+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Trukki

Trukit kuuluvat Trukit. Niitä käytetään kuormalavojen, rautalankalaatikoiden, laatikoiden jne. kuljettamiseen yrityksen omassa varastossa. Kokonsa ja ohjattavuutensa ansiosta niitä voidaan käyttää myös kuorma-autojen lastausalueella (ilman moottoria). Kuormalavavaunussa on kaksi korkeussäädettävää metallista piikkiä kuormalavojen optimaalista lastausta varten. Metallipiikkejä kutsutaan Haarukkatrukki nimeltään"haarukat". Kuormarullat sijaitsevat piikkien alapuolella; ne ovat edessä jäykät ja takana liikuteltavat (yksi tai kaksi pyörää). Kahvaa voidaan käyttää kerran trukin ohjaamiseen tai vipuna (sähköttömissä laitteissa hydraulisena toimintona). Tämä laitetoiminto löytyy yleensä kahvasta tai akselin ulottuvilta. 

Toisin kuin trukissa, kuljettaja ei istu istuimella, vaan käyttää laitetta seisten (trukin lavalla) tai kävellen. Lavavaunun ainoa istuin on kuljettajan istuin. Sähköinen haarukkatrukki lava-auton ainoa istuin on trukin kuljettajan istuin, jota käytetään joskus myös istuma-asennossa kuten trukkia.

Turvallisuustarkastus on tehtävä vuosittain. Lisätietoja on osoitteessa DGUV Sääntö 68 "Teollisuustrukkien onnettomuuksien ehkäisyä koskevat määräykset". heinäkuun 1 päivänä 1995 annetusta versiosta 1 päivänä tammikuuta 1997 annetussa versiossa. on ladattavissa maksutta DGUV:ltä.

Käyttäjä on myös opastettava tämän laitteen käytössä. Kuorma jakaantuu kuormalavavaunussa eri tavalla, eikä vastapainoa tarvita kuten trukissa. Trukki tunnetaan myös nimellä "muurahainen" .