Kaikki tuotteet

Leiri

20 000 m² varastotilaa Filderstadtissa (BW) ja 10 000 m² varastotilaa Weselissä (NRW) - ja kesästä 2022 alkaen vielä 20 000 m² neljään varasto- ja tuotantohalliin jaettuna Pasewalkissa (MV). Varastot ovat täysin varustettuja, ja suurin osa TOPREGALin tuotevalikoimasta löytyy paikan päältä.

Leiri

Suuretkin määrät ovat heti saatavilla - näin varmistamme nopeat toimitukset asiakkaillemme Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä ja monissa muissa Euroopan maissa. Jopa suuret tilaukset lyhyellä varoitusajalla hoidetaan ilman ylimääräistä varastoinnissa tapahtuvaa hälyttämistä.

Kaikki tilaukset ovat noudettavissa lyhyellä varoitusajalla (48 tuntia) varastopaikoistamme Baden-Württembergin, Nordrhein-Westfalenin ja Mecklenburg-Vorpommernin osavaltioissa. Varastohenkilökuntamme lastaa mielellään eurolavoille pakatut tavarat ajoneuvoosi. Pyynnöstä ilmoitamme luonnollisesti tavaroiden pakkauskoon ja painon, jotta voit suunnitella oman noutosi . Ja mikä parasta, ne, jotka noutavat tavarat itse, saavat 5 %:n alennuksen nettomyyntihinnasta.

Toivotamme teidät mielellämme tervetulleeksi esittelytilaan / varastoon tuotetarkastusta varten ajanvarauksella ja neuvomaan teitä henkilökohtaisesti yksi myyntiedustajistamme.

 Näkymä yhteen varastostamme Näkymä yhteen varastostamme

 Näkymä yhteen varastostamme Tilauksen kokoaminen haarukkatrukilla

Haluaisitko lisätietoja toimituksesta? Olemme selostaneet toimitusprosessia, toimituskuluja ja muuta hyödyllistä tietoa sivulla Toimitus joka on koottu sinua varten.

TOPREGAL kasvaa edelleen Pasewalkissa

Kolme vuotta Pasewalkissa perustamisemme jälkeen laajennamme varasto- ja tuotantotilojamme Berlin-Stettinin teollisuusalueella ja luomme tilaa tulevalle kasvulle. Ensi vuoden aikana rakennetaan kaksi uutta 5 000 m²:n suuruista hallia 30 000 m²:n viereiselle alueelle. Voit seurata rakentamisemme edistymistä suorana lähetyksenä milloin tahansa tämän web-kameran kautta: