+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Lisävarusteet & tarvikkeet

Header

Hienostuneet lisävarusteet päivittävät trukkisi nopeasti ja helposti. Olipa kyseessä haarukan jatke tai työtaso, SolidHub-tuotteet tekevät trukistasi monitaiturin hetkessä. Vain muutamassa minuutissa kuormakoukku, haarukan jatke ja nosturivarsi on kiinnitetty turvallisesti ja käyttövalmis. Optimaaliseen kuormaukseen ja purkamiseen sekä kynnysten ylittämiseen löytyy valikoimastamme myös oikeat luiskat.

Tulosten suodattaminen
×

Hinta / €

TuotetyyppiKäyttöMax. Kuormitus (kg)

Ystävällinen


21 tuotteet

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Kohenna trukkiasi sopivilla trukkien lisävarusteilla

Tehokas työskentely riippuu lisävarusteista

Tämä tulee erityisen hyvin esiin, jos todellinen tehtävä edellyttää muutakin kuin vain eurolavojen ja ristikkohäkkien nostamista, varastoimista tai varastosta poistoa. Käytännöllisten SolidHub-trukkilisävarusteiden avulla voit suorittaa lisäksi punnitustehtäviä sekä työskennellä korkeissa paikoissa. Voit muuttaa trukkisi elektronisen nosturivaa’an avulla mobiiliksi punnitusasemaksi tai työskentelykorin avulla henkilöhissiksi. Haarukkajatkeilla trukkisi suorittamien tehtävien laajuutta voidaan kasvattaa, ja ramppiemme avulla voit luoda reittejä vaunuille, kärryille ja muille nostolaitteille.

Työskentelykoroke

Työskentelykorokelisäosalla voit tehdä töitä korkeissa paikoissa pidempään, mukavammin ja turvallisemmin. Työskentelykorissa on tilaa kahdelle henkilölle ja sen enimmäiskantokyky on 360 kg.

Kuormakoukku

SolidHub-kuormakoukun enimmäiskuormitettavuus on 2 500 kg, ja sen avulla trukkisi muuntuu muutamassa sekunnissa nosturiksi. Kuormakoukku lukitaan nopeasti ruuvikiristimillä, ja voit siirtää esim. painavia työlaitteita trukillasi nopeasti ja turvallisesti paikasta A paikkaan B.

Rampit

Optimaaliseen kuorman täyttöön ja purkamiseen ja kynnysten yli ajamiseen. Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa: pieni ramppi (150 x 120 x 15 cm) jonka enimmäiskuormitettavuus on 5 900 kg ja suuri ramppi (220 x 200 x 8 cm), jonka enimmäiskuormitettavuus on 6 500 kg. Molempien kuormausramppien ajokorkeutta voidaan vaihdella välillä 10 ja 25 cm, ja ne sopivat monipuolisiin kuormaustehtäviin, joissa korkeuserot ovat pienet.

Nosturivaaka

Joustavasti käytettävä painonmittaus. Sen mahdollistaa elektroninen KW-3T-nosturivaaka. Trukit ja muut nostolaitteet voivat tämän käytännöllisen painonmittauslaitteen avulla nostaa ja punnita jopa 3 000 kg:n painoisia tavaroita. Tämä ripustusvaaka on todella mukavakäyttöinen, ja siinä on täydentäviä lisätoimintoja, kuten pito, taaraus, akkumulaatio jne. Vaaka on malliltaan pelkistetty ja siinä on lukuisia toimintoja. Siksi se on erityisen helppokäyttöinen ja joustava.

...lue lisää