+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Artists for Kids

Tehokas lattianpesu: TOPREGALin SWM30 käytössä ARTISTS FOR KIDS -tapahtumassa.

ARTISTS FOR KIDS on elokuvatuottajat Bernd Eichinger ja Thomas Peter Friedl perustivat vuonna 1999 lasten ja nuorten avustushankkeen, joka tukee yhteistyössä Münchenin nuorisotoimen kanssa riskiryhmiin kuuluvia ja sosiaalisesti heikossa asemassa olevia nuoria ja perheitä. Kasvatuksellisen tukityön laajentamiseksi entisestään vuonna 2013 avattiin Allgäun alueen Weichtissä sijaitseva ANTENNE BAYERN hilft -nuorisotalo. Seuraavaksi aloitettiin viereisen tallirakennuksen kunnostaminen. Entisen tallirakennuksen kunnostaminen, joka toimii nyt lasten ja nuorten luovana keskuksena, oli ARTISTS FOR KIDSille jännittävä askel. Voittoa tavoittelemattomalla järjestöllä oli suuria suunnitelmia, sillä se suunnitteli hoito-, työskentely- ja liikuntatiloja, luovaa laboratoriota sekä tilavaa teatteri- ja näyttelytilaa. Mutta kun rakennusvaihe oli saatu päätökseen ja ensimmäiset työt ja askartelut oli tehty, henkilökunta kohtasi ongelman.

Kuraattoriopettaja Daniel Mayenberger ilmaisi asian osuvasti: "Olemme nyt [...] huomanneet, että tuskin onnistumme siivoamaan lattiaa todella siististi." Yli 500 neliömetrin alue tuntui lähes ylitsepääsemättömältä, kun sen puhtaana pitämisestä oli kyse.

Baijerilaisella hankkeella oli selkeät ideat tilan käytöstä, mutta lattian puhdistamisesta oli tulossa aikaa vievä ja turhauttava tehtävä. Oli selvää, että oli löydettävä ratkaisu, jotta visio puhtaista ja kutsuvista tiloista voitaisiin toteuttaa.

TOPREGAL SWM30 im Einsatz bei ARTISTS FOR KIDS

SW30-kuivausrummun käyttö

Vastaus ongelmaan tuli TOPREGALin anteliaana lahjoituksena. ARTISTS FOR KIDS pyysi etukäteen TOPREGALilta tukea ja selitti tilanteensa. TOPREGAL oli halukas auttamaan tässä tapauksessa ja toimitti hankkeelle SWM30-kuivausrumpukoneen. "Kuten sattumaa joskus sattuu, meillä oli juuri sopiva puhdistuslaite käytössä tuotevideon kuvaamista varten. Käytön jälkeen emme kuitenkaan voi enää laittaa tätä konetta myyntiin", kertoo TOPREGALin verkkokaupan ja markkinoinnin johtaja Miriam Dechert.

TOPREGALin wipeket-brändin SWM30 oli juuri oikea kone lattianpesun tehostamiseen. Suuren puhdistustehonsa (1200 m²/h) ja harjan halkaisijan (43 cm) ansiosta se yltää helposti vaikeimpiinkin paikkoihin. Hankaus- ja imutoimintojen yhdistelmä varmisti, että lattiat olivat kuivia hetkessä ja niitä voitiin käyttää uudelleen välittömästi.

Kaksi TOPREGALin työntekijää toi SWM30:n henkilökohtaisesti Weichtiin Allgäun alueelle ja luovutti sen ARTISTS FOR KIDSille. Siitä lähtien se on tehnyt siellä hyvää työtä. Se on yksinkertaistanut siivousprosesseja huomattavasti ja pitää tilat aina moitteettomassa kunnossa. "Olemme erittäin tyytyväisiä tulokseen", sanoo sosiaalipedagogi Dagmar Gietl.

Ja me TOPREGALissa olemme iloisia, että olemme osaltaan vaikuttaneet siihen, että vanhasta tallirakennuksesta on tullut houkutteleva paikka luovalle työlle ja että ARTISTS FOR KIDSin visio on toteutunut.