+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Pysäköintikatokset

Header

Pysäköintikatokset muuttavat aiemmin käyttämättömät pysäköintipaikat arvokkaiksi energiantuotannon lähteiksi. Ne mahdollistavat 100 % vihreän sähkön tuotannon, jota voidaan käyttää joko suoraan sähköautojen lataamiseen tai syöttää julkiseen sähköverkkoon. Toiselle tai molemmille sivuille asennetut aurinkopaneelit, jotka on suunnattu optimaalisesti auringon suuntaan, takaavat tehokkaan ja puhtaan energiantuotannon ympäri vuoden. Lisäksi pysäköintikatokset tarjoavat luotettavan suojan säältä, joten niillä on kaksitahoinen tehtävä: Energiantuotanto ja ajoneuvojen suojaaminen.

Tulosten suodattaminen
×

Hinta / €

11 tuotteet

Näkymä

Pysäköintikatokset tekevät parkkipaikastasi vihreän energialähteen.

TOPREGAL-tuotemerkin SoloPortin pysäköintikatokset mullistavat ajoneuvojen suojauksen ja varjostuksen kehittyneen aurinkoteknologian avulla. Ratkaisujemme avulla voit hyödyntää tehokkaasti aurinkoenergiaa ja siirtyä pois perinteisistä fossiilisten polttoaineiden energialähteistä. Aurinkoenergian käyttö ei ainoastaan vähennä CO₂-päästöjä korvaamalla perinteisiä energialähteitä, vaan se myös edistää ratkaisevasti ympäristönsuojelua ja ilmastonmuutoksen torjuntaa. Lisäksi SoloPort-katoksemme suojaavat ajoneuvojasi luotettavasti sateelta, lumelta ja voimakkaalta auringonvalolta, mikä ei ainoastaan lisää ajoneuvojesi käyttöikää vaan myös parantaa käyttäjien mukavuutta.

Valovolttoelektroniset pysäköintikatokset suurten alueiden ympäristöystävälliseen hyödyntämiseen

Aurinkoenergialla toimivat pysäköintikatokset ovat innovatiivinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu, joka tarjoaa useita etuja. Asentamalla aurinkopaneelit pysäköintialueille yritykset, paikallisviranomaiset ja muut laitokset voivat paitsi tuottaa puhdasta energiaa myös käyttää tilaa tehokkaasti. Aurinkopaneeleilla varustetut pysäköintikatokset hyödyntävät käyttämätöntä tilaa puhtaan ja uusiutuvan energian tuottamiseen. Tämä energia voidaan käyttää suoraan paikan päällä naapurirakennusten tarpeisiin, syöttää suoraan julkiseen verkkoon lisätulojen tuottamiseksi tai käyttää sähkölatauspisteenä alla pysäköityjen ajoneuvojen lataamiseen.

Aurinkopuistokatoksia asentavien toimijoiden energiakustannukset voivat pienentyä merkittävästi. Tuotettua aurinkoenergiaa voidaan käyttää sähkökustannusten alentamiseen, mikä on erityisen hyödyllistä kuormitushuippujen aikana.

Monissa maissa on olemassa valtion tukiohjelmia ja taloudellisia kannustimia aurinkojärjestelmien asentamista varten. Tämä voi alentaa investointikustannuksia ja lyhentää kuoletusaikaa. Aurinkotekniikalla varustetut pysäköintikatokset ovat siis tulevaisuuteen suuntautuva investointi, joka tarjoaa taloudellisten etujen lisäksi myös ympäristönsuojelua ja kestävää kehitystä.

Muut aurinkoenergiatuotteemme ovat paitsi energiatehokkaita myös tyylikkäitä. Tutustu nyt autokatokset ja aurinkoteknologia kategorioihin ja anna auringon työskennellä puolestasi!

...lue lisää