+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

TecMaschin

TECMASCHIN LogoTecMaschin edustaa innovaatiota, laatua ja toimivuutta. Näistä arvoista saksalainen kekseliäisyys tunnetaan. Saksalaiset insinöörit ovat inspiroineet maailmaa uusilla ideoilla ja teknologioilla vuosisatojen ajan.
TecMaschinin käytännölliset tuotteet eivät ole poikkeus, ja ne auttavat sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja innostamaan asiakkaita uusilla tuotteilla. TecMaschinin valikoima on yhtä laaja kuin monipuolinenkin. Pienestä vannetyökalusta, jota voidaan käyttää nopeasti ja joustavasti, aina kuormalavojen käärimiseen, joka suorittaa pakkaustilaukset automaattisesti.

Älykäs pakkaaminen vannetyökaluillamme

Käsin vannehtimisvälineKäytännön Käsin vannehtimisväline TecMaschin, toteuttaa PET-hihnan pituisen vannehihnan. Hihna on saatavana myös valikoimastamme. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että saat kaiken yhdestä lähteestä ja että tekniikka toimii yhdessä. The Vyönauhatyökalu TecMaschinin hihna, jonka erittäin suuri vetolujuus kestää 410 kg:n kuormitusta ja jonka leveys on 15,5 mm, soveltuu erinomaisesti sekä automaattisiin vannehtimiskoneisiin että käsikäyttöisiin vannehtimisvälineisiin. Tämä tarkoittaa, että voit kattaa suuren osan pakkaustilauksistasi pelkästään näillä tuotteilla. Kätevä TecMaschin annostelija vannenauhaa varten voidaan myös käyttää joustavasti vaihtamaan paikkaa vannehtimisaseman kanssa. Tämä kannattaa tehdä, jos vannehtivat tavarat ovat erityisen suuria tai painavia. Lisäksi käsivannehtimisväline on aina mukana purkukelan ylähyllyllä, ja 20 kg:n rulla on silloin myös paljon kätevämpi.

Turvallinen vannehihna

 Kuormalavojen käärintälaite PWS1650Jos haluat pakata kokonaisen kuormalavan kerralla, valikoimastamme löytyy myös sinulle sopiva tuote: puoliautomaattisen vannehtimistyökalun avulla suurten tavaroiden ja nippujen pakkaaminen ei ole enää ongelma. Kuormalavojen käärintälaite PWS1650 suurten tavaroiden ja nippujen pakkaamisesta tulee lastenleikkiä. Tämän vankan ja kestävän venytyslaitteen avulla voit pakata jopa 40 kuormalavaa tunnissa turvallisesti ja ilman fyysistä ponnistelua. Käytitpä sitten esiasennettuja ohjelmia tai omia yksilöllisesti asetettuja ja tallennettuja käärintäjaksoja, löydät aina optimaalisen asetuksen, jolla kuormalavat voidaan suojata vaurioilta, lialta ja kaatumiselta varastoinnin ja kuljetuksen aikana. Myös kestävän kehityksen alalla Stretch-kääre on optimaalinen valinta. Innovatiivisen esivenysajojärjestelmän ansiosta Käärintäkalvo kalvo esivenynyt jopa 250 % verrattuna mekaanisilla ja magneettisilla kalvojarruilla varustettuihin kuormalavojen käärintäkoneisiin, mikä merkitsee huomattavia säästöjä kalvon kulutuksessa ja siten kustannussäästöjä sinulle. Yhdestä metristä kalvoa tulee 3,5 metriä, kun kalvoa venytetään. 1650 mm:n kääntöpöydän alapuolella olevien aukkojen ansiosta PWS1650 on myös helppo kuljettaa. Haarukkatrukki ja sitä voidaan siksi käyttää joustavasti. Lavakäärimessä on myös valokenno, joka varmistaa automaattisen korkeuden tunnistuksen. Kääntöpöydän maksimikuormituskapasiteetti on 2000 kg ja se pyörii jopa 12 rpm:n nopeudella, mikä tekee käärintäkoneesta optimaalisen pakkauskoneen yrityksellesi.

Kaikki käsityöläiselle, yhdestä lähteestä!

TecMaschin työkaluvaunu

Samalla tämä tuotevalikoima on yhtä edullinen kuin nerokas. Pakkaaminen ei ole ainoa asia, jota TecMaschin tekee. Tätä valikoimaa täydentävät monipuoliset ja liikkuvat TecMaschin työkaluvaunu varastointijärjestelmä. Neljällä pyörällä varustettuna se on nopeasti siirrettävissä paikasta A paikkaan B ilman raskaiden työkalujen nostamista. Lisäksi käytännölliset laatikostot varmistavat, että työkalut löytävät aina oikean paikan eivätkä näin ollen huku työn aikana. Jos siis haluat työkalut aina nopeasti ja turvallisesti valmiiksi, TecMaschin-työkaluvaunu on juuri oikea tuote.

Tätä TecMaschin edustaa.

TecMaschin: Meille se tarkoittaa innovatiivisia tuotteita kohtuulliseen hintaan. Olipa kyse sitten vannehtimisesta, folioinnista tai käsityöstä. Meiltä löydät oikean tuotteen sovellukseesi. Käytännöllinen, joustava käyttää, paikallaan tai siirrettävissä. Löydät oikean tuotteen TecMaschinin valikoimasta. Jokainen tuote on suunniteltu omaan käyttötarkoitukseensa, joten voit olla varma, että tuote tekee juuri sen, mitä se lupaa. Kaikki TecMaschinin tuotteet on suunniteltu ergonomisesti. Olipa kyse pakkaamisesta, kantamisesta tai työntämisestä, valikoimassamme kahvat, nupit ja vivut on asennettu siten, että selkäranka ja nivelet ovat suojattuja, vaikka välinettä jouduttaisiin käyttämään pitkään. Tämä tarkoittaa sitä, että vannekärryä voidaan kantaa mukavasti 1,07 metrin korkeudella. Käsin sidontatyökalussa HU-P1316 on miellyttävä muovikahva, jossa on hyvät liimaominaisuudet. Tämän työkalun painikkeet on tarkoituksella sijoitettu niin, että sitä voi käyttää yhdellä kädellä. Nämä kaksi esimerkkiä tekevät selväksi, mistä TecMaschinissa on kyse: mukavasta ja käytännöllisestä suunnittelusta.

Hyvin harkittu, hyvin tehty

TecMaschin edustaa myös voimaannuttamisfilosofiaamme. Haluamme antaa sinulle, asiakkaalle, enemmän valtaa. Saavutamme tämän erittäin lyhyillä toimitusajoilla korkealaatuisille tuotteillemme. Pakkauksen purkamisen jälkeen tuotteet ovat käyttövalmiita vain muutamassa vaiheessa. Visuaalisesti houkutteleva sininen muotoilu takaa ammattimaisen ilmeen asiakkaille ja korkean tunnettuuden. Jokainen tuote on erittäin vankka ja kestävä. Jos jokin tuote rikkoutuu tai ei toimi, autamme ja neuvomme sinua. Annamme mielellämme neuvoja reklamaatioista, korjauksista ja tarvitsemistasi varaosista, ja tarjoamme korkean toimitusnopeuden, josta olemme tunnettuja. Tämä vähentää seisokkiaikoja ja mahdollistaa tuotannon ja varaston toiminnan jatkumisen. Hyvin kehittynyt huoltoverkostomme koko Saksassa varmistaa, että yrityksesi toimii edelleen tehokkaasti.

Huippumyyjämme