Kaikki tuotteet

Laatu

Vuosien kokemus ja kehittynyt teknologia vaikuttavat jokaiseen tuotteeseemme, jotta voimme aina täyttää korkeat laatuvaatimuksemme ja asiakkaidemme odotukset. Tämä vaatimus ei koske ainoastaan tuotteitamme vaan myös asiakaspalvelua ja palvelua.

Kaikki tuotteemme valmistetaan uusimmilla tuotantolinjoilla ja ne täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Valvomalla jatkuvasti tuotantoprosessia ja käytettyjä raaka-aineita varmistamme, että tuotteet ovat jatkuvasti korkealaatuisia ja kestävät kovimmatkin rasitukset. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat korkealaatuisia tuotteita. Kaikki TOPREGALin työntekijät pyrkivät jatkuvasti täyttämään kaikki asiakkaidemme tarpeet ja odotukset.

Tuotteidemme suojaamiseksi TOPREGAL on Euroopan teollis- ja tekijänoikeusvirastossa rekisteröity tavaramerkki.


AVPQ-sertifikaatti

Lyhenne AVPQ tarkoittaa "Amtliches Verzeichnis präqualifizierter Unternehmen der Industrie- und Handelskammern für den Liefer- und Dienstleistungsbereich". Stuttgartin teollisuus- ja kauppakamari sertifioi TOPREGALin ensimmäisen kerran vuonna 2021. Tämä menettely toistetaan vuosittain ja pidetään ajan tasalla. Osana standardoitua prosessia yritykset seulotaan etukäteen (esikarsinta), mikä helpottaa julkisten laitosten ja yritysten tarjouksia varten tarvittavien asiakirjojen laatimista. Samanaikaisesti tehdään merkintä valtakunnalliseen, viralliseen rekisteriin. Ainoastaan luotettavat ja tehokkaat yritykset voivat hyötyä tästä jaostojen soveltuvuusolettamasta, ja ne sisällytetään tähän tietokantaan.


Todiste & todistus

Pyynnöstä lähetämme mielellämme TOPREGAL GmbH:n voimassa olevan sertifikaatin, jonka numero on 08 008 582879.

Virallinen hakemisto on saatavilla verkossa osoitteessa https://amtliches-verzeichnis.ihk.de. Yritykset löytyvät hakuehtojen, kuten nimen, rekisteröidyn toimipaikan, CPV-koodin jne. perusteella. Pääset sisäänkirjautumiseemme "Hae" -sivun kautta. Yksityiskohtaisempia tietoja ("Laajennettu näkymä") on saatavissa syöttämällä pääsykoodi 1612.

Lisätietoja AVPQ:sta löytyy täältä: https://amtliches-verzeichnis.ihk.de/About.aspx.