Kaikki tuotteet

Cantilever-telineen konfiguraattori

TOPREGALin konsolihyllyjen konfiguraattorilla pääset räätälöityyn konsolihyllyjärjestelmään muutamalla napsautuksella. Konsolihyllyjen konfiguraattorin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä helpottaa suunnittelua ja mahdollistaa hyllyjen räätälöinnin. Käytännöllisen jakotoiminnon avulla voit myös tallentaa suunnittelun jälkikäteen ja lähettää sen linkkinä koko tiimille.

Lue lisää
1.
Tyyppi:
KR2500
KR3000
KR6000
Varren syvyys:
Korkeus:
Tasot:
Kaksipuolinen:
Ulkokäyttö:
Tuotetta ei ole varastossa Odotettu toimitusaika: 00.00.0000
lisättynä 25% ALV
Toimitusaika
3 - 5 työpäivinä
Lähetys 199,- kerran per tilaus
Tekniset tiedot
Huomautuksia konsolitelineen konfiguraattorista:

Cantilever-telineen konfiguraattorissa esitetty luonnos on kooste kokoonpanoon tarvittavista yksittäisistä osista, ei rakennussuunnitelma. Jos konsolihyllyjä eri korkeuksilla, eri tasoilla ja/tai vaihtelevilla varsien pituuksilla, konfiguroi ensin yksi yksittäinen hyllyyksikkö ja sen jälkeen lisäyksikkönä toinen yksittäinen hyllyyksikkö eri kokoonpanoilla (korkeus / tasot / varsien syvyydet). Oheiset asennusohjeet ovat välttämättömiä oikean kokoamisen kannalta. Autamme sinua mielellämme haluamassasi kokoonpanossa. Annetut mitat ovat likimääräisiä ja voivat vaihdella muutaman senttimetrin. Ota siksi yhteyttä, jos tarvitset tarkat mitat haluamallesi konsolitelineelle. Kaikki tekniset tiedot viittaavat tasaisesti jakautuneisiin kuormiin. Hyllyä kuormattaessa ei saa ylittää pystypylväiden ja varsien kuormitusta eikä tukien kuormitusta. Hyllystöjämme käytettäessä on noudatettava Saksan tapaturmavakuutuksen voimassa olevia ohjeita (DGUV:108-007aiemmin BGR234). Teidän on noudatettava asiaankuuluvia sääntöjä, jotka koskevat hyllyjen asentamista ja sopivan asennuspaikan valintaa, erityisesti tarkistamalla lattiaolosuhteet ja kuormitus. TOPREGAL ei ota vastuuta epäasianmukaisesta käytöstä aiheutuneista tapaturmista tai vahingoista. Jos sinulla on kysyttävää tästä aiheesta, ota yhteyttä asiantuntevaan neuvontaamme.

Toimituksen laajuus / pakkausluettelo
Pos.
Tuotteen nimi
Määrä

Joustavien varastointiratkaisujen konfiguraattori konsolihyllyille

Innovatiivinen konsolihyllyjen konfiguraattorimme näyttää sinulle konsolihyllyjen ja pitkittäishyllyjen monipuolisuuden. Periaatteessa nämä hyllyjärjestelmät ovat alan todellisia monitoimilaitteita. Vaikuttavan kantokykynsä ansiosta ne kuuluvat suosittujen varastosäiliöiden joukkoon. raskaan kaluston hyllyt. Vaakasuuntaisten konsolivarsien ja pystysuorien pystytukien yhdistelmä tekee niistä erityisen tehokkaita tilaa vievien tavaroiden, kuten puulevyjen tai putkien, varastoinnissa. Olipa kyse sitten pitkien pystytavaroiden erottelusta tai hyllyjen pitämisestä: Konsolihyllystö on TOPREGALin laajan valikoiman monipuolinen huippumyyjä - ja konfiguraattorin avulla siitä tulee räätälöity ratkaisu, joka täyttää optimaalisesti kaikki yrityksesi vaatimukset.

TOPREGALin konsolihyllyjen konfiguraattorin avulla voit räätälöidä ja ostaa konsolihyllyjä kahtena versiona: kiinteästi hitsatuilla konsoleilla, kuten mallissa KR2500, tai konsoleilla, jotka kiinnitetään pistokkeella ja kiinnityspulteilla, kuten malleissa KR3000 ja KR6000. Kaksipuolinen ripustus mahdollistaa tilankäytön säästämisen, kun taas rullaussuojan asentaminen suojaa varastoituja tavaroita vierimiseltä.

Yksi- tai kaksipuolinen konsolihylly voidaan kiinnittää lattiaan pulttiankkureiden avulla, joko seinään tai vapaasti seisovana. Modulaarisen rakenteen ansiosta hyllystöä voi helposti laajentaa myöhemmin lisävarsilla tai -laitureilla. Versiosta riippuen varret ovat joko kiinteästi hitsattuja tai ne voidaan koukistaa erikseen 50 millimetrin välein. TOPREGAL-kannattajahyllystön varren kantavuus vaihtelee järjestelmästä riippuen 250 kilosta yhteen tonniin, ja varren syvyys vaihtelee 50 ja 150 senttimetrin välillä.

Voit myös määrittää hyllystömme vakiokorkeuden verkossa ja siten mukauttaa sitä joustavasti. Valitusta vaihtoehdosta riippuen voit valita kahden ja kuuden metrin välillä, kun ostat konsolihyllymme. Materiaali on joko pulverimaalattua terästä - pylväät ja runko sinistä, kannattimet oranssia - tai kuumasinkittyä ulkokäyttöön. Jos olet epävarma valinnastasi, kokenut tiimimme antaa sinulle mielellään ilmaista ja maksutonta neuvontaa.

Hyllyjen konfigurointi verkossa: kuormalavahyllyistä konsolihyllyihin.

Mahdollisuus konfiguroida hyllyt verkossa kanssamme on mullistanut varastonhallinnan maailman. Klassisista varastohyllyistä ja kuormalavahyllyihin konsolihyllyihin, yritykset voivat konfiguraattorin avulla räätälöidä varastointiratkaisunsa varastoihin tai muihin käytettävissä oleviin tiloihin. Tämä innovatiivinen tekniikka mahdollistaa varaston tai varastohallin erityisvaatimusten ja mittojen parhaan mahdollisen huomioon ottamisen. Konfiguroinnin aikana voidaan esimerkiksi säätää korkeutta, leveyttä ja syvyyttä, jotta käytettävissä oleva tila voidaan hyödyntää optimaalisesti. Lisäksi lisävarusteet, kuten suojavarusteet tai hyllyt, voidaan integroida yhdellä napsautuksella, kun konfiguroit hyllykokonaisuuden verkossa. Suunnittelun ansiosta voit myös säätää varsien pituuksia ja välejä, jotta voit säilyttää erilaisia tavaroita tehokkaasti.

Osta nyt räätälöityjä konsolihyllyjä konfiguraattorimme avulla ja optimoi varastointisi!

...lue lisää