Kaikki tuotteet

Säilytyshyllyt lisävarusteet

Header

Palvelumme on yhtä vakaata kuin telineemme. Niinpä varastohyllyillemme tyypillisten kokonaistarjousten ja itse konfiguroitujen ratkaisujen lisäksi tarjoamme luonnollisesti myös yksittäisiä osia ja sopivia lisävarusteita varastoratkaisuusi. Erottelemme toisistaan varastohyllyjen pylväs-, poikkipalkki- ja tukiryhmät sekä työkalukaapit ja rei'itetyt tai sivuseinät. Riippumatta siitä, mitä tarvitset varastohyllysi lisäksi tai sen jälkeen: Täältä löydät sen tavalliseen kohtuulliseen TOPREGAL-hintaan ja laatulupaukseen, jota yrityksemme edustaa.

Varastohylly – poikkipalkit

Varastohylly – poikkipalkit

Leveys: 220 cm / 110 cm
Näytä tuotteet
Tillbehörsartiklar laddas

Det valgte tilbehør kunne ikke indlæses.

Varastohylly – hyllyalustat

Varastohylly – hyllyalustat

Näytä tuotteet
Tillbehörsartiklar laddas

Det valgte tilbehør kunne ikke indlæses.

Varastohyllyt – työkalukaapit ja lokerikot

Varastohyllyt – työkalukaapit ja lokerikot

Näytä tuotteet
Tillbehörsartiklar laddas

Det valgte tilbehør kunne ikke indlæses.

Varastohylly – reikäseinät ja sivuseinät

Varastohylly – reikäseinät ja sivuseinät

Näytä tuotteet
Tillbehörsartiklar laddas

Det valgte tilbehør kunne ikke indlæses.

Varastohyllyt – lisävarusteet

Varastohyllyt – lisävarusteet

Näytä tuotteet
Tillbehörsartiklar laddas

Det valgte tilbehør kunne ikke indlæses.

Säilytystelineen pystytuet: Mitä sinun on tiedettävä?

Varastohyllystömme pystytelineet ovat 200 cm:n ja 400 cm:n korkuisia. Varaston, myymälän tai rautakaupan korkeudesta riippuen löydät täältä etsimäsi. 2000 kg:n kenttäkuorman ansiosta hyllystöpylväät pitävät tavarasi optimaalisesti. Niitä on saatavana myös kuudella eri syvyydellä 40 cm:n ja 120 cm:n välillä, joten voit hyödyntää käytettävissäsi olevan tilan ihanteellisesti, eikä tilan rajallisuus rajoita sinua. Säilytystelineidemme pylväiden suuri vakaus varmistetaan tukevilla pulttiankkureilla, jotka on lyöty syvälle maahan. Seiso tukevasti. TOPREGALin varastotelineen pystytukien avulla.

Säilytystelineen pystytuet: Mitä sinun on tiedettävä?

TOPREGALin kuormalavahyllyjen poikkipalkit, joita on saatavana kahta eri pituutta (110 cm, 220 cm) ja kahta eri muotoa (neliö ja pyöreä), täyttävät varaston tärkeimmän tehtävän: ne ottavat kuormia vastaan. Eikä liian vähän: varastohyllyjemme poikkipalkkien hyllykuorma on 500 kg. Tämä tarkoittaa, että keskiraskaita ja raskaita esineitä voidaan säilyttää ammattimaisessa varastohyllyssä. Varastohyllyn pylväisiin kiinnitettävien turvatappien avulla tapahtuva mutkaton kokoonpano tekee poikkipalkkien kokoamisesta ja jälkiasennuksesta erityisen helppoa. Huomiota herättävä oranssi merkkiväri lisää turvallisuutta, sillä yhtään ylitystä ja siten tasoa ei voi jättää huomiotta. Näin vältetään törmäykset ja varmistetaan toiminnan turvallisuus. Nosta painoja TOPREGALin varastohyllyjen traversseilla.

Säilytystelineiden tuet: mitä sinun on tiedettävä

Puu, teräs, ritilä ja multiplex-levy. TOPREGAL-hyllytelineiden hyllytuet ovat yhtä monipuolisia kuin niiden käyttökohteetkin. Yksittäisillä tukimateriaaleilla ja pinnoitteilla on omat erityisominaisuutensa. Esimerkiksi puinen tuki on houkutteleva, kun kevyitä esineitä säilytetään kuivissa tiloissa. Jos rakennuksen palokuorma on liian suuri, soveltuvat myös kestävämmät materiaalit, kuten kuumasinkitystä teräksestä valmistetut ritilät. Näitä voidaan käyttää myös syövyttävissä ympäristöissä. Multiplex-levy on luultavasti jaloin valinta tässä tapauksessa. Kauniin pyökkimaisen ulkonäkönsä ansiosta se ei ainoastaan miellytä silmää, vaan se on myös entistä kestävämpi verrattuna pehmeämpään puupäällysteeseen. Siksi se sopii erinomaisesti varastohyllyjen laajentamiseen työpöydällä tai työpöydällä. Tämän kestävän tuen erityiskäsittely suojaa myös puuta vahingoittavien nesteiden tunkeutumiselta. Se, mikä hyllytuki sopii sinulle, riippuu sovelluksestasi. TOPREGAL-asiantuntijamme neuvovat sinua mielellään optimaalisen varastohyllytuen valinnassa.

Kaapit ja kaapit: järkevä laajennusosa

Päivittäinen työpajan ja varastoinnin rutiini koostuu monista eri toiminnoista. Sen lisäksi, että on käytettävä lukuisia työkaluja. Työvaiheet on myös dokumentoitava ja arkistoitava. Lisäksi työntekijät tarvitsevat myös paikan, johon he voivat pukea työvaatteensa. Tätä tarkoitusta varten tarjoamme varastohyllystötarvikkeissamme ovilla ja laatikoilla varustettuja lisälokeroita, jotka voidaan integroida varastohyllyihin säilytystilan luomiseksi. Korkeat kaapit luovat tilaa työvaatteille, ja niitä voidaan käyttää hyvin pukuhuoneissa. Kaksiovisen kaapin avulla työkaluja voidaan myös säilyttää helposti järjestyksessä tai jopa asiattomien henkilöiden ulottumattomissa. Varastohyllyn kaappien ja kaappien koot ja varustevaihtoehdot vaihtelevat suuresti. Laatikkokaapeistamme voi valita 4-10 laatikkoa, joiden syvyys ja leveys vaihtelevat. Tutustu rohkeasti ja näe TOPREGALin kaappien ja kaappien mahdollisuudet.

Rei'itetyt seinät ja sivuseinät

Käytännöllinen, joustava ja edullinen käyttää. Nämä ovat TOPREGALin rei'itettyjä seiniä. Ne on yhtä helppo kiinnittää sivupystyyn varastohyllyjä varten kuin poikkipalkkimme, ja ne tarjoavat pystysuoraa säilytystilaa työkaluille, avoimille säilytyslaatikoille ja muille ripustettaville esineille, joille ei ole paikkaa työtasolla. Näin lisäät säilytystilaan toisen ulottuvuuden. Työkalunpitimet, joita joskus kutsutaan myös koneenpitimiksi, ovat erityisen käytännöllisiä. Ne voidaan kiinnittää rei'itettyyn seinään, jolloin työkaluja voidaan säilyttää siististi ja helposti ulottuvilla. Sinun ei siis tarvitse enää koskaan etsiä työkalujasi.

Muut tarvikkeet

Magneettinauha, avoin säilytyslaatikko, välilevy ja hyllynjakaja. Varastohyllyjen muut TOPREGAL-tarvikkeet ovat yhtä monipuolisia kuin varastoitavat tavarat. Esimerkiksi tavarat ja raaka-aineet voidaan lajitella helposti hyllynjakajan tai avoimen varastolaatikon avulla. Magneettinauhan avulla voit helposti merkitä hyllyosastot, jotta jokainen siirto on oikea varastoinnin ja noutamisen aikana. Lisäksi käytännölliset syvyysraudat varmistavat, etteivät osat tai laatikot putoa hyllyn toiselle puolelle. Välilevyjen avulla voidaan toteuttaa varastohyllyn lisäominaisuuksia. Näin voidaan sijoittaa useita hyllyjä peräkkäin tai kiinnittää säilytyshylly seinään. On parasta kysyä neuvoa TOPREGAL-asiantuntijoiltamme, jotta löydät näistä moninaisista mahdollisuuksista sinulle parhaiten sopivan hyllyratkaisun.

...lue lisää