Kaikki tuotteet

Varastohyllyt

Header

Hyllytuet teollisuuden hyllyjärjestelmiä varten

Puulattia
29,90
Lue lisää
Lastulevyt, kuivien varastoitavien tavaroiden, esim. laatikoiden, varastointiin tarkoitetut
Kuumasinkitty teräslattia
35,90
Lue lisää
Esim. nesteiden ja vaarallisten aineiden varastointia varten
Kuumasinkitty ritilä
52,90
Lue lisää
Esim. nesteiden ja vaarallisten aineiden varastointia varten

Valitse säilytyshyllyt

Leveä
Attribute
Korkeus
Attribute
Syvyys
Attribute
Tasojen lukumäärä
Attribute
Hyllylevy
Attribute

Varastohyllyt myydyin

Näkymä

LR2000-tyypin varastotelineet enintään 2 000 kilogramman kuormille

LR2000-tyypin varastotelineet

Komponentit

 1. Jalustat
 2. Läpivientisuojaus
 3. Välikappale
 4. Poikkipalkit
 5. Kuormalevy
 6. Aksiaalinen ulottuvuus (lahden pituus)
 7. Törmäyssuojaus
 8. Tuet

yhdellä silmäyksellä

 • Hyllyn korkeus: 2 m - 4 m
 • Pystysyvyydet saatavana 40 cm, 50 cm, 60 cm, 80 cm tai 120 cm.
 • Poikkipalkit ovat varastohyllyn kuormankantajia. Yksilöllisesti korkeussäädettävissä 5 cm:n välein. Saatavana 110 cm ja 220 cm
 • Erilaisia tukia, laaja valikoima lisävarusteita
 • Kaikki osat mukana
 • Yksinkertainen kokoonpano

Säilytystelineidemme laatu - Säilytystelineiden vapaaehtoinen testaus

Teetämme varastohyllyillemme säännölliset ja vapaaehtoiset ulkoiset laatutarkastukset vuosittain. Varastohyllyjen kuormitus, jäykkyys ja vakaus testataan. Teollisuushyllyjen maksimihylly- ja hyllykuormat löytyvät toimitukseen sisältyvistä kuormakilvistä.

Teollisuushyllyjärjestelmien hylly-, hylly- ja pistekuormat

Pistekuorma, hyllykuorma ja lahtikuorma

a) Pistekuorma

Pisteessä lattiaan kohdistuvat voimat, joita kutsutaan myös yksittäiskuormaksi.

b) Hyllykuorma

Ilmaisee yksittäisen hyllyn enimmäiskantavuuden tasaisesti jakautuneella kuormalla poikkipalkkitasoa kohti. Suurin hyllykuorma riippuu muun muassa poikkipalkin pituudesta.

c) Laiturikuorma

Kuvaa hyllykokonaisuuden suurinta kokonaiskuormitusta tasaisesti jakautuneella kuormituksella kahden pystytolpan välillä. Yksittäisten hyllykuormien summa ei saa ylittää sallittua lahtikuormaa.

Yksi hyllyjärjestelmä - 1000 erilaista vaihtoehtoa

Perustuotteet - pystytuet ja poikkitangot - muodostavat perustan kaikille tämän tuoteryhmän tuotteille

Yksi hyllyjärjestelmä - eri vaihtoehdot

1 järjestelmä - lukemattomat vaihtoehdot

Täyttää alan korkeimmat standardit

Räätälöidään työtiloihinne sopivaksi

Modulaarinen rakenne: voit lisätä ja laajentaa milloin tahansa

Helppo pystyttää ja purkaa

Ainoastaan Topregalilta

Teknisiä tietoja teollisuuden hyllyjärjestelmistä

Pohjalevyn kiinnitys lattiaan

 • Poraa reiät, joiden halkaisija on 8 mm ja syvyys 80 mm.
 • Reikien puhaltaminen
 • Työnnä pulttiankkuri porattuun reikään.
 • Kiristä mutteri jakoavaimella tai vastaavalla
Pohjalevyn ankkurointi lattiaan
Pohjalevyn ankkurointi lattiaan
Pohjalevyn ankkurointi lattiaanTeollisuuden hyllyjärjestelmien aksiaaliset mitat

Aksiaalinen ulottuvuus kuvaa hyllyvälin leveyttä ja kahden pylvään välistä etäisyyttä. Tarjoamme akselimittoja 110 ja 220 cm:n leveyksinä. Akselimitat ovat vapaasti yhdisteltävissä keskenään. Konfiguroi haluamasi teollisuushyllyjärjestelmät yksilöllisesti haluamillasi akselipituuksilla. Modulaarisen rakenteen ansiosta varastohyllyjä voidaan myös laajentaa milloin tahansa.

Teollisten hyllyjärjestelmien aksiaaliset mitat

Palkkien kiinnittäminen

Palkkien kiinnittämiseen tarvitset seuraavat yksittäiset osat: valmiiksi koottu hyllypysty, palkki ja lukitustappi. Asenna valmiiksi koottu pystyteline pystytelineeseen ja ripusta poikkipalkit molemmin puolin halutulle korkeudelle pystytelineen profiiliin 50 mm:n ristikolla. Lopuksi sinun tarvitsee vain asettaa lukitustapit poikkipalkissa olevaan reikään. Varmista, että viimeinen poikkipalkki asennetaan vähintään 50 cm ennen pystytolpan päätä.

Poikittaisväylien varmistaminenPoikittaisväylien varmistaminen

Hyllytuet - jokaiselle sopiva

Valikoimassamme on erilaisia hyllytukia: Ritilä-, puu- ja teräshyllyjä. Alla kerromme yksittäisten versioiden ominaisuuksista.

Hyllytuet

1. Ritilätuki

Ritilähyllytuki koostuu 110 cm:n moduuleista. Asetat teräksisen hyllyn askelman poikkipalkkiin hyllyn kiinnittämistä ja vakauttamista varten. Suurin kantavuus on 500 kg tasaisesti jakautuneella kuormalla. Säilytyshyllyt, joissa on ritilähyllystö, soveltuvat erinomaisesti vaarallisten aineiden tai nesteiden säilytykseen.

2. Puinen tuki

Puinen hyllytukemme on valmistettu 25 mm paksusta lastulevystä. Asetat puuhyllyn porrastettuun poikkitankoon sen kiinnittämiseksi ja vakauttamiseksi. Suurin kantavuus on 500 kg tasaisesti jakautuneella kuormalla. Puuhyllyillä varustetut varastohyllytelineet sopivat erinomaisesti kuivien tuotteiden, kuten kartonkien tai säilytyslaatikoiden, varastointiin.

3. Terästuki

Teräksinen hyllytuki koostuu 110 cm:n moduuleista. Asetat teräshyllyn asteittaiseen traverssiin hyllyn kiinnittämiseksi ja vakauttamiseksi. Tasaisesti jakautuneella kuormalla enimmäiskantavuus on 500 kg. Koska teräshyllyillä varustetut säilytyshyllyt ovat pestäviä, ne soveltuvat erinomaisesti nesteiden, kuten maalien tai öljyjen, säilytykseen.

Varastohyllyjen lisävarusteet

Säilytystelineiden lisävarusteet

1. Hyllynjakajat

Luo järjestystä varastohyllyihin tarkoitetuilla hyllynjakajillamme. Näin voit järjestää hyllyt tehokkaasti, jotta löydät ja varastoit tai haet nopeasti tavarat, puolivalmisteet ja raaka-aineet.

2. Välikappaleet

Välilevyjä käytetään hyllyrivien yhdensuuntaiseen sijoitteluun ja seinään kiinnittämiseen.

3. Törmäyssuoja

Törmäyssuojaa käytetään estämään hyllystön pystypylvään mahdollinen vaurioituminen. Erityisesti kulma-alueet on varustettava törmäyssuojalla, kun kyseessä on trukkiliikenne. Jokaisen törmäyssuojan mukana toimitetaan neljä pulttiankkuria lattiaan kiinnittämistä varten.

4. Korkeuden tasauslevyt

Korkeudenkorjauslevyjä tai aluslevyjä käytetään lattian epätasaisuuksien tasaamiseen hyllyjä pystytettäessä. Ne asennetaan pohjalevyjen alle, ja ne edistävät osaltaan hyllyjärjestelmän turvallista toimintaa.

5. Kaapit ja kaapit

Työpajojen ja varastojen jokapäiväiseen työhön kuuluu monenlaisia toimintoja. Käytössä on lukuisia työkaluja, joiden on aina oltava helposti saatavilla.

6. Reikä ja sivupaneeli

Käytännöllinen rei'itetty seinä mahdollistaa työkalujen ripustamisen ja säästää tilaa työkalujen ja materiaalien säilytyksessä. Sivupaneeli on ihanteellinen työkalujen, pienten osien ja työvälineiden säilytykseen.

7. Avoimella etupuolella olevat säilytysastiat

Avoimen etupuolen säilytyslaatikko mahdollistaa pienten osien selkeän säilytyksen ja helpon tilauspoiminnan. Sisältö on nähtävissä yhdellä silmäyksellä ulkopuolelta, vaikka avonaiset säilytyslaatikot olisi pinottu päällekkäin.

8. Pyöreä poikkipalkki

Estää tavaroiden ja pakettien putoamisen varastohyllystä. Tavarat voidaan helposti kiinnittää pyöreällä poikkitangolla.

9. Magneettinauha merkintöjä varten

Magneettinauharulla hyllyosastojen joustavaan merkitsemiseen. Kestävä organisointi pyyhittävän pinnan ansiosta.

10. Polkupyöräteline

Tilaa säästävä koukku polkupyörien ripustamiseen. Laadukas työstö takaa pitkän käyttöiän. Helppo käsitellä polkupyörien ripustamiseen ja irrottamiseen.

Metalliset varastotelineet ja joustavat leveäjalkaiset telineet

Voit tilata meiltä metalliset varastohyllystömme joko kokonaistarjouksena tai yksittäisinä osina, jotka koostuvat poikkipalkeista, hyllypylväistä, hyllyistä ja monista muista osista, ja muokata niitä joustavasti. Hyvin suunniteltujen teollisuushyllyjärjestelmien ansiosta uuden varastohyllystön kokoaminen on nopeaa ja helppoa. Raskaan varastohyllystön hyllykuorma on 500 kilogrammaa ja hyllystökuorma 2000 kilogrammaa - täysin varaston vaatimuksiin mukautettuna. Leveäjalkainen hyllystö soveltuu erinomaisesti monenlaisille varastoitaville tavaroille, erityisesti tilaa vieville ja erittäin painaville tavaroille. Erilaiset puusta, teräksestä tai ritilästä valmistetut hyllytuet tarjoavat vastaavat edut varastoitavista tavaroista riippuen. Esimerkiksi teräshyllyt tai teräspaneelit sopivat erinomaisesti nesteiden säilytykseen, sillä ne voidaan puhdistaa perusteellisesti, jos jotain läikkyy.

Kaikkia kuvassa esitettyjä metallisia säilytyshyllyjä voidaan myöhemmin laajentaa leveämmillä lisäpylväillä tai ylimääräisillä poikkipalkkipareilla. Uudelleenkirjoitettavalla valkoisella magneettiteipillä on erittäin helppo kiinnittää säilytyshyllyihin tarroja, jotka voit pyyhkiä pois ja uusia milloin tahansa. Varastohyllyjen lisävarustevalikoima on laaja, ja sen täydentävät muun muassa magneettinauhat merkintöjä varten, säilytyslaatikot, rei'itetyt ja sivupaneelit sekä monet muut tarvikkeet varastohyllyjen lisävarustevalikoimaa.

Yhteensopivat työkalukaapit ja -lokerot metallisille varastohyllyille

Metalliset säilytystelineet ovat yhteensopivia keskenään työkalukaappiemme ja -kaappiemme erityisen rakenteen ansiosta, ja niitä voidaan varastoida tai hakea ilman kokoonpanoa. Leveäjalkaisten hyllyjen ja kaappien syvyydet on sovitettu yhteen siten, että ne tukeutuvat täydellisesti hyllystön portaiden poikkipalkkiin ja kiinnittyvät paikoilleen. Tämän käytännöllisen lisäosan avulla voit säilyttää esimerkiksi työvaatteet, työkalut ja muut materiaalit siististi lukittavassa tilassa.

Varastohyllyjen tarkastus

TOPREGAL-hyllystötarkastajamme suorittavat mielellään varastohyllystösi lakisääteiset vuositarkastukset. Voimme pyynnöstä tarkastaa myös varastotelineet, joita et ole ostanut meiltä. Varaa aika suoraan seuraavaa tarkastusta varten.

...lue lisää