Kaikki tuotteet

Aurinkopysäköintialueen konfiguraattori

Aurinkopysäköintialueiden konfiguraattori vie sinut yksilöllisesti suunniteltuun aurinkopysäköintialueeseen hiiren napsautuksella. Näin pysäköintialueita voidaan käyttää tehokkaasti energiantuotantoon aurinkojärjestelmien avulla. Tietenkin ne täyttävät myös ensisijaisen tarkoituksensa eli suojaavat niiden alle pysäköityjä ajoneuvoja. Aurinkosähköllä varustetun pysäköintilaitoksen tai aurinkoparkkikatoksen online-konfiguraattorimme auttaa sinua suunnittelussa ja antaa tietoa mitoista ja suorituskyvystä. Käytännöllisen jakotoiminnon ansiosta suunnittelusi voidaan helposti tallentaa konfiguraattoriin ja lähettää linkin kautta.
Lue lisää
Tuotetta ei ole varastossa Odotettu toimitusaika: 00.00.0000
lisättynä 25% ALV
Toimitusaika
5 - 7 työpäivinä
Lähetys 199,- kerran per tilaus
Tekniset tiedot
Huomautukset

Asenna SoloPort-aurinkoparkkikatos paikkaan, johon sinulla on rakennuslupa, ja kiinnitä se tukevasti. Ota tarvittaessa yhteyttä sinusta vastaavaan virastoon tai viranomaiseen selvittääksesi aurinkoparkkiin liittyvät rakennusoikeudelliset velvoitteet. Toiminnanharjoittajana olet vastuussa asianmukaisten rakennuslupien hankkimisesta. Nämä voivat vaihdella asennuspaikasta eli maasta, osavaltiosta tai kaupungista riippuen. Asennus-, huolto- ja kunnossapitotyöt on myös teetettävä säännöllisesti asiantuntijoilla sovellettavien alueellisten standardien ja määräysten mukaisesti. Sähkötöitä saavat tehdä vain pätevät sähköasentajat tai heidän johdollaan ja valvonnassaan. Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tukea suunnittelussa.

Toimituksen laajuus / pakkausluettelo
Pos.
Tuotteen nimi
Määrä

Aurinkoparkki aurinkosähköllä hiiren klikkauksella

Luo muutamalla askeleella aurinkoparkkisi, joka paitsi suojaa sinua säältä myös tuottaa vihreää energiaa - esimerkiksi alle pysäköityjä sähköautoja varten. Haluatko varustaa avoimen tilan aurinkoparkkikatoksella? Käytännöllisen verkkokonfiguraattorimme avulla voit suunnitella aurinkoparkkipaikkasi katosten määrän etukäteen. Aurinkosähköisten katosten leveys sekä yksi- tai kaksipuoliset vaihtoehdot voidaan määritellä tai moninkertaistaa. Sinulla on myös mahdollisuus konfiguroida katos ilman aurinkopaneeleita. Kaikki voidaan siis räätälöidä tarpeidesi ja paikan päällä vallitsevien olosuhteiden mukaan.

SoloPortin aurinkopaneelisuoja

Löydä pysäköintialueellesi oikeankokoinen aurinkopysäköintisuoja ja tarjoa pysäköidyille ajoneuvoille suojaa ja mahdollisuus tankata halpaa aurinkoenergiaa, aivan kuten SoloPortin aurinkopysäköintisuojan alla. Näet yhdellä silmäyksellä aurinkomoduulien määrän, tehon kilowatteina ja pysäköintipaikkojen määrän. Käyttäjäystävällisen konfiguraattorimme ansiosta saavutat tavoitteesi hetkessä.

Vihreää energiaa SoloPortin ansiosta

Sijoita tulevaisuuteen ja tee panos ympäristöömme SoloPortin avulla. Aloita nyt ja muuta parkkipaikkasi ympäristöystävälliseksi, vihreäksi energialähteeksi, joka tarjoaa suojaa ja edistää samalla kestävyyttä. SoloPort on tuotemerkki, joka edustaa kestävää tulevaisuutta, jossa innovatiiviset energiakonseptit ja ympäristöystävälliset ratkaisut muodostavat kestävän liikkuvuuden perustan. Vihreän sähkön yhdistelmä ja mahdollisuus ladata kätevästi sähköajoneuvoja, sähköpyöriä ja sähkötyökaluja tekevät aurinkoautojen pysäköintipaikoistamme sekä aurinkoparkista ainutlaatuisen ja innovatiivisen all-in-one-järjestelmän.

...lue lisää