+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Suojat

Header

Aseta työntekijöiden hyvinvointi etusijalle, edistä ympäristöystävällisiä kuljetusmuotoja ja varmista turvallisuus ja mukavuus sopivilla suojilla. Tupakointisuojamme on suunniteltu tarjoamaan tupakoitsijoille tuulensuojatun sadesuojan pois pääsisäänkäyntien ja kulkuväylien läheisyydestä. Jokainen on suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita. Aurinkoenergialla toimiva LED-valo, jossa on liiketunnistin, on loistava lisä erityisesti pimeänä vuodenaikana. Lisäksi tarjoamme vankkoja ja nykyaikaisesti suunniteltuja polkupyöräsuojia, jotka sopivat erinomaisesti polkupyörien suojaamiseen säältä ja varkauksilta.

Tulosten suodattaminen
×

Hinta / €

Ystävällinen


7 tuotteet

Näkymä

Polkupyöräsuojat työpaikoilla

Liikkuvuuden vallankumouksen myötä polkupyöräsuojista on tulossa yhä enemmän itsestäänselvyys, johon yritysten on investoitava. Statistan mukaan Saksan teillä on viime vuosina kulkenut noin 82 miljoonaa polkupyörää, ja suuntaus on edelleen nouseva. Näin ollen polkupyörä on yksi yleisimmistä liikennevälineistä Saksassa, ja sitä käytetään usein päivittäiseen työmatkaan. Esimerkiksi pääkaupungissa kolmannes kaikista työntekijöistä kulkee töihin pyörällä. On sanomattakin selvää, että polkupyöräsuojien kysyntä ja tarve kasvaa. Etenkin uusien mallien ja e-pyörien myötä työntekijät ovat tyytyväisiä, kun esimiehet ajattelevat heidän kanssaan ja tarjoavat pyöräsuojia yrityksen eteen trendin mukaisesti.

Tilaa metalliset polkupyöräsuojat

TOPREGAL-polkupyörätelineet pitävät työntekijöidesi polkupyörät turvassa ja suojassa säältä. Myös itse telineet ovat erityisen vankkoja ja kestäviä korkealaatuisten materiaalien, kuten kuumasinkityn teräksen ja PC:n, ansiosta. Metallisia polkupyörätelineitä voidaan tarpeen mukaan myös laajentaa joustavasti, nopeasti ja helposti polkupyöräripustimilla. Itse polkupyörät voidaan kiinnittää kiinnitystolppiin lukoilla, jolloin ne ovat suojassa varkauksilta sekä tuulelta ja säältä.

Tutustu tupakansuojiin

Metallisten polkupyöräsuojien lisäksi tarjoamme myös erikokoisia tupakansuojia. Kevyen alumiinirungon ansiosta ne on helppo kuljettaa paikasta A paikkaan B ja sen jälkeen sijoittaa paikalleen. Tupakointisuojat tekevät vaikutuksen myös suoraviivaisella ja yksinkertaisella muotoilullaan, joka sulautuu huomaamattomasti ja hillitysti mihin tahansa ympäristöön. Lisäksi ympäristöystävällinen LED-aurinkolamppu, jossa on liiketunnistin, antaa valoa jopa kymmeneksi tunniksi pimeässä - loppujen lopuksi myrskyihin ja sateiseen säähän liittyy harvoin kirkas auringonpaiste.

...lue lisää