Kaikki tuotteet

Digitaaliset mainosnäytöt

Header
Tulosten suodattaminen
×

Ystävällinen
Näytön läpimitta (")

KäyttöjärjestelmäOperaatioHinta / €

Näytä kaikki suodattimet

15 tuotteet

Näkymä
  1. 1
  2. 2
Vertaa
Enintään 4 tuotetta voidaan vertailla samanaikaisesti.
1.034,90
lisättynä 25% ALV
Toimitusaika 3 - 5 työpäivinä
Lähetys 199,- € kerran per tilaus
  1. 1
  2. 2

Digitaalinen mainosnäyttö: Joustava tiedon ihme

Yrityksenä on monia tapoja lähestyä asiakkaita: Televisio- ja radiomainonta, julisteet, esitteet jne. Tässä yhteydessä ei pidä jättää huomiotta mainonnan vaikutusta omassa myymälässä. Olipa se sitten näyteikkunassa tai myymälän sisällä: Digitaaliset mainokset toimivat katseenvangitsijoina. Näiden asiakastulppien avulla on helppo välittää tietoa. Selitys- ja mainosvideoita voidaan toistaa helposti, samoin kuin diaesityksiä tai äänitallenteita. Laitteen käyttömahdollisuudet ovat siis hyvin monipuoliset.

Toinen etu on se, että sisältöä voidaan kuljettaa erittäin joustavasti: Digitaalisia näyttöjä voidaan ohjata eri liitäntöjen, kuten LAN- tai WLAN-yhteyksien, USB-porttien tai SD-korttipaikkojen kautta. Yksinkertaisin vaihtoehto on kirjoittaa halutut kuvat ja videot tietovälineelle ja toistaa sisältö suoraan.

Vaihtoehtoisesti laite voidaan liittää myös internetiin, ja sisältöä voidaan toistaa pilven tai verkkosivuston kautta. Myös tietokoneen peilaaminen on mahdollista ilman ongelmia HDMI:n kautta. Koska kaikissa digitaalisissa asiakaspysäyttimissämme on Android-käyttöjärjestelmä, voit vetää laitteisiin minkä tahansa Android-yhteensopivan sovelluksen.

Tämä tarkoittaa, että sisältö voidaan ladata nopeasti ja toistaa joustavasti. Verrattuna julisteisiin ja muihin painotuotteisiin voit esitellä uutta sisältöä paljon nopeammin, koska tulostusta ei tarvita.

Vuorovaikutteisuus etuna: Kosketusnäytöt

On selvää, että digitaaliset näytöt tarjoavat jo nyt suuren edun: suurempi joustavuus mahdollistaa sisällön nopean näyttämisen ja esittämisen. Lisäksi mainosnäytöt toimivat kuin digitaaliset asiakaspysäyttäjät: potentiaaliset ostajat pysähtyvät, katsovat, mitä näytetään, ja saavat tietoa tuotteista ja tarjouksista videoiden ja kuvien avulla. Tällaiset mainostoimenpiteet toimivat vielä paremmin, kun ne on suunniteltu vuorovaikutteisesti. Digitaaliset kosketusnäyttömme mahdollistavat tämän.

Tämä helpottaa esimerkiksi 3D-mallien esittämistä. Tee asiakkaille avoimeksi, mitä tuotteidesi osia ja moduuleja tarkastellaan. Myös videot ja verkkosivut voidaan herättää helposti henkiin tällä tavoin. Digitaalinen kosketuspääte DITT-LED32 sopii tähän erityisen hyvin, sillä sen mukava korkeus houkuttelee kokeilemaan sitä. Se on myös paljon helpompi käyttää työntekijöillesi, ja sen käyttö on intuitiivista. Loppujen lopuksi ohjaus toimii lähes identtisesti kaupallisesti saatavilla olevien Android-älypuhelinten kanssa.

Digitaaliset näyttötaulut toimistossa ja varastossa

Digitaalisia näyttöjä voidaan käyttää mainosvälineinä, mutta myös toimistoissa, kokoushuoneissa, varastoissa tai tuotantohalleissa. Tässä yhteydessä ripustettavat mallit DHD2-LED43 ja DHD-LED43H tarjoavat monia etuja. Kattokiinnityksen ansiosta nämä ripustetut näytöt voidaan sijoittaa selvästi näkyviin myös epäselviin halleihin ja työpajoihin. Kauko-ohjauksen tai tietokoneen peilauksen avulla yksiköitä voidaan ohjata kätevästi lattialta käsin. Täällä työntekijöille voidaan helposti välittää tietoa ajankohtaisista aiheista, aikatauluista, reiteistä tai jopa siitä, mitä ruokalassa on tarjolla kyseisenä päivänä. Nämä tärkeät tiedot voidaan helposti ladata ja esittää.

Digitaaliset opasteet näyttävät myös, mitä ne voivat tehdä toimistossa: Erityisesti interaktiivisia malleja, joissa on kosketusnäyttö, voidaan käyttää hyvin esityksissä tai valkotauluna. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti sijoittamalla näytön kokoushuoneeseen ja lataamalla tietoja jollakin käyttöliittymällä. Erityisesti graafinen sisältö voidaan välittää helposti tällä tavoin.

Digitaaliset näytöt ostoskeskuksissa ja messuilla

Näytöt voivat olla erittäin hyödyllisiä myymälöissä, toimistoissa tai varastoissa. Ne kehittävät täyden potentiaalinsa vain siellä, missä on todella paljon asiakkaita: ostoskeskuksissa ja messuilla. Täällä asiakasvaikuttavan mainonnan perusedellytykset ovat erilaiset kuin omassa kaupassasi. Monet toimittajat kilpailevat suuren kävijämäärän huomiosta. Siksi on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota tähän. Mikä olisikaan parempi tapa tehdä tämä kuin TecMaschinin digitaalinen asiakastulppa.

Aiheuta kohua digitaalisilla ripustettavilla näytöillä ostoskeskuksen ikkunassa tai messukeskuksessa. Tärkeintä on, että mainosnäyttö on hyvin näkyvä. Vuorovaikutteisilla kosketusnäytöillämme voit herättää ihmisen luontaisen leikki-intohimon ja kannustaa asiakkaita viipymään osastollasi. Yhden vilkkaan keskustelun jälkeen sinulla voi olla jo seuraava tilaus.

Kosketusnäyttöjämme voidaan käyttää myös opastusjärjestelminä. Niitä näkee usein suurissa ja mutkittelevissa ostoskeskuksissa näyttämässä asiakkaille tietä oikeaan kauppaan. Tällaisesta opasteesta voi olla hyötyä myös messuilla ja lentokentillä.

Käyttöalue on laaja ja monipuolinen. Sitä parempi, että TecMaschinin digitaaliset mainosnäytöt ovat niin joustavia. Vakuuta itsesi korkealaatuisista laitteistamme.

...lue lisää