+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Korkeussäädettävä kirjoituspöytä

Header

Työpaikan ergonomia on kaikkien huulilla, ja se on tärkein tekijä terveen toimistorutiinin kannalta. Yksilöllisesti korkeussäädettävä työpöytä edistää tervettä ryhtiä istumisen ja liikkumisen tasapainoisella yhdistelmällä. Istumatyöpöytämme ovat sähköisesti korkeussäädettäviä, ja kolme tasoa voidaan asettaa pysyvästi.

Tulosten suodattaminen
×

Hinta / €

YstävällinenLeveä (mm)

6 tuotteet

Miksi sinun pitäisi käyttää korkeussäädettävää työpöytää?

Teemme yhä enemmän töitä toimistossa tai työpöydän ääressä. Selkäkivut ja niskakireydet ovat yleisempiä ihmisillä, jotka istuvat vähintään 8 tuntia päivässä. Vaikka tärkeimpiä ergonomisia sääntöjä noudatettaisiinkin (suora asento, polvet/kyynärpäät suorassa kulmassa, näytön suuntaus jne.), työpaikalla olisi huolehdittava riittävästä liikkumisesta, jotta keho ei sopeutuisi pysyvästi istuma-asentoon ja lihakset ja näkö eivät lyhenisi. Usein lyhyt kävelymatka teekeittiöön tai kokoushuoneeseen ei riitä, koska siellä vietämme kokouksen myös istuen kokouspöydän ääressä tai kokoustuolilla. Korkeussäädettävän työpöydän, joka tunnetaan myös istumapöytänä, edut ovat valtavat verrattuna pöytään, jonka korkeus säädetään käyttäjälle vain kerran oston jälkeen, ja me käymme niiden perusteisiin ja annamme sinulle monia hyviä syitä luopua vanhasta työpöydästäsi.

Sähköisesti korkeussäädettävä työpöytä - tuottavuutta ja terveyttä yhdellä napin painalluksella.

Termi "ergonomia työpaikalla" on ehdotusten listan kärjessä, kun tehdään hakuja verkossa. Juuri tässä tämä joustava työpöytä on hyvä: sen korkeutta voidaan säätää sähköisesti yhdellä napin painalluksella ja vain muutamassa sekunnissa. Näin käyttäjät voivat vähentää päivittäistä istumisaikaansa toimistossa ilman, että tuottavuus kärsii. Koska työtä voi tehdä työpöydän ääressä myös seisten, jolloin selkä ja reisilihakset venyvät ja saavat siten myös verta. Tämä saa verenkierron käyntiin, venyttää selkää ja edistää liikkumista yleensä. Tämä puolestaan lisää työntekijöidesi tuottavuutta ja tyytyväisyyttä, ja he kärsivät harvemmin asentovaivoista, kuten terveyskamareiden viime vuosina tekemät tutkimukset ovat toistuvasti osoittaneet. Siirtyminen sähköisesti korkeussäädettävään työpöytään on siis kannattava investointi yritykseesi ja työntekijöihisi. Optimaalisen korkeuden tallennusmahdollisuuden ansiosta TOPREGALin sähköisesti korkeussäädettävä työpöytä MILLA voidaan helposti säätää täydelliselle työskentelykorkeudelle. Erityisesti naiset ilahtuvat siitä, että jopa kolme tasoa voidaan tallentaa, joten pöydän optimaalinen työskentelykorkeus voidaan tallentaa myös pumppuja käytettäessä.

Stand-up-muotoiset kokoukset ovat tuottavampia ja nopeampia.

Seisomapöydän avulla kaksi tai useampi kollega voi pitää lyhyen kokouksen tietokoneen ääressä yhdessä seisten. Tästä johtuvat liikkeen edut - esimerkiksi tärkeän päätöksen aikana - työpaikalla pätevät myös korkeussäädettävän työpöydän lyhytaikaisiin "seisomapaikkoihin"; jopa jonkin verran tehostettuna, koska myös kollegasi kävelevät ensin luoksesi. Toinen lyhyellä varoitusajalla pidettävän pysyvän kokouksen eli "stand-up-kokouksen" etu on se, että kokouksen kesto lyhenee automaattisesti, sillä kuka osallistujista haluaisi seistä tuntikausia keskustelemassa ongelmista ja tehtävien jakamisesta tai olla pitkään asian ytimeen menemättä tarvittavia päätöksiä tehdessään? Tämä onnistuu vain, jos istutte mukavassa neuvottelutuolissa ja juotte kupin kuumaa kahvia neuvottelupöydän ääressä ja keskustelette, väittelette tai käsittelette ongelmia yhdessä. Omalla korkeussäädettävällä työpöydällä pidetty seisomatyöskentely on siis lyhyempi ja tehokkaampi.


Istumapöytä kohtuulliseen hintaan

Korkeussäädettävän työpöydän hinta vaihtelee markkinoilla suuresti. Manuaalisesti säädettävät työpöydät (kampiohjauksella) ovat edelleen halvempia kuin sähkökäyttöiset pöydät, mutta MILLA-mallimme vakuuttaa myös tässä. Toimitus on ilmainen ja 1 vuoden takuu on voimassa myös täällä.

5 hyödyllistä vinkkiä korkeussäädettävän työpöydän ääressä työskentelyyn, joka on helppo integroida toimiston arkeen:

  1. Tee työtä 15-60 minuuttia seisten ja tee tätä halutessasi useita kertoja päivässä.
  2. Kun koordinoit työtovereiden kanssa työpöydän ääressä, nosta se yhteiseen seisomaan.
  3. Neuvottelupuhelut / pidemmät puhelut voidaan myös tehdä seisten.
  4. Liikkuminen seistessä on tärkeää - vaihda ryhtiä säännöllisesti.
  5. Kirjoita heti uuden työpöydän pystyttämisen jälkeen sähköiseen kalenteriin tapaamisia/muistutuksia, jotka muistuttavat sinua seisomavaiheista.

Onko teillä muita kysymyksiä? Asiantuntijamme vastaavat niihin mielellään - lähetä sähköpostia, soita tai käytä verkkokeskustelua.

...lue lisää