Kaikki tuotteet

Kuormalavahyllyt

Header

Valitse kuormalavahylly

Max. Kuorma / kuormalava
Attribute
Pinta
Attribute
Leveä
Attribute
Korkeus
Attribute
Syvyys
Attribute
Tasojen lukumäärä
Attribute
Hyllylevy
Attribute

Kuormalavahyllyt myydyin

Näkymä

Osta kuormalavahyllyjä - parasta laatua, parhaaseen hintaan.

Kun ostat kuormalavahyllyjä, suosittelemme, että konfiguroit ne nopeasti, helposti ja yksilöllisesti. Näin saat TOPREGALilta yksilölliset kuormalavahyllystöt korkeinta teollista laatua, kun käytät kuormalavahyllystökonfiguraattoria.

Kolmen perusvaihtoehdon lisäksi, jotka eroavat toisistaan kuormalavakohtaisen enimmäiskuorman mukaan (PR4500-tyyppi 500 kg:lle, PR9000-tyyppi 1 000 kg:lle ja PR15000-tyyppi 1 500 kg:lle kuormalavalle), voit valita vapaasti muun muassa korkeuden (2-7,5 m), syvyyden (80-110 cm) ja haluamasi hyllystön lisävarusteena saatavien hyllyjen materiaalin (puu, teräs, ritilä, metalliverkko). PR9000-hyllyvaihtoehto on saatavana myös kuumasinkittynä ulkokäyttöön.

Kokoa kuormalavahyllyt TOPREGALin konfiguraattorin avulla.

Jokainen sisäkäyttöön tarkoitettu kuormalavahylly koostuu pylväistä ja poikkitangoista, joiden väri on puhdas oranssi RAL 2004. Lavatelineen pylväät, värisävy RAL 5005, koostuvat etu- ja takapylväsprofiilista, jotka on kiinnitetty toisiinsa poikki- ja lävistäjäraudoilla, sekä kahdesta sinkitystä pohjalevystä, jotka on kiinnitetty lattiaan pulttiankkureilla. Kuormalavahyllyjen ulkokäytössä käytämme kuumasinkittyjä poikkipalkkeja ja pylväitä. Yksinkertaisen plug-in-rakenteen ansiosta poikkitangot voidaan koukata nopeasti ja helposti kuormalavahyllyjen pylväisiin, kiinnittää lukitustapeilla ja säätää korkeutta erikseen 50 millimetrin ruudukkoon. Voit ostaa meiltä kuormalavahyllyjä, joita voit kuormittaa jopa 4500 kiloa poikkipalkkitasoa kohti ja joiden kuormitus on enintään 15 000 kg. Vakiovalikoimaamme kuuluu 180, 270 ja 360 senttimetrin pituisia kuormalavahyllypalkkeja kahdelle, kolmelle tai neljälle eurolavalle. Toimitamme muita lahden pituuksia pyynnöstä. Varastoimme korkeuksia 200 ja 750 senttimetrin välillä. Vaikka 110 senttimetrin vakiosyvyys on optimaalinen eurolavojen pituussuuntaiseen varastointiin, tarjoamme myös 80 senttimetrin syvyyttä kuormalavahyllyillemme, joissa voit säilyttää yksisuuntaisia kuormalavoja tai muita tavaroita. Hyllykuorma eli kahden pystytolpan välinen kantavuus vaihtelee telineen tyypin mukaan:

 • 9000 kg PR4500:n osalta
 • 9000 kg PR9000:n osalta
 • 15000 kg PR15000

Voit myös valita erilaisista kuormalavahyllyjen tukimateriaaleista. Löydät etsimäsi riippumatta siitä, onko kyseessä ritilä, metalliverkko, teräshyllyt vai lastulevy. Voit myös ostaa yksittäisiä tukia kuormalavahyllyjen yksittäisistä osista, jotta voit mukauttaa hyllysi. Modulaarisen rakenteen ansiosta kuormalavahyllyjä on myös mahdollista milloin tahansa laajentaa yksittäisillä hyllykomponenteilla ja mukauttaa ne tarpeidesi mukaan.

Kokoaminen tapahtuu hetkessä. Voit aloittaa kokoamisen heti tavaroiden vastaanottamisen jälkeen. Lakisääteiset kuormalevyt sisältyvät aina hintaan ja toimitukseen. Kaikki asianmukaiseen kokoonpanoon tarvittava asennusmateriaali, kuten pulttiankkurit lattiakiinnitystä varten, varmistustapit poikkipalkkien kiinnittämistä varten, ruuvit, mutterit, aluslevyt ja paljon muuta, sisältyy hintaan.

TOPREGALin raskaat telineet täyttävät kaikki lakisääteiset vaatimukset, ja ne on testattu DIN EN 15512 -standardin mukaisesti. Meillä on kaikki kuormalavahyllyjen täydelliset tarjoukset varastossa, jotta voimme lähettää ne nopeasti. Löydät kattavat, turvallisuuteen liittyvät lisävarusteet kuormalavahyllyjen lisävarusteet-sivulta. Jos tarvitset muita kuormituskapasiteetteja tai mittoja, ota yhteyttä!

Kuormalavahyllyt: TOPREGALin varastointitekniikka

Kuormalavahyllyt

Komponentit

 1. Pystyt
 2. Läpivientisuojaus
 3. Ripustuksen poikkitanko telineen pystytelineessä
 4. Ristikko takapaneeli
 5. Poikkitangot
 6. Välikappale
 7. Kuormalevy
 8. Törmäyssuojaus L-muotoinen
 9. Syvyyspalkki
 10. U-muotoinen törmäyssuoja
 11. Akselin mitta (kentän pituus)
 12. Törmäyseste

Yleiskatsaus

 • Hyllykorkeus: 2 m - 7,5 m (50 cm:n askelin).
 • Hyllyn syvyys: 80 cm tai 110 cm
 • Hyllyn leveys: 1,9 - 50,3 m
 • Lahden pituus: 180, 270 tai 360 cm
 • Kantavuus jopa 1500 kg kuormalavaa kohti
 • Tasot/traverssit säädettävissä korkeussuunnassa 5 cm:n välein erikseen.
 • Puiset, teräksiset, metalliverkkoon tai ristikkoon kiinnitetyt hyllytelineet
 • Laajat lisävarusteet, kuten: Syvyyspalkit, läpivientisuojaus, verkkomaiset takaseinät, törmäyssuojaus, törmäyssuojaus jne.
 • Laajennettavissa modulaarisen rakenteen ansiosta

Pystyt:

TOPREGAL-kuormalavahyllyjen pylväitä on saatavana useina eri versioina. Voit valita eri korkeuksien, syvyyksien ja pintojen välillä. Jokainen kuormalavahyllystön pystyteline koostuu etu- ja takapystyprofiilista. Nämä on pultattu yhteen risti- ja vinotukien avulla ja ankkuroitu lujasti lattiaan kahdella jalkalevyllä ja pulttiankkureilla kuormalavahyllyn vakauden varmistamiseksi. Jauhemaalatun version lisäksi PR9000-hyllystö on saatavana myös kuumasinkittynä.

Hyllykorkeudet:

Voit valita raskaiden hyllyjen korkeuden kahden ja 7,5 metrin välillä 50 senttimetrin välein.

Hyllykorkeudet

Hyllyn syvyys:

Kun on kyse kuormalavahyllyjen syvyydestä, voit valita kahden vaihtoehdon välillä: Yksi on 80 senttimetrin hyllysyvyys. Tämä sopii erinomaisesti kertakäyttölavojen tai muiden tavaroiden varastointiin. Toinen on vakiosyvyytemme 110 senttimetriä. Tämä soveltuu optimaalisesti eurolavojen pituussuuntaiseen varastointiin. Asiantunteva tiimimme neuvoo sinua mielellään, jos sinulla on kysyttävää. Joustavan hyllytyypin ansiosta voit milloin tahansa laajentaa kuormalavahyllyäsi ja mukauttaa sen tarpeisiisi. Voit optimoida kuormalavahyllyjäsi sekä lisäämällä lisää korkeustasoja että lisäämällä lisää hyllyvälejä.

Kahden hengen telineen rivistöjä:

Jos haluat säästää tilaa kuormalavahyllyjärjestelmääsi pystyttäessäsi, suosittelemme, että pystytät kaksi hyllyä rinnakkain toistensa taakse. Tällöin on järkevää yhdistää kuormalavahyllyt välikappaleiden avulla, jotta ne voidaan kohdistaa siististi ja luoda lisää vakautta. Jotta takimmainen kuormalava ei työntyisi ulos kuormattuna, suosittelemme, että kaksoishyllyrivin toiselle puolelle asennetaan läpivientipysäyttimet.

Poikkipalkit:

Puhtaan oranssin RAL 2004 -väriset jauhemaalatut poikkitangot kytketään yksinkertaisesti pylväisiin ja kiinnitetään turvatapeilla vahingossa tapahtuvaa irtoamista vastaan. Niiden korkeutta voidaan säätää yksilöllisesti 50 millimetrin välein.

Lahden pituudet:

Hyllyvälin pituus kuvaa hyllyvälin leveyttä sekä kahden kuormalavahyllystön pylvään välistä etäisyyttä. Ristikoita on saatavana 180, 270 ja 360 senttimetrin pituisina. Eri akselimittoja voidaan vapaasti yhdistellä keskenään. Konfiguroi kuormalavahyllystösi yksilöllisesti haluamillasi hyllyvälien pituuksilla konfiguraattorin avulla.

Lahden pituudet

Hyllytuet - jokaiselle sopiva

Valikoimassamme on neljä erilaista hyllytukea: Lankaverkko, puu, teräs ja ritilä. Seuraavassa kerrotaan yksittäisten mallien ominaisuuksista. Huomaa, että hyllytuesta riippumatta saat aina ristikkoparin kantavuuden niin kauan kuin kuormitus kohdistuu ristikoihin.

1. lankaverkon tuki

Lankaverkkotuet ovat ihanteellinen vaihtoehto puuhyllyille, ja niillä on monia etuja: Päällysteiden kantavuus on suurempi ja ne ovat suorassa vertailussa 38 millimetriä matalammat kuin puiset päällysteet. Silmäkoko on viisi kertaa kymmenen senttimetriä. Näin ollen se tarjoaa 70 prosenttia avointa aluetta - ja siten täydellisen näkymän varastoitaviin tavaroihin. Lankaverkkomoduulin enimmäiskantavuus on 1 000 kilogrammaa tasaisella kuormituksen jakautumisella.

2. puinen hylly

Puinen hyllytuki koostuu 38 millimetriä korkeasta lastulevystä ja neljästä Z-levystä. Puuhylly asetetaan poikkipalkin päälle ja kiinnitetään ja vakautetaan keskityslevyjen avulla. Kantavuus on 1 500 kg ilman syvyyspalkkeja.

3. ritilätuki

Kuumasinkitty ritilä soveltuu erinomaisesti suoraksi tueksi ristikkopareihin. 88 senttimetriä leveiden moduulien silmäkoko on 9,9 x 9,9 senttimetriä, ja kutakin moduulia voidaan kuormittaa enintään 800 kiloa. Ritilä soveltuu erinomaisesti vaarallisten aineiden ja nesteiden varastointiin tai ulkovarastointiin. Taitetulla kiinnityskulmalla varustetun rakenteen ansiosta ritilähylly on itselukittuva järjestelmä.

4. teräshylly

Teräksisten hyllymoduulien leveys on 88,5 senttimetriä, ja niitä voidaan kuormittaa jopa 1 000 kilolla. Teräshyllyt ovat ihanteellisia nesteiden, kuten maalin tai öljyn, säilytykseen, sillä ne voidaan puhdistaa nopeasti. Itsekiinnittyvän rakenteen ansiosta kokoonpano tapahtuu vain muutamassa vaiheessa.

Hyllytuet - jokaiselle sopiva

Osta kuormalavahyllyjä ja laajoja lisävarusteita

Osta kuormalavahyllyjä ja laajoja lisävarusteita

1. läpivientisuojaus

Läpivientisuojaus estää kuormalavojen tahattoman siirtymisen tai putoamisen taaksepäin. Pulttilevyt sekä ruuvit hyllyjärjestelmään kiinnittämistä varten sisältyvät hintaan, ja ne voidaan toimittaa kaikkiin tavallisiin kuormalavahyllyjärjestelmiin. Läpivientisuoja on osa kuormalavahyllyjen turvallisuuteen liittyviä lisävarusteita. Ne asennetaan hyllyjen sivuille, joita ei ole tarkoitettu lastaamiseen ja purkamiseen. Niitä vaaditaan laissa, jotta yleisöllä on pääsy hyllyjen taakse ja rinnakkaishyllyille.

2. syvyyspalkki

Meiltä on saatavana kuormalavahyllyihin tarkoitettuja syvyyspalkkeja/syvyystukia, joiden maksimikuormituskapasiteetti on 600 kilogrammaa käytettyä syvyyspalkkia kohden. Syvyyspalkkien käyttö lisää hyllyjen kantavuutta. Yksinkertaisesti sanottuna ne korjaavat itse itsensä rakenteensa ansiosta.

3. törmäyssuojaus

Törmäyssuojaa käytetään estämään hyllypystyn mahdollisia vaurioita. Erityisesti kulmat on varustettava DIN EN 15365 ja DGUV 108-007 -standardin mukaisilla törmäyssuojilla trukkiliikennettä varten. Törmäyssuojamme on testattu ja sertifioitu DGUV 108-007 (entinen BGR234) -standardin mukaisesti. Jokaisen törmäyssuojan mukana toimitetaan neljä pulttiankkuria lattiakiinnitystä varten.

4. törmäyseste

TOPREGALilta on saatavana törmäyssuojalankkuja eri malleissa. Ne ovat ihanteellisia yhden ja kahden hyllyrivin telineille, sillä ne suojaavat hyllyjärjestelmääsi vahingoittumasta vahingossa aiheutuvilta vaurioilta ulommille pylväille ja niiden kannattimille. Keltainen maali ja mustat merkkiliuskat takaavat myös BGV A8 -standardin mukaisen huomion joka kerta, kun astut työalueelle.

5. rumpujen kannattimet

TOPREGAL-tynnyrituki asetetaan poikkipalkkien väliin ilman lisäkiinnitystä, ja se sopii enintään 200 litran tynnyreille. Hitsatut läpivientisuojat estävät rumpujen liukumisen ja sallivat niiden siirtämisen vain sivusuunnassa.

6. ristikkomainen takaseinä

Verkkomaiset takaseinät estävät tavaroiden putoamisen, ja niitä suositellaan erityisesti kaksoishyllyriviin.

7. välilevy

Välilevyjä käytetään hyllyrivien yhdensuuntaiseen sijoitteluun ja seinään kiinnittämiseen.

8. magneettinauhat

Magneettinauhamme ovat viiden tai kymmenen senttimetrin levyisiä, ja niitä voidaan käyttää varasto- ja sijoitusalueiden merkitsemiseen. Ne kiinnittyvät magneettipintoihin, esimerkiksi poikkipalkkeihin, kannattimiin, metallipintoihin tai vastaaviin pintoihin, ja ne sopivat erinomaisesti varastointipaikkojen merkitsemiseen kuormalavahyllyissämme.

9. kuormanjakajat

Ne jakavat painon suuremmalle alueelle kuin telineen jalat. Tämä on erityisen hyödyllistä herkissä lattioissa tai hallien lattioiden rajoitetussa kantavuudessa.

10. korkeuden tasauslevyt (aluslevyt)

Korkeudensäätölevyjä tai aluslevyjä käytetään lattian mahdollisten epätasaisuuksien tasaamiseen hyllyjä asennettaessa. Ne on sijoitettu pohjalevyjen alle, ja ne edistävät hyllyjärjestelmän turvallista toimintaa.

Termien selitykset

Pistekuorma

a) Pistekuorma

Lattiaan yhdessä pisteessä vaikuttavat voimat, joita kutsutaan myös keskittyneeksi kuormaksi.

b) Hyllykuorma

Ilmaisee yksittäisen hyllyn suurimman kantavuuden, kun kuormitus jakautuu tasaisesti ristikkotasoa kohti. Suurin hyllykuorma riippuu muun muassa poikkipalkin pituudesta.

c) Lahden kuormitus

Kuvaa hyllystön suurinta kokonaiskuormaa, kun kuorma jakautuu tasaisesti kahden pystytolpan välille. Yksittäisten hyllykuormien summa ei saa ylittää sallittua hyllykuormaa.

PR4500-, PR9000- ja PR15000-kuormalavahyllyjen tekniset tiedot.

Luokittelu palkkien pituuden mukaan

Hyllytyyppi180 cm270 cm360 cmLataukset
Max. Hyllykuorma PR45001,000 kg1 500 kg1 350 kgTekniset tiedot (PDF)Asennusohjeet (PDF)
Max. Hyllykuorma PR90002.000 kg3.000 kg2 200 kgTekniset tiedot (PDF)Asennusohjeet (PDF)
Max. Hyllykuorma PR150003 000 kg4.500 kg4 000 kgTekniset tiedot (PDF)Asennusohjeet (PDF)

Luokittelu ristikon pituuden mukaan

TukiSyvyyspalkkien / moduulien lukumäärä180 cm270 cm360 cm
PuuIlman syvyyspalkkia1.500 kg1.500 kg1 500 kg
+ 1 syvyysjäsen2 000 kg2,100 kg2,100 kg
+ 2 syvyysosaa2 000 kg2 700 kg2 200 kg
+ 3 syvyyspalkkia2 000 kg3 000 kg2 200 kg
Lankaverkko
3 000 kg4 500 kg4 000 kg
Ritilä2 moduulia1 600 kg--
3 moduulia-2 400 kg-
4 moduulia-
-2 200 kg*
Teräslattia2 moduulia2 000 kg--
3 moduulia-3 000 kg-
4 moduulia--2 200 kg*

*sillä tämä on travesenin suurin hyllykuorma tässä pituudessa.

TOPREGAL-laatu, johon voit luottaa

Tuotteidemme laatu tarkastetaan vuosittain laatutesteissä. Hyllyt testataan kuormituksen, jäykkyyden ja vakauden osalta. Hyllystömme julkaistut kantavuusmääritykset perustuvat DIN EN 15512 -standardiin. Hyllyjen ja kenttien enimmäiskuormat on lueteltu toimitukseen sisältyvissä kuormalevyissä.

Kuormalavahyllystöt - pystytolppien, poikkipalkkien ja lattiaankkureiden kokoonpano

Lattiaankkurointi pohjalevyllä

Lattiaankkurointi tehdään pulttiankkureilla. Poraa ensin sopivat reiät halkaisijaltaan 12 millimetrin poranterällä. Pulttiankkuri työnnetään sisään lattiakannattimella ja kiinnitetään mutterilla. Näin hylly on riittävästi ja tukevasti ankkuroitu. Varmista, että pulttiankkurit on kiinnitetty ammattimaisesti. Sisäinen tiimimme suorittaa mielellään asianmukaisen hyllykokoonpanon puolestasi.

Lattiaankkurointi pohjalevyllä
Lattiaankkurointi pohjalevyllä
Lattiaankkurointi pohjalevyllä

Poikkipalkkien kokoaminen

Ristikoiden kokoamiseen tarvitaan seuraavat osat: valmiiksi koottu hyllypysty, ristikot ja lukitustapit. Poikittaistangot voidaan helposti koukata pystyprofiiliin halutulle korkeudelle. Turvatappi suojaa poikkipalkkia vahingossa tapahtuvalta ulosvipuamiselta. Voit säätää yksittäisten ristikkotasojen korkeutta 5 senttimetrin askelin.

TOPREGALin kuormalavahyllyjen konfiguraattori

Myymme vain uusia kuormalavahyllyjä, jotka on testattu DIN EN 15512 -standardin mukaisesti ja jotka täyttävät kaikki lakisääteiset vaatimukset. Kuormalavahyllystö koostuu pystytolpista, mukaan lukien kannattimet, pohjalevyt ja poikkipalkit, joiden varaan tavarat varastoidaan. Puhtaan oranssin RAL 2004 -väriset jauhemaalatut poikkipalkit kytketään yksinkertaisesti kuormalavahyllyn pylväisiin ja kiinnitetään turvanastoilla. Poikkitankojen korkeutta voidaan säätää erikseen 80 millimetrin askelin. Eurolavan kantavuus on 1 000 kilogrammaa. Tämä vastaa 3 000 kilogramman hyllykuormaa tasoa kohti.

Jauhemaalatut kuormalavahyllyjen pylväät, värisävy RAL 5005, koostuvat etu- ja takapylväsprofiilista, jotka on ruuvattu kiinni toisiinsa ruuveilla kiinnitetyillä poikki- ja diagonaalijaloilla, sekä kahdesta galvanoidusta jalkalevystä, jotka on pultattu lattiaan pulttiankkureilla. Lavahyllyjen pylväiden vakiosyvyys on 110 senttimetriä. Tätä syvyyttä käytetään eurolavojen pituussuuntaiseen varastointiin. Tarjoamme kuitenkin myös 80 senttimetrin syvyyttä kuormalavahyllyillemme esimerkiksi kertakäyttölavojen tai muiden tavaroiden varastointiin. Kuormatilan kuormitus eli kahden pystytolpan välinen kantavuus on 9 000 kilogrammaa. Standardivalikoimassamme on korkeuksia 200-550 senttimetriä. Pyynnöstä tarjoamme myös kuormalavahyllyjä aina 7,5 metrin korkeuteen asti, ja ne voidaan toimittaa pyynnöstä myös korkeammilla kuormalavoilla.

Täydellisistä tarjouksistamme löydät myös kuormalavahyllyjä, joissa on verkkohyllyt tai lastulevyhyllyt, ja voit valita ne kuormalavahyllyjen konfiguraattorista. Lavahyllystön osista on mahdollista ostaa yksittäisiä ritilöitä, puuhyllyjä tai teräshyllyjä, joilla voit muokata hyllystöäsi. Lakisääteiset kuormalevyt sisältyvät aina hintaan ja toimitukseen. Hintaan sisältyy myös kaikki asianmukaiseen asennukseen tarvittava asennusmateriaali, kuten pulttiankkurit lattiakiinnitystä varten, lukitustapit poikkitankojen kiinnittämistä varten, pultit, mutterit ja aluslevyt.

Kaikki täydelliset kuormalavahyllytarjoukset ovat varastossa, joten ne voidaan yleensä toimittaa sinulle 1-3 työpäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Keskusvarastomme takaa, että tavarat lähetetään nopeasti.

...lue lisää