspyörän ansiosta, ja ne yltävät helposti jokaiseen varastosi kapeaan hyllyriviin puhdistusta varten ilman, että jäämiä jää jäljelle. Kiinnityslakaisukone sen sijaan on ihanteellinen suurille alueille. Tämä johtuu yhtäältä sen poikkeuksellisen korkeasta puhdistustehosta, joka on 8400 neliömetriä tunnissa, ja toisaalta sen pitkästä käyttöajasta ja korkeasta käyttönopeudesta. Kaikkien näiden tekijöiden ansiosta voit käyttää kiinnityslakaisinta mukavasti sekä sisällä että ulkona. Voit käyttää märkä-kuivaimuria erityisesti pienempien likaantuneiden materiaalien, jotka voivat olla sekä kuivia että kosteita, luotettavaan puhdistukseen.

...lue lisää