+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Väliseinät

Header

TOPREGALin väliseinäjärjestelmiä käytetään huoneiden ja työpisteiden nopeaan ja helppoon osastointiin. Huonejakajat tekevät vaikutuksen tyylikkäällä ulkonäöllään ja lukuisilla mahdollisuuksillaan, olivatpa ne sitten koristeellisia tilanjakajia tai yksityisyyden suojaa toimistoissa, oleskelutiloissa, odotustiloissa tai messuosastoilla. Väliseinät voidaan koota yksilöllisesti minkä tahansa pituisiksi ja kulmikkaiksi tahansa. Myöskään ristikkäin ei ole ongelma tyylikkäille väliseinille.

Tulosten suodattaminen
×

Hinta / €

Mobiili7 tuotteet

Tilan ihmeen väliseinä

Suoraan, kulman ympäri tai jopa poikittain. TOPREGAL-väliseinät ovat yhtä tyylikkäitä kuin joustavia, ja niiden avulla voit hyödyntää avokonttorisi parhaalla mahdollisella tavalla. Väliseinäjärjestelmämme avulla on helppo jakaa huone erillisiin työtiloihin tai erottaa yksittäiset työpisteet muusta huoneesta. TOPREGALin väliseinällä voidaan helposti luoda aivoriihiä, aivosoluja tai jopa aivotehtaita, jotta luovalle työlle voidaan antaa paikka yrityksessä. Erityisen käytännöllinen on materiaali, jonka avulla julisteet tai pienet paperinpalaset voidaan kiinnittää seinään nastoilla. Näin voit visualisoida, esittää ja tallentaa ideasi.

Tiimityötä tyylillä ja toiminnalla

TOPREGALin osiojärjestelmä tarjoaa juuri tämän. Käytännölliset huoneenjakajat, jotka on päällystetty kankaalla ja jotka ovat yksinkertaisen harmaan mottilaisen näköisiä, tarjoavat yksityisyyttä ja tekevät vaikutuksen myös tyylikkäällä viimeistelyllään. Samalla pehmeä kangaspäällyste vaimentaa ääntä ja takaa siten miellyttävän huoneilmaston ruuhkaisessa toimistossa, ruokalassa tai käytävällä. Väliseinien avulla voit paitsi erottaa huoneet toisistaan myös luoda uusia työtiloja. Pienellä kokouspöydällä ja penkeillä varustettuna voit luoda nopeasti työtilan 2-4 henkilölle ilman, että tarvitset edes uutta huonetta. Tätä nykyaikaista tiimityöskentelytapaa korostaa väliseinäjärjestelmän joustavuus.

Luo tilaa luovuudelle TOPREGALin väliseinäjärjestelmällä.

...lue lisää