+++Jatkuvasti alhaiset hinnat - Monet artikkelit ovat pysyvästi alennettu +++

Jopa 10 % alennus ostoskorista!
Nopea toimitusaika
Laatua kohtuulliseen hintaan
Asiantuntevaa ja ystävällistä neuvontaa

TOPREGAL. Kuljetus-, puhdistus- ja varastointivälineitä koskeva osoite

Kun kyse on tuotteistamme ja asiakkaiden maksimaalisesta tyytyväisyydestä, mottomme on: "Varastointiteknologiaa suoraan valmistajalta huippulaatuisena, parhaaseen hintaan ja lyömättömillä toimitusajoilla". Filderstadtissa Stuttgartin lähellä sijaitseva TOPREGAL GmbH on ollut vuodesta 2009 lähtien varastolaitteiden, toimistokalusteiden, käyttötekniikan, siivouslaitteiden ja paljon muuta ensimmäinen osoite varastolaitteiden jakelijoille. Jaksossa raskaan kaluston hyllyt Löydät kantotelineet ja hyllytelineet. Viime vuosien aikana olemme luoneet yrityksille vaikuttavan varastointiteknologian tuotevalikoiman, joka kasvaa koko ajan. Käy säännöllisesti tutustumassa uusiin tuotteisiimme. Kuljetuslaitteet, tikkaat, nostolaitteet, trukit: meillä on paljon tarjottavaa vaaka- ja pystykuljetuksiin. Tätä tuotevalikoimaa täydentää TecMaschinin teollisuustekniikka, johon kuuluvat pakkauskoneet, saniteettitekniikka ja tehdastekniikka. Täältä löydät työkalukärryt, vannehtimislaitteet, käsikuivaimet, ulkotilojen valonheittimet ja paljon muuta. Voit myös ostaa siivousvälineitä myymälästämme. Erottelemme toisistaan pesurikuivaimet, ajettavat lakaisukoneet sekä märkä- ja kuivaimurit. Näin ollen tuotemerkkimme wipeket kattaa lähes kaikki puhdistustapaukset.

Ammattimainen hyllystö

Vuosikymmenten kokemus ja tekninen kekseliäisyys vaikuttavat jokaiseen telineeseemme ja tuotteeseemme, jotta voimme varmistaa, että korkeat laatuvaatimuksemme täyttyvät. Kaikki telineemme ja hyllymme on testattu DGUV 108-007 (entinen BGR 234) tai DIN EN 15512 -standardin mukaisesti. Nämä sertifikaatit takaavat hyllystömme kantavuuden ja jäykkyyden sekä vakauden.

Toimistokalusteet: ihanteellinen täydennys varastokalustevalikoimaamme.

Siellä, missä on varasto, on usein myös toimisto. Toimistokalustevalikoiman lisääminen on osoittautunut ihanteelliseksi lisäykseksi TOPREGALiin, ja se on saanut innoituksensa asiakaskyselyistä ja markkinapalautteesta. Laadukkaat vastaanottopöytämme jättävät asiakkaisiin myönteisen ensivaikutelman. Eikä siinä vielä kaikki: vieraat ja työntekijät tuntevat olonsa erittäin mukavaksi myös myöhemmissä kokouksissa, ja he voivat työskennellä tuottavasti tilavan ja toimivan kokouspöydän ääressä istuen terveellisesti ja erityisen mukavasti konferenssituolikategoriaan kuuluvilla vapaasti seisovilla tuoleillamme.

Vastaanottopöytiä on saatavana kahtena vaihtoehtona: VERA-kalustesarja ja PETRA-kalustesarja. Molempia kalustesarjoja on saatavana eri kokoja, värejä ja koristepintoja. Neuvottelupöytä (ANJA kaapeliakselilla ja ANJAi induktiolatauspinnoilla) on saatavana myös kahdessa koossa: "pienessä" on tilaa 10 hengelle ja "suuressa" 14 hengelle. Tarjoamme tietysti myös täydellisen sarjan, joka koostuu MARINA-sarjan neuvottelupöydästä ja siihen sopivista pinottavista neuvottelutuoleista.

Korkeussäädettävät työpöytämme parantavat paitsi työympäristöä myös työntekijöidesi terveyttä. Säännöllinen seisominen päivän aikana vähentää selkäkipujen riskiä ja parantaa ryhtiä. Tätä tarkoitusta varten tarjoamme MILLA-runkoa sekä siihen kuuluvaa pöytälevyä eri kokoisina ja mallisina. TOPREGALin motto pätee myös täällä: toimistokalusteemme ovat saatavilla varastosta, joten voimme toimittaa ne nopeasti.

Vakuutu uudesta toimistokalustevalikoimastamme.

Varastoalan ammattilaisen tekniset laitteet

Varastologistiikka vaatii muutakin kuin kuljetuskalustoa ja hyllyjä. Lisäksi käytetään pakkausmateriaalia, aitauslaitteita ja pakkauskoneita. Meillä on valikoimassamme kaikenlaisia pakkauskoneita manuaalisista vannehtimisvälineistä kuormalavojen käärimiin. Lisäksi on suuri valikoima työkaluja, joita voidaan säilyttää työkaluvaunuissa ja työkalulaukuissa. Tätä työpajatekniikan osa-aluetta täydentävät käytännölliset kuormalavojen käärintäkoneet, joiden avulla kuormalavat voidaan kääriä ja kiinnittää nopeasti ja helposti. Nämä ja kaikki muutkin TecMaschinin tuotteet on suunnattu kestävään kehitykseen. Siksi täältä ei löydy bensiini- tai dieselkäyttöisiä koneita: kaikki käyttövoimat ovat yksinomaan sähkökäyttöisiä. Tämä suojaa kaikkia työntekijöitä, jotka joutuvat työskentelemään näiden koneiden kanssa, sekä ympäristöä.

Puhdistuslaitteet - puhdas ratkaisu yrityksellesi

Wipeket-tuotemerkin puhdistuslaiteosastolla on kaikkea. Täältä löydät pesu-imureita, ajettavia lakaisukoneita, korkeapainepuhdistimia sekä märkä- ja kuivaimureita. Kullakin näistä koneista on omat vahvuutensa. Pieni SWM30-pyyhintälaite on kompakti ja ketterä, joten se sopii erinomaisesti kapeille käytäville ja hyllyriviin. Toisaalta suuri ajolakaiskone AKM80 tekee vaikutuksen erinomaisella puhdistustehollaan, ja sitä voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotilojen puhdistukseen. NTS80-märkä- ja kuivapölynimuri pystyy poistamaan pienimmätkin metallihiukkaset kaikentyyppisiltä pinnoilta 3 000 watin tehollaan. HDR150-korkeapainepuhdistin poistaa lattioista ja seinistä kovimmankin lian säädettävän vesisuihkun avulla. Kaikki koneemme ovat joustavia ja edullisia.

Puhdistuskoneemme ovat myös erittäin hiljaisia, joten niitä voidaan käyttää yksittäin tai yhdistelmänä monissa eri tiloissa: supermarketeissa, varastoissa, tuotantolaitoksissa, sairaaloissa ja muissa julkisissa tiloissa. On myös mielenkiintoista huomata, että siivouskoneemme toimivat täysin päästöttöminä, mikä on lisäaskel kohti energiatehokkuutta ja kestävyyttä.

Vakuuta itsesi laajasta valikoimastamme liiketilojen laitteita.

...lue lisää