+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Työntekijöiden samarialainen liitto

Apua tulva-alueilla - AKM80 toiminnassa Arbeiter-Samariter-Bund Rheinland-Pfalz e.V:ssä.

Työntekijä-Samaritääriliitto tunnetaan omistautuneesta työstään katastrofiapuun. Hyväntekeväisyysjärjestönä ASB tukee apua tarvitsevia ihmisiä poliittisesta, etnisestä, kansallisesta tai uskonnollisesta taustasta riippumatta. Hyväntekeväisyystaustansa vuoksi sekä taloudelliset että henkilöresurssit ovat rajalliset, minkä vuoksi voittoa tavoittelematon järjestö luottaa sitoutuneisiin jäseniin ja ulkopuolisiin lahjoituksiin.

Me TOPREGALissa olemme iloisia voidessamme tukea ASB:n tulva-apujärjestöä. Yksi akkukäyttöisistä ajettavista lakaisukoneistamme luokiteltiin B-luokan tavaraksi visuaalisten vikojen vuoksi. Näistä vioista huolimatta tuote on teknisesti täydellisessä kunnossa.

Koska haluamme tukea Arbeiter-Samariter-Bundin tehtävää ja tärkeää työtä, olemme päättäneet tarjota tätä ajettavaa lakaisukonetta alennettuun hintaan. Näin järjestö voi käyttää tarvittavat resurssit tehokkaasti ja jatkaa humanitaarista työtään parhaalla mahdollisella tavalla.

AKM80 on ihanteellinen suurille alueille, ja sen suuri puhdistusteho on 8 400 m²/h. Sitä voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona.

AKM80 tekee varmasti luotettavaa ja tehokasta työtä paikan päällä. Olemme vakuuttuneita siitä, että laite voi tukea ASB-tulva-apujärjestöä sen arvokkaassa työssä hätätilanteissa kärsivien ihmisten auttamiseksi.

Haluamme kiittää Arbeiter-Samariter-Bundia sen väsymättömästä työstä ja olemme ylpeitä voidessamme osallistua siihen.

Arbeiter-Samariter-Bund