Kaikki tuotteet

Rajaaminen & merkinnät

Header
Tulosten suodattaminen
×

Hinta / €

YstävällinenTuotetyyppi5 tuotteet

Näkymä
Vertaa
Enintään 4 tuotetta voidaan vertailla samanaikaisesti.
679,90
lisättynä 25% ALV
Toimitusaika 3 - 5 työpäivinä
Lähetys 199,- € kerran per tilaus

Joustava ja helppo eristäminen

Olipa kyse festivaaleista, messuista, gaalatapahtumista, urheilutapahtumista tai muista vastaavista tapahtumista, joissa ihmisvirrat on pidettävä vapaina, TOPREGAL tarjoaa erilaisia tuotteita alueiden eristämiseen ja merkitsemiseen. Erityistä huomiota on kiinnitetty korkealaatuisiin materiaaleihin ja modulaarisuuteen.

Eri sarjoina saatavilla olevien sulkuristikoiden avulla voit tehdä mistä tahansa tapahtumasta selkeän ja turvallisen. Kuumasinkitystä teräksestä valmistettu 2500 mm leveä ja 1100 mm korkea sulkuaita on erittäin kestävä ja kestää kaikki sääolosuhteet.

Kiinteät esteet takaavat pysyvän turvallisuuden

Jos haluat aidata teollisuuslaitoksesi tai liikekiinteistösi, teollisuusaitamme ovat juuri sitä, mitä tarvitset. Teollisuusaita on 2500 mm leveä ja 1800 mm korkea, ja se muodostaa turvallisen esteen varastoihin ja toimistorakennuksiin. Laadukkaiden materiaalien ja valmistuksen ansiosta teollisuusaita on erityisen kestävä.

Merkitse alueet yksinkertaisesti visuaalisesti

Lattiamerkintämme ovat ihanteellisia ajo- ja kulkuteiden, vaara-alueiden tai varasto- ja tuotantotilojen merkitsemiseen. Ne mahdollistavat nopean ja ergonomisen itseliimautuvan merkintäteipin kiinnittämisen lattian sisäpuolisille alueille ja korostavat näkyvästi vaaravyöhykkeet. Lattiamerkkejä on saatavana kelta-mustilla tai valko-punaisilla merkintäteipillä, ja tarjoamme myös yhteensopivia merkintäteippejä 3 kpl:n sarjoina.

Rajaa alueet turvallisesti ja näkyvästi TOPREGAL-tuotteilla.

...lue lisää