+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Konfiguroitavat siirrettävät hyllyt ja vaunut

Header

Siirrettävän raskaan hyllystön pohjalta kaikki olemassa olevat moduulit voidaan yhdistellä omien ideoiden ja toiveiden mukaan. Valitse vain pituus, leveys ja syvyys sekä halutessasi hyllyt. Tässä voit vapaasti päättää, onko yläosassa terästaso nopeaa pyyhkimistä varten, tai kalteva taso, jossa on pyöreät putkikiinnikkeet tavaroiden kiinnittämistä varten, vai ritilä alimmalla tasolla. Tasot voidaan helposti kiinnittää jalustaan 5 cm:n välein ja siirtää halutulla tavalla. Valitse suodattimesta haluamasi mitat, ja sopivat siirrettävät hyllytyypit ja vaunut näkyvät heti alla.

Tulosten suodattaminen
×

Hinta / €

Leveä (mm)

Syvyys (mm)


Tasojen lukumäärä

120 tuotteet

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

Vapaasti konfiguroitavissa olevat siirrettävät hyllyt

Hyllykonfiguraattori luo haluamasi yksilölliset hyllyt pyörillä vain muutamalla napsautuksella. Neljällä kääntyvällä pyörällä ja lukitusjarruilla varustetut varastohyllymme on yhtä helppo konfiguroida kuin sinun yksilölliset vaatimuksesi liikkuville raskaille hyllyille. Valitset koon ja varusteet ja yhdistelet kaiken vapaasti toisiinsa: ilman tukia tai tukien kanssa - vai vain yhdellä tasolla oleva tuki? Kahvalla vai ilman? Rei'itetty seinä työkalujen ripustamista varten tai jopa työkalukaappi? Kaikki on mahdollista! Osia voidaan myös lisätä myöhemmin tai pyörät voidaan irrottaa uudelleen. Riippuen siitä, mihin haluat käyttää liikkuvaa yksittäistä hyllyäsi ja missä.

...lue lisää