+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Vastaanottotiskit

Header

INFO: Tuotantovirheen vuoksi tarjoamme laskureitamme B-tavarana alennettuun hintaan. Esim. pieniä maalivaurioita ja/tai aukkomittoja, jotka eivät sovi 100-prosenttisesti, voi esiintyä, mutta niiden ei tarvitse esiintyä. Tervehdi liikekumppaneitasi ammattimaisesti ja tee täydellinen ensivaikutelma. Siisteyden ja yksityisyyden lisäksi vastaanottotiskit mahdollistavat myös tyylikkään vastaanottotilan, jossa on täysimittainen työpiste työntekijöitäsi varten pienissä tai vastaperustetuissa yrityksissä.

Tulosten suodattaminen
×

Hinta / €

Syvyys (mm)Väri
8 tuotteet

Vastaanottotiski on yrityksesi käyntikortti.

Ensivaikutelma on tärkeä. Tämä koskee yhtä lailla asiakkaita kuin liikekumppaneita, palveluntarjoajia ja uusia työntekijöitä. Mitä ammattimaisemmin vastaanottoalue on suunniteltu, sitä paremmalta vierailijat tuntevat olonsa. Usein on kuitenkin paljon tekemistä samaan aikaan, erityisesti vastaanottotiskillä: Puhelinviestien kirjoittaminen, postin jakaminen, tapaamisten ja huoneiden varaaminen, juomien valmistelu kokouspöytään seuraavaa kokousta varten ja paljon muuta. Siitä voi tulla nopeasti hämmentävää. Älykkäästi valitun vastaanottotiskin avulla järjestys ja ammattimaisuus voidaan saavuttaa välittömästi.

Vastikään perustetussa toimistossa, vastaanotossa tai studiossa vastaanottotiski tekee hyvän vaikutelman ja tarjoaa myös yksityisyyttä tiedoillesi edessä olevan korotetun vastaanottotiskin ansiosta. Lukuisat paperilaput, muistiinpanot, kynät ja muut vastaanottotilan päivittäiseen käyttöön tarkoitetut materiaalit löytävät kaikki paikkansa jostakin integroidusta lokerosta, laatikosta tai kaapista.

Työtason miellyttävä korkeus ja kaapelikanavat varmistavat, että vastaanottotiskisi toimii myös täysin työpaikkana. Riippuen tiskin leveydestä, jopa useammalle kuin yhdelle henkilölle kerrallaan.

...lue lisää