Kaikki tuotteet

wipeket

WIPEKET-logowipeket tarkoittaa puhtautta. Sisällä ja ulkona, kapeilla käytävillä ja suurilla pinnoilla. Lakaisukoneiden ja Märkä-kuiva pölynimuri wipeketiltä katat monenlaisia siivoustarpeita.
Pinta-alan tehon ollessa 1200 m²/h ja 8400 m²/h välillä pesuri-kuivaimemme puhdistavat pinnat parhaalla mahdollisella tavalla. Sovellusmahdollisuudet ovat hyvin monipuoliset. Jokaiseen tapaukseen löytyy sopiva puhdistuslaite: Jos huonekalut, hyllyt tai sisätilat on puhdistettava kosteasta liasta, käytännöllinen märkäimurimme NTS80 soveltuu erinomaisesti. Suuri ajolakaiskone  on suunniteltu suuremmille sisä- tai ulkotiloille. Tämän siivousvälinevalikoiman avulla voit kattaa monenlaiset siivoustarpeet.

Lian poisto: nopeasti ja luotettavasti

Kuivausrummut

Joustava puhdistusteho jokaiseen tapaukseen. Tämä asettaa wipeketin kilpailijoiden edelle. Pienellä Kuivausrummut talon tuotemerkin avulla voit poistaa pölyä, likaa ja jopa nesteitä betonilattioista, laatoilta, terrazzosta, PVC:stä ja paljon muusta. Dynaamisesti kompakti Nuohouskoneet on suunniteltu puhdistamaan kulmat, reunat ja kapeat käytävät jättämättä jäämiä. Näin artikkelimme loistavat eri puhdistustilojen kautta. Poistettavan lian mukaan pyyhintähuulet, lakaisuharja ja imumoottori voidaan kytkeä vaihtelevasti päälle ja pois päältä. Jos lika on erityisen sitkeää tai ei ole lattiapinnalla, käytännöllinen Vesi-imurit kallistuvan alustan kanssa tulee kuvaan mukaan. Valtavan imutehon ansiosta imuri poistaa helposti hiekan, irtotavaran, roskat ja paljon muuta. Keskisuurille ja suurille sisätiloille suosittelemme pientä pyyhkäisevää kuorinta-kuivausrumpua. SWA70 jonka avulla saat suuren alueen suorituskyvyn kohtuulliseen hintaan.

Kestävä siivous

Märkä-kuiva pölynimuriJokaisella koneellamme on oma erikoissovelluksensa ja omat erikoistoimintonsa. Tämän ansiosta wipeket-tuotemerkki voi tarjota oikean ratkaisun jokaiseen puhdistustarpeeseen. Kauniisti muotoillut tuotteet on suunniteltu pitkäikäisiksi ja siksi erittäin tehokkaiksi. Turvallisen puhdasta, erittäin tehokasta ja selvästi ekologista. Sitä ne ovat. wipeketin tuotteet. Jokainen niistä on puhtaasti sähkökäyttöinen. Joko kaapelilla tai vaihdettavilla akuilla. Jokainen niistä on ainutlaatuinen, kestävä ja vähän huoltoa vaativa. Sähkökäyttö antaa sinulle myös mahdollisuuden tehdä jotain hyvää ympäristölle ja työntekijöillesi. Tämä tarkoittaa, että wipeket-koneet eivät ole ainoastaan päästöttömiä, vaan myös hiljaisia. Tämä takaa miellyttävän työilmapiirin ja siten hyvän ilmapiirin.

Ainutlaatuisen ergonominen

Akkukäyttöinen päältäajettava lakaisukoneTehokkuus ja ergonomia yhdistyvät yhdessä koneessa. Tämä on wipeketin tavoite. Puhdistusprosessi, jonka aikana lakaisukonetta työnnetään tai kuljettaja istuu sen päällä, sekä toissijaiset toiminnot, kuten raikasvesisäiliön täyttäminen, jätevesisäiliön tyhjentäminen tai puhdistusharjan vaihtaminen. Pyyhkäisyn yhteydessä huolehditaan siitä, että selkä on suojattu ja että nostoja tarvitaan mahdollisimman vähän. Innovatiivisilla käytännöllisillä ratkaisuilla, kuten jätevesiletkulla tai useassa vaiheessa säädettävällä vetoaisalla, voidaan yhdistää tehokkuus- ja ergonomiatavoitteet. Tämä on hyväksi sekä lompakolle että työntekijälle. wipeket: tehokkuus, ergonomia, joustavuus. Yksinkertaisesti puhdas ratkaisu jokaiseen siivoustyöhön.

Erinomainen palvelu hygieniatekijänä

Kuivausrumpumme, ajettavat lakaisukoneemme ja imurimme takaavat puhtauden yrityksessäsi. Myös palvelumme on vaikuttavaa. Tarjoamme esimerkiksi helposti vaihdettavia akkusarjoja varaosina akkukäyttöisiin lakaisukoneisiimme. Puhdistusharjoja, puhdistus- ja kiillotustyynyjä, pyyhkäisynauhoja ja pyyhkäisyhuulia sekä latureita voi myös ostaa yksinkertaisesti ja helposti wipeketistä. Tarjoamme NTS80-järjestelmään myös varaosina erityisen tiheäsilmäistä suodatinta ja vedenimulaitetta. Näin olet optimaalisesti varustautunut jokaiseen puhdistustapaukseen. Palvelumme tarjoaa myös olemassa olevien tuotteiden korjauksia sekä älykästä valitusten hallintaa. Tämä tarkoittaa, että mikään toive ei jää täyttämättä, jos jokin osa pettää tai vaurioituu. Asiantuntijamme antavat myös mielellään neuvoja tuotteistamme, jotta löydät oikean puhdistuskoneen käyttökohteeseesi. Olkoon se sitten Ajettava lakaisukone jolla on suuri pinta-ala, a Pesuri-kuivausrumpu kävelevänä puhdistuskoneena kapeille poluille tai yksi Märkä-kuiva pölynimuri todella sitkeää likaa varten. wipeket-tuoteasiantuntijoidemme erinomaisten neuvojen avulla löydät nopeasti etsimäsi ja voit puhdistaa alueesi optimaalisen puhdistuslaitteen avulla. wipeket on pätevä kumppanisi, kun on kyse pintojen puhdistuksesta.

Huippumyyjämme