+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Erikoishyllyt

Header

TOPREGAL tarjoaa optimaalisen ratkaisun myös erikoisvarastotavaroille, kun kyseessä on hyllystö. Olipa kyseessä sitten modulaarinen monitoimihylly, kuten MFR1000, joka on yksilöllisesti muunneltavissa, laajennettavissa ja korkeussäädettävissä lähes kaikkiin tarpeisiin, tai tilaa säästävä polkupyörähylly, kuten FRR2000, jossa voidaan säilyttää jopa 24 polkupyörää.

Tulosten suodattaminen
×

Hinta / €

Ystävällinen


Malli


Leveä (mm)

Syvyys (mm)


Näytä kaikki suodattimet

8 tuotteet

Normaalihinta 102,90
87,47
lisättynä 25% ALV
Vertaa
Enintään 4 tuotetta voidaan vertailla samanaikaisesti.
Toimitusaika 3 - 5 työpäivinä
Lähetys 199,- € kiinteä maksu

MFR1000 - mittatilaustyönä valmistetut varastointilaitteet

TOPREGALin MFR1000-monitoimihyllyjärjestelmä voidaan mukauttaa yksilöllisten vaatimusten ja toiveiden mukaan ja optimoida jokaiseen varastoon, sillä se tarjoaa yli tuhat mahdollista yhdistelmää. Kaikki MFR1000:n peruskomponentit perustuvat LR2000-varastohyllystöömme, ja niitä voidaan joustavasti yhdistellä keskenään ihanteellisen varastolaitteiston luomiseksi. Olemassa olevat ja jo asennetut MFR1000-hyllyt voidaan myös jälkiasentaa vastaamaan varastosi nykyisiä tarpeita milloin tahansa.

Rakenne vastaa nykyistä alan standardia. Voit kuormata yhtä tasoa jopa 500 kilolla. Vinohyllyjen kantavuus on 300 kiloa. Yhdessä MFR1000-monitoimihyllyihin mahtuu yhteensä 2 000 kiloa varastoitavaa tavaraa. Nämä luvut pätevät tasaisesti jakautuneille kuormille.

FRR2000 - Polkupyörien tilaa säästävä varastointi

Tilaa säästävä varastointi jopa 24 polkupyörälle. TOPREGALin FRR2000-polkupyöräteline on tähän ihanteellinen ratkaisu. Käytännöllinen koukkuteline, jonka mitat ovat kompaktit, tekee vaikutuksen modulaarisella rakenteellaan. Polkupyörän koukkutelineen maksimikuorma on 35 kg, joten myös sähköpyörät voidaan säilyttää ongelmitta. 334 mm:n tai 525 mm:n pituiset polkupyöräkoukut takaavat, että säilytettävät polkupyörät voivat roikkua turvallisesti ja kompaktisti vierekkäin, sillä polkupyörien ohjaustangot ovat eri korkeuksilla. Näin polkupyörät vievät tuskin lainkaan tilaa ja voit hyödyntää annettua tilaa optimaalisesti. Olipa kyseessä sitten polkupyöräliike, työpaja tai polkupyöräkellari.

Yhdistettynä säilytystelineisiin tai kalteviin hyllyihin voidaan lisätä myös muita säilytysmahdollisuuksia. TOPREGAL-polkupyörätelineiden avulla polkupyöriä säilytetään tilaa säästävästi myös ahtaissa tiloissa, ja nopea irrotus on taattu.

TOPREGAL tarjoaa sinulle vankat telinejärjestelmät kaupalliseen ja teolliseen käyttöön viiden vuoden takuulla.


...lue lisää