Kaikki tuotteet

Käyttötekniikka

Header

TecMaschin-tuotemerkki edustaa tarkkuutta, laatua ja käytännöllisiä teknisiä tuotteita. Juuri sitä, mitä varastossa ja päivittäisessä tuotannossa tarvitaan. Kyse ei ole siitä, kuinka kallis laite on. Tärkeintä on, että luvatut toiminnot toteutetaan täydellisesti ja että voit nauttia TecMaschinin innovatiivisista tuotteista pitkään. Jokaisella tuotteella on oma erityinen käyttöalueensa, jota varten se on luotu.

Tulosten suodattaminen
×

Hinta / €

YstävällinenTuotetyyppi


Malli

24 tuotteet

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2

Teknologia ja perinne

TecMaschin-toimintatekniikkabrändimme tuotteet edustavat innovaatiota, laatua ja toimivuutta. Saksalaiset ovat jo pitkään olleet tunnettuja kekseliäisyydestään ja innovatiivisuudestaan. TecMaschinin tekniset tuotteet eivät ole poikkeus, ja ne auttavat sinua kasvattamaan liiketoimintaasi ja innostamaan asiakkaita omilla tuotteillasi. Valikoima on yhtä laaja kuin monipuolinenkin. Kaikki on mukana pienestä vannehtimistyökalusta, jota voidaan käyttää nopeasti ja joustavasti, aina kuormalavojen käärimiseen, joka suorittaa pakkaustilaukset automaattisesti.

Nopea ja siisti pakkaus

Mikään pakkaustyö ei ole enää liian kiireinen tai kiireellinen, sillä TecMaschinin vannehtimistuotteet on suunniteltu toimimaan aina ja myös toimimaan nopeasti. Voit luottaa TecMaschinin käytännölliseen käsivannehtimisvälineeseen, joka mahdollistaa vannehtimisen PET-vannekkeen pituudella. PET-hihna on myös saatavilla valikoimassamme. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että saat kaiken yhdestä lähteestä ja että tekniikka toimii yhdessä. Tämä tarkoittaa, että voit kattaa suuren osan pakkaustilauksistasi pelkästään tällä tuotteella. Voit myös käyttää käytännöllistä TecMaschinin vannehtimisannostelijaa , jotta voit vaihtaa nopeasti paikkaa vannehtimisasemalla. Tämä kannattaa tehdä, jos vannehtivat tavarat ovat erityisen suuria tai painavia. Lisäksi käsivannehtimisväline on aina mukana purkukelan ylähyllyllä, ja 20 kg:n vannehtimisrullaa on myös paljon helpompi käsitellä.

Älykäs vannehtiminen

Myös pakkaaminen on lastenleikkiä puoliautomaattisella kuormalavapakkauskoneella PWS1650. Tällä vankalla ja kestävällä venytyspakkauskoneella voit kääriä turvallisesti jopa 40 kuormalavaa tunnissa ilman fyysistä ponnistelua. Käytitpä sitten esiasennettuja ohjelmia tai omia yksilöllisesti asetettuja käärintäjaksoja, löydät aina optimaalisen asetuksen, jolla kuormalavat suojataan vaurioilta, lialta ja kaatumiselta varastoinnin ja kuljetuksen aikana. Venytyspakkaus on optimaalinen valinta myös kestävyyden kannalta. Esiviristysjärjestelmän ansiosta käärintäkalvo esiviristyy jopa 250 % verrattuna kuormalavojen käärintäkoneisiin, joissa on mekaaniset ja magneettiset kalvojarrut, mikä merkitsee huomattavia säästöjä kalvon kulutuksessa ja siten myös kustannussäästöjä. Yhdestä metristä kalvoa tulee 3,5 metriä, kun kalvoa venytetään.

1650 mm:n kääntöpöydän alapuolella olevien aukkojen ansiosta PWS1650 on myös helppo kuljettaa trukilla ja sitä voidaan käyttää joustavasti. Lavakäärimessä on myös valokenno, joka varmistaa automaattisen korkeuden tunnistuksen. Kääntöpöydän maksimikuormituskapasiteetti on 2000 kg ja se pyörii jopa 12 rpm:n nopeudella, mikä tekee käärintäkoneesta optimaalisen pakkauskoneen yrityksellesi.

...lue lisää