Tuotemerkit / tuotteet
 1. SolidHub
 2. TecMaschin
 3. wipeket
Ohje & usein kysytyt kysymykset
 1. FAQ
 2. Sanasto
Viitteet
 1. Artseco
 2. Fontline
 3. Kielin pöydät
 4. Vähintään
 5. THW
 6. Xucker

Toimitus

Kuljetus- ja pakkauskustannukset

Täältä löydät kaikki tiedot toimitusprosessistamme. Liikkeestä, toimitusmaasta ja tuotteen koosta riippuen toimitamme tuotteet rahtivapaasti tai kertaluonteisella kiinteällä toimitusmaksulla per tilaus.

Osa valikoimastamme voidaan lähettää pakettipalveluna ja pienempien mittojen vuoksi sinulle maksutta. Kuljetusyrityksinä käytämme mm. GLS:ää ja UPS:ää. Toimitusajat voivat vaihdella tässä. Pakettipalveluna toimitettaessa saat yleensä lähetysviestin yhteydessä linkin lähetyksen seurantaan.

Yleiskatsaus maista, jotka toimitetaan ilman toimituskuluja koko alueella (lukuun ottamatta saaria ja vuoristoasemia):

Saarille toimitettaessa peritään saarilisä (Saksan saaret 99,-€/toimituksen kiinteä hinta), joka lasketaan kuljetusyhteyden mukaan. Otamme sinuun yhteyttä ja annamme sinulle sitomattoman tarjouksen verkkotilauksesi jälkeen.

Vaihtoehtoisesti on mahdollista noutaa tuotteet itse jostakin varastostamme.

Saksa:

 • Etelä-Saksassa BW:n varastossa 70794 Filderstadtissa.
 • Pohjois-Saksa NRW:n leirillä 46485 Weselissä.
 • Itä-Saksa MV:n leirillä 17309 Pasewalkissa.

Yhdistynyt kuningaskunta:

 • Wales, Pen Y Fan Industrial Estate, Gwent NP11 4EA

SPAR-TIP: Myönnämme 5 %:n alennuksen nettoostosummasta omatoimisille keräilijöille. Lisätietoja tästä saat kohdasta Itsekeräys.

Verladung von Ware auf den Topregal LKW

Tavaroiden lastaaminen kuorma-autoon

Tilauksen tekemisen jälkeen valitset yhden maksutavoista. Jos olet ostanut tavaroita kuljetettavaksi, joko hankit tarvittavat nostolaitteet. Jos teillä ei ole tätä mahdollisuutta, järjestämme sen mielellämme ja lisämaksusta. Tavaran pakkauskoon ja työmaan olosuhteiden mukaan tämä voidaan tehdä peräkärryllä (49,- €), trukilla (399,- €) tai matalalasta kuormaajalla (649,- €). Tämän jälkeen luovutamme tavarat huolitsijalle. Saksassa toimitus kestää enintään 3 työpäivää. Ennen toimitusta huolitsija ottaa yleensä yhteyttä sinuun toimitusajankohdan osalta.