Kaikki tuotteet

Kuljetuslaitteet

Header

Kuljetuslaitteita on saatavana eri variaatioina, ja ne kattavat monenlaisia käyttötarkoituksia jokapäiväisessä työelämässä. Olipa kyseessä sitten pöytävaunu, tilauskeräilyvaunu, lavavaunu tai lehtivaunu.

Tulosten suodattaminen
×

Hinta / €

Max. Kuormitus (kg)

Renkaat5 tuotteet

Näkymä

Ilmarenkaat, muovirenkaat tai täyskumirenkaat: Renkaat ratkaisevat

Riippuen siitä, missä uutta kuljetuskalustoa aiotaan käyttää ja kuinka usein, on tärkeää harkita, mitkä renkaat soveltuvat parhaiten tehtävään. Ilmakumirengas on muunneltava ja sitä voidaan tarvittaessa säätää siirrettävän tavaran mukaan, jotta pyörät saavat hyvän liikkeellelähdön - olipa se kuinka raskas tahansa. Ilmakumirengas selviytyy myös täydellisesti melkein mistä tahansa pinnasta: olipa se sitten märkä, liukas tai epätasainen. Varsinkin sisätiloissa, joissa terävien esineiden päälle voi ajaa, täyskumirengas on parempi vaihtoehto. Tämä vaihtoehto sopii täydellisesti jatkuvaan käyttöön. Ennen ostamista on kuitenkin muistettava, että täyskumirenkaat ovat jonkin verran äänekkäämmät kuin ilmarenkaat. Muovirenkaat ovat yleensä äänekkäimmät - mutta nämä ovat myös erittäin kestäviä, sillä niissä ei juuri tapahdu hankausta. Mutta tuotteissamme käytetty termoplastinen elastomeeri, lyhyesti TPE, vakuuttaa tässäkin hiljaisilla mutta voimakkailla liikeominaisuuksillaan. Pieni vierintävastus valtavasta kantavuudesta huolimatta yhdistyy tässä täydellisesti. Muovirenkaat ovat siksi suosittuja myös erikoiskärryissä.

Kaikki liikkui nopeasti ja helposti: pöytä- ja aikakauslehtivaunut käytössä

Riippumatta siitä, käytetäänkö niitä ulkona, sisällä tai molemmilla alueilla. Aikakauslehti- tai lavavaunuja käytetään lähes kaikissa yrityksissä pienempien tavaroiden, kuten kopiopaperin, pakettien tai muun työympäristössä siirrettävän tavaran kätevään kuljettamiseen. Kaikki hyllyelementit on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, joten niiden käyttöikä jatkuvassa käytössä on pitkä.

...lue lisää