Kaikki tuotteet

Tietoa meistä

TOPREGAL GmbH on vuonna 2009 perustettu maailmanlaajuisesti toimiva perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Filderstadtissa Stuttgartin lähellä. Hyllyjärjestelmien asiantuntijana, jolla on vakiintunut yritystarvikkeiden verkkopostimyynti, olemme luotettava kumppanisi varastojen ja toimistojen yksilöllisiin sisustusratkaisuihin. Monivuotisen kokemuksemme ja korostuneen asiakaslähtöisyytemme ansiosta voimme tarjota sinulle asiantuntevaa tukea varastosuunnitteluun, varastovarusteisiin ja varastotesteihin, erityisesti raskaiden hyllyjen alalla.

Vuodesta 2019 lähtien olemme jatkuvasti laajentaneet tuotevalikoimaamme ja tarjoamme yrityksille paitsi monipuolisia hyllyratkaisuja myös laajan valikoiman muita tuotteita operatiiviseen käyttöön. SolidHub on jo nyt synonyymi laadukkaille ja kestäville käyttöjärjestelmille nostolaitteiden, kuljetuskaluston ja trukkien alalla. Kaikki SolidHub-tuotteet ovat joko sähkö- tai käsikäyttöisiä. Kaupallisen sektorin puhdistuslaitteiden segmentillä meillä on toinen vahva tuotemerkki valikoimassamme wipeket. Puhtaat käyttövoimatekniikat takaavat puhtaat pinnat. Oman tuotemerkkimme TecMaschin alla laajennamme jatkuvasti valikoimaa koneita ja työkaluja, jotka helpottavat päivittäistä työtä varastossa ja joita lukuisat yritykset jo arvostavat. Vuonna 2023 tuotemerkkivalikoimaamme lisättiin SoloPort. Tämä tuotemerkki edustaa kestävää aurinkoteknologiaa, jossa tuotetaan 100-prosenttisesti vihreää sähköä, ja tulevaisuuteen suuntautuneita energiakonsepteja.

Pätevä insinööritiimimme työskentelee päivittäin kehittääkseen innovatiivisia tuotteita ja optimoidakseen olemassa olevia ratkaisuja. Tähän ei liity ainoastaan heidän tekninen osaamisensa, vaan myös arvokas asiakaspalaute. Tämän tiiviin yhteistyön ansiosta voimme tarjota tuotteita, jotka on räätälöity tarkasti asiakkaidemme tarpeisiin. TOPREGAL keskittyy selkeästi tehokkuuteen, laatuun ja kestävyyteen ja asettaa näin uusia standardeja alalla.

Varmistaaksemme, että tuotteemme saavuttavat asiakkaamme nopeasti, avasimme vuonna 2019 toisen suuren varaston Weseliin, Nordrhein-Westfaleniin. Tämän jälkeen kesällä 2021 avattiin tytäryhtiömme TOPREGAL UK Ltd. Walesissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa on itsenäinen varasto ja lähes identtinen tuotevalikoima, joka tarjoaa lähetysvalmiita tuotteita 24 tunnin kuluessa, aivan kuten emoyhtiömme Saksassa.

Vuodesta 2022 lähtien on toiminut räätälöity tuotanto- ja logistiikkalaitoksemme Pasewalkissa (Berliinin pohjoispuolella), joka mahdollistaa yhtä nopeat toimitukset Itä- ja Pohjois-Euroopassa. Lisäksi avasimme vuonna 2023 toimipisteen Yhdysvaltojen itärannikolle Bensenvilleen, Illinoisin osavaltioon. Kasvaneen kysynnän ja vaatimuksemme taata lyhyet toimitusajat myös ulkomailla vuoksi TOPREGAL US Corp. avasi vuoden aikana viisi uutta toimipistettä Kaliforniassa, Texasissa ja Pennsylvaniassa. Vuonna 2024 muutimme Yhdysvaltain pääkonttoriin ja omaan suureen varastoon Houstonissa, Texasissa.

Nykyään yli 100 000 yritysasiakasta ympäri maailmaa luottaa tuotteisiimme ja arvostaa lyömätöntä hinta-laatusuhdettamme. Odotamme innolla, että saamme vakuuttaa sinutkin laajasta tuotevalikoimastamme!

TOPREGAL Työntekijät


   
   
Näkemyksemme

TOPREGAL - kumppanisi raskaiden hyllyjen, varastointitekniikan ja toimistokalusteiden alalla.

TOPREGAL tarjoaa paljon muutakin:

  • Asiantuntevaa neuvontaa räätälöityjä ratkaisuja varten
  • Maksimaalinen joustavuus ja salamannopeat reaktioajat
  • Suuri varastovalikoima, josta lähes kaikki tuotteet ovat välittömästi saatavilla.
  • Pikatoimitus 24 tunnin kuluessa kaikkialle Saksaan
  • Korkealaatuiset ja testatut tuotteet
  • Asiantunteva hyllykokoonpano
  • Sertifioidut hyllytestit sekä omille että kolmansien osapuolten hyllyjärjestelmillemme.
  • 5 vuoden takuu hyllyjärjestelmillemme sinun turvallisuutesi ja tyytyväisyytesi takaamiseksi

Jos sinulla on kysyttävää tai erityisvaatimuksia, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Odotamme innolla soittoasi, keskustelua tai viestiäsi!


TOPREGAL maailmanlaajuisesti: Toimipisteemme yhdellä silmäyksellä

Tuotteemme toimitetaan maailmanlaajuisesti siitä varastosta, joka on maantieteellisesti lähimpänä sinua.

Palvelumme

Asiantuntijakauppiaana autamme sinua mielellämme suunnitteluvaiheesta aina varaston jatkuvaan ylläpitoon asti. Lisätietoja palveluistamme löydät täältä: