+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Siirrettävät kallistettavat hyllyt ja pöydät

Header

Kallistettavat hyllyt ovat täydellisiä apuvälineitä pienempien tavaroiden keräystehtävissä. Nämä säilötään keräykseen saakka järkevimmin laatikkotelineessä. Tasot ovat siirrettävien kallistettavien hyllyjen sekä myös kiinteiden versioiden kohdalla 20°:n kulmassa niin, että varastoidut tavarat nähdään helposti ja ne voidaan ottaa hyllystä nopeasti. Pyöröpalkki estää tällöin tavaroiden tai laatikkotelineiden pois liukumisen.Valitse suodattimessa tarvitsemasi koko, jolloin sinulle näytetään heti tuloksen alapuolella soveltuvat, siirrettävät kallistettavat hyllyt. Kun olet kerran työskennellyt näiden mobiilien kerääjäapulaisten kanssa, et enää halua työskennellä ilman niitä. Vakuutu itse!

Leveä
Attribute
Korkeus
Attribute
Syvyys
Attribute
Tasojen lukumäärä
Attribute

Siirrettävät kallistettavat hyllyt ja pöydät myydyin

Mobiili kallistettava hylly täydellisesti suunnattuja tuotteita varten missä tahansa paikassa

Tällä erikoishyllyllä on monta nimeä: Kallistettava hylly, valmisteluhylly, Kanban-hylly ja poistohylly. Tämä hylly on tarkoitettu lyhyitä varastointiaikoja varten, koska varastointiinpa tällaiseen hyllytyyppiin mitä tahansa, ajatuksena on, että se myös poistetaan nopeasti. Hyllyalustat on ripustettu hyllyyn viistosti, joten tavarat liukuvat automaattisesti eteenpäin heti, kun etummaisena oleva tavara poistetaan. Käytettäessä siirrettävää Kanban-hyllyversiota voidaan työskennellä paikasta riippumattomasti tai hylly voidaan täyttää takaapäin ilman, että takana on oltava vapaapääsyisiä teitä. Rullaa hylly vain lyhytaikaisesti sivuun, täytä se ja rullaa taas paikoilleen.

Lisävarusteet siirrettävää kallistettavaa hyllyä varten

Siirrettäville hyllyille on tarjolla myös sopivia lisävarusteita ja yksittäisiä osia: Laatikkotelineet on saatavissa eri kokoina, ja niihin on olemassa kahvoja ja alustoja, sekä magneettinauhoja merkintää varten tai pyöröpalkkeja turvallista paikoillaan pysymistä varten.

...lue lisää