Kaikki tuotteet

Konferenssipöydät

Header
Tulosten suodattaminen
×

Hinta / €

YstävällinenLeveä (mm)

induktiivinenIstuimetNäytä kaikki suodattimet

16 tuotteet

Näkymä
  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Oikea neuvottelupöytä yrityksellesi löytyy nopeasti näiden vinkkien avulla.

Ihmiset kokoontuvat kokouspöydän ääreen ja levittävät siihen tulostettuja konsepteja. Kirjoittaminen, merkitseminen ja kirjoittaminen kokoushuoneessa, joskus useita tunteja, ja keskusteleminen vahvan kahvikupin ääressä, kunnes tulos on oikea. Neuvottelupöydän on kestettävä paljon, ja siinä on oltava helppohoitoinen ja epäherkkä pinta, joka on helppo pyyhkiä puhtaaksi, vaikka kynä tai korostuskynä vedettäisiin liian reippaasti paperin yli. Tai jos juomia läikkyy tai kannettava hiiri viettää sillä tuntikausia.

Kaapelikanava - lähes näkymätön mutta välttämätön.

Paras valinta moderniksi kokouspöydäksi on neuvottelupöytä, jossa on kaapelikanava. Tämän ansiosta esityslaitteiden kaapelit katoavat nopeasti ja helposti pöydän sisään. Etenkin nykyään, kun kokouksia pidetään lähes aina palkkien ja muistikirjojen kanssa, neuvottelupöydän pitäisi tehdä oikeutta tälle tosiasialle, ja siinä pitäisi olla ainakin yksi kaapelikuilu ja kaapelikanava.

Koolla on väliä! - Ainakin uutta kokouspöytää ostettaessa

Uuden kokouspöydän kokoa ja muotoa on harkittava huolellisesti: liian pieni pöytä joudutaan ennemmin tai myöhemmin vaihtamaan tai se rajoittaa työskentelyä huomattavasti - liian suuri pöytä voi visuaalisesti tukahduttaa pienen huoneen ja viedä konferenssin osanottajilta usein tarvittavan liikkumavaran. Henkilöiden määrä olisi siis valittava suurpiirteisesti, mutta ei utopistisesti. Pienten ja keskisuurten yritysten optimaalinen neuvottelupöytä on suunniteltu noin kahdeksalle henkilölle: kaksi tai kolme henkilöä voi istua pöydän ääressä mukavasti työhaastattelua varten ilman, että he tuntevat olonsa hukassa kuten liian suuressa neuvottelupöydässä, mutta myös 8-10 hengen neuvottelupöydässä ei ole ongelmia, jos pöydän ääressä on useita päätöksentekijöitä. Jos kuitenkin voit täyttää suuren kokoushuoneen, kannattaa valita myös vastaavasti suuri kokouspöytä, jotta huone ja pöytä sopivat kooltaan yhteen. Liian pieni kokouspöytä näyttää suuressa kokoushuoneessa nopeasti hukkaan heitetyltä ja pieneltä. Sääntö on: "älä läikytä sitä, tee siitä iso" - 12-14 hengen neuvottelupöytä on silloin juuri sopiva.


Mitä suurempi pöytä on, sitä tärkeämpää on varmistaa, että se on vakaa. Neuvottelupöydät, joissa on perinteisten pöytäjalkojen sijasta jatkuva liukurunko, ovat osoittautuneet erittäin vakaiksi ja tukeviksi. Vaikka kirjoittaisit kuinka intensiivisesti tai elehtisit vieressäsi istuvalle henkilölle, se ei haittaa sinua.


Vaikutuksen tekee tietysti muukin kuin neuvottelupöytä - kokoushuoneesi täydentävät sopusointuinen kokonaisuus ja mukavat neuvottelutuolit . Parasta on siis suoraan neuvottelupöydän setti: pöytä ja vastaava määrä tuoleja yhdellä napsautuksella.

...lue lisää