Kaikki tuotteet

TecMaschin

Logo TECMASCHIN

TecMaschin edustaa innovaatiota, laatua ja toimivuutta. Näistä arvoista saksalainen kekseliäisyys tunnetaan. Saksalaiset insinöörit ovat inspiroineet maailmaa uusilla ideoilla ja tekniikoilla vuosisatojen ajan. TecMaschinin käytännölliset tuotteet eivät ole poikkeus, ja ne auttavat sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja innostamaan asiakkaita uusilla tuotteilla. TecMaschinin valikoima on yhtä laaja kuin monipuolinenkin. Pienestä vannetyökalusta, joka asettaa vanneita nopeasti ja joustavasti, aina kuormalavojen käärintäkoneeseen, joka suorittaa pakkaustyöt automaattisesti.

VyönauhatyökaluKuormalavan kääreDigitaalinen mainosnäyttö DKS-LED43


Älykäs pakkaaminen käsikäyttöisellä vannehtimistyökalulla, vannenauhalla ja co.

TecMaschinin käytännöllinen käsivannehtimistyökalu toteuttaa vannehtimisen PET-nauhan pituudella. Valikoimastamme löydät myös sopivan vannehtimisvälineen. Voit siis luottaa siihen, että saat kaiken yhdestä lähteestä ja että tekniikka toimii yhdessä. TecMaschin-vannevyöt soveltuvat erittäin korkean vetolujuutensa, joka kestää 410 kilogramman kuormitusta, ja 15,5 millimetrin leveytensä ansiosta erinomaisesti sekä automaattisiin vannehtimiskoneisiin että manuaalisiin vannehtimisvälineisiin. Voit siis kattaa suurimman osan pakkaustilauksistasi pelkästään näillä tuotteilla. Voit myös käyttää kätevää TecMaschinin vannehtimisvaunua, jonka avulla voit joustavasti vaihtaa vannehtimisasemasi sijaintia. Kelaava vaunu on erityisen hyödyllinen, jos vannehtivat tavarat ovat erityisen suuria tai painavia. Käsikäyttöistä vannehtimisvälinettä voidaan kuljettaa kätevästi annostelevaunun ylähyllyllä, jolloin 20 kilon rullaa on paljon helpompi käsitellä.

Varmista vannehtiminen kuormalavapakkauksen avulla

Jos haluat kääriä kerralla koko kuormalavan, valikoimastamme löytyy myös oikea tuote: puoliautomaattinen kuormalavakäärin PWS1650 tekee suurten tavaroiden ja nippujen pakkaamisesta lastenleikkiä. Tällä vankalla ja kestävällä venytyskäärimellä voit kääriä turvallisesti jopa 40 lavaa tunnissa ilman fyysistä ponnistelua. Käytitpä sitten esiasennettuja ohjelmia tai omia yksilöllisesti määriteltyjä ja tallennettuja käärintäsyklejäsi, löydät aina optimaalisen asetuksen, joka suojaa kuormalavat vaurioilta, lialta ja kaatumiselta varastoinnin ja kuljetuksen aikana. Vetokäärin on ihanteellinen valinta myös kestävän kehityksen kannalta. Innovatiivisen esivenytysjärjestelmän ansiosta käärintäkalvo esivenyy jopa 250 prosenttia verrattuna mekaanisilla ja magneettisilla kalvojarruilla varustettuihin kuormalavojen käärintäkoneisiin, mikä merkitsee huomattavia säästöjä kalvon kulutuksessa ja siten myös kustannussäästöjä sinulle. Esivenyön ansiosta yhdestä metristä kalvoa saadaan 3,5 metriä käärintäkalvoa. PWS1650:n 1650 millimetrin kääntöpöydän alapuolella olevien aukkojen ansiosta sitä on helppo kuljettaa trukilla. Näin kuormalavakäärintä voidaan käyttää joustavasti. Lavakäärintälaite on myös varustettu valokennolla, joka varmistaa automaattisen korkeuden tunnistuksen. Kääntöpöydän maksimikuormituskapasiteetti on 2000 kiloa ja se pyörii jopa kahdentoista kierroksen minuutissa, joten käärintäkone on ihanteellinen pakkauskone yrityksellesi.

Myymälän ikkunoista toimistoon: TecMaschin mainosnäytöt tehokkaaseen viestintään!

Tämä tuotevalikoima on yhtä edullinen kuin nerokas. TecMaschin ei vastaa vain pakkaamisesta. Valikoimaa täydentävät myös monipuoliset ja liikkuvat TecMaschinin digitaaliset mainosnäytöt. Nykyaikaisen tekniikan ansiosta ne voidaan siirtää nopeasti kampanjasta toiseen ilman, että mainosmateriaalia tarvitsee vaihtaa. Olipa kyse sitten näyteikkunasta tai myymälän sisätiloista: Digitaaliset mainosnäytöt ja -telineet toimivat katseenvangitsijoina. Jos siis haluat tavoittaa potentiaaliset asiakkaat joustavasti ja helposti tai välittää tietoa toimistossa, TecMaschinin mainosnäytöt ovat juuri oikea tuote.

Tätä TecMaschin edustaa.

TecMaschin: Meille se tarkoittaa innovatiivisia tuotteita kohtuulliseen hintaan. Olipa kyse sitten vannehtimisesta, käärimisestä tai käsityötaidosta. Meiltä löydät oikean tuotteen käyttökohteeseesi. Käytännöllinen, joustava käyttää, olipa kyseessä sitten kiinteä tai liikkuva laite. Jokainen tuote on suunniteltu juuri sen käyttötarkoitusta varten, joten voit olla varma, että tuote tekee juuri sen, mitä se lupaa. Kaikki TecMaschin-tuotteet on suunniteltu ergonomisesti. Olipa kyse pakkaamisesta, kantamisesta tai työntämisestä, valikoimamme kahvat, nupit ja vivut on suunniteltu suojaamaan selkärankaa ja niveliä myös silloin, kun laitteen kanssa työskennellään pitkiä aikoja. Vannehtimisvaunuamme voidaan kantaa mukavasti 1,07 metrin korkeudella. HU-P1316-käsinvanteistustyökalussa on mukava muovikahva, jossa on hyvät tarttumisominaisuudet. Tämän työkalun painikkeet on tarkoituksella sijoitettu niin, että sitä voi käyttää yhdellä kädellä. Nämä kaksi esimerkkiä osoittavat selvästi, mistä TecMaschinissa on kyse: mukavasta ja käytännöllisestä suunnittelusta.

Hyvin harkittu, hyvin tehty

TecMaschin edustaa myös voimaannuttamisfilosofiaamme. Haluamme voimaannuttaa sinua, asiakasta. Saavutamme tämän laadukkaiden tuotteidemme erittäin lyhyillä toimitusajoilla. Tuotteet ovat käyttövalmiita vain muutamassa yksinkertaisessa toimenpiteessä pakkauksen purkamisen jälkeen. Visuaalisesti houkutteleva sininen muotoilu takaa ammattimaisen ulkonäön asiakkaita kohtaan ja korkean tunnettuusarvon. Kukin tuote on erittäin vankka ja kestävä. Jos jokin tuote rikkoutuu tai ei enää toimi, autamme ja neuvomme sinua. Neuvomme sinua mielellämme reklamaatioissa, korjauksissa ja tarvitsemissasi varaosissa ja tarjoamme sinulle nopean toimitusnopeuden, josta olemme tunnettuja. Tämä vähentää käyttökatkoksia ja mahdollistaa tuotannon ja varaston toiminnan jatkumisen. Hyvin kehittynyt huoltoverkostomme koko Saksassa varmistaa, että yrityksesi toimii edelleen tehokkaasti.

Huippumyyjämme