+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Varaston laitteet & tekniikka

Tehtaamme laitteiden ja teknologian ydin

TOPREGALin liiketoimintalaitteissa ja teknologiassa keskitytään laatuun, toimivuuteen ja turvallisuuteen. Pyrimme tähän korkeaan standardiin täysin riippumatta siitä, millä liiketoimintalaite- tai liiketoimintateknologiasektorilla toimimme. Esimerkiksi sekä erilaiset työkalumme että käyttötekniikkaluokan koneet ovat korkealaatuisia. Liiketoimintalaitteissamme on lisäksi lukuisia erilaisia toimintoja. Pakkaustarvikkeillamme, kuten käytännöllisellä käsivannettavalla työkalulla HU-P1316 tai suurella kuormalavojen käärintäkoneella PWS1650, voit nopeasti vannoa, kääriä ja valmistella tavarat lähetystä varten. Lisäturvallisuuden lisäämiseksi kuljetuksen aikana LPM16-ilmatyynykone muuntaa TecMaschin-ilmatyynykalvomme pehmeiksi mutta kestäviksi ilmatyynyiksi. Kaikki tehdaslaitteiden ja -teknologian alan tuotteemme on suunniteltu turvallisiksi ja täyttävät kaikki varastosi turvallisuutta koskevat eurooppalaiset standardit. Lukittavat työkalukaapit ja -lokerot tarjoavat lisäsuojaa materiaalien tai työkalujen luvatonta käyttöä vastaan.

Käyttöteknologiaa jokaiseen yritykseen

Toimintatekniikkaluokkamme on jaettu kolmeen kiinteään alueeseen, joihin TecMaschin on erikoistunut: Tehdastekniikka, pakkaustekniikka sekä terveys- ja sisäilmasto.

Laitostekniikka kattaa erityisesti varastoissa ja korjaamoissa tehtävät työt, joilla ei ole juurikaan tai ei lainkaan tekemistä pakkaamisen, kuljetuksen tai tavaroiden lähettämisen kanssa. Tästä käyttötekniikan valikoimasta löydät runsaan valikoiman työkalukaappeja työkaluineen, kuten kompaktin työkaluvaunumme WZ220. Siinä on neljä laatikkoa täynnä ruuvimeisseleitä, useita räikkäsarjoja ja erilaisia pihdejä. TecMaschin-työkalukotelomme WKB47 tekee vaikutuksen karkaistuilla kromivanadiumtyökaluillaan ja käytännöllisellä tavallaan säilyttää työkaluja työkalukaappien ulkopuolella - ja jopa kuljettaa niitä.

Hydraulinen tunkki WH50 auttaa, kun työskentelet ajoneuvojesi parissa. Tämä kompakti voimanpesä nostaa tavallisten henkilöautojen lisäksi myös kuorma-autoja. 50 tonnin vetopainon ansiosta tämä nostin pystyy jopa nostamaan kuorma-autot mukavalle työskentelykorkeudelle.

Käyttötekniikka - sähköistävän yksinkertainen

TecMaschin-merkkiset sähkölaitteemme ovat yhtä vaikuttavia. Esimerkiksi 880 watin sähköisellä tynnyripumpulla FP60 voit pumpata erityisen suuria tynnyreitä muutamassa sekunnissa tai siirtää nesteitä säiliöstä toiseen. BV34-sähköinen langansidontakone pystyy jopa 1 500 solmuun 12 voltin akulla, joten se on täydellinen lisä rakennustyömaan toimintatekniikkaan.

Ihannetapauksessa sinun pitäisi myös aina pystyä näkemään jotain rakennustyömaallasi tai varastossasi riippumatta siitä, työskenteletkö vielä myöhään vai kellaritiloissa. Tätä tarkoitusta varten TecMaschin tarjoaa useita verkkokäyttöisiä ja aurinkoenergialla toimivia LED-valaisimia, jotka muuttavat yön päiväksi sekä sisällä että ulkona. Myös käytännöllinen: yhdessä valaisinpylvään kanssa voit asentaa SLS6000-aurinkovalaisimen pysyvästi pihallesi, polkujen varrelle tai sisäteiden varrelle, jotta näkyvyys säilyy aina selkeänä.

Vapaasti asennettavan ja joustavan aurinkopaneelimme avulla voit jopa valita, mihin sähkölaitteeseen aurinkoenergiaa käytetään. Oikein käytettynä tämä 69 kennolla varustettu aurinkopaneeli keventää lompakkoasi ja ympäristöä yhtä paljon.

Laadukkaat yrityslaitteet edulliseen hintaan

TOPREGALin motto on aina ollut: Laadulla on hintansa. Sen ei kuitenkaan tarvitse olla erityisen korkea. Tarjoamme tehdaslaitteita ja teknologiaa tavanomaisen edulliseen hintaan. Tuotteidemme ja palveluidemme laatu pysyy yhtä korkeana kuin meiltä tuttuna. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja niissä on kaikki tarvittavat laitteet, jotka ovat välttämättömiä käyttöturvallisuutesi kannalta.

Vakuuttakaa itsenne tehdaslaitteiden ja -tekniikan alan artikkeliemme korkeasta laadusta.

...lue lisää