Kaikki tuotteet

Lavahyllyjen lisävarusteet

Header

Palvelumme on yhtä vakaata kuin telineemme. Tyypillisten kokonaistarjousten ja itsekonfiguroitujen kuormalavahyllyratkaisujen lisäksi tarjoamme luonnollisesti myös yksittäisiä osia ja sopivia lisävarusteita varastointiratkaisuusi. Erottelemme kuormalavahyllyjen pylväät, poikkipalkit ja kannattimet sekä turvallisuuden kannalta tärkeät lisävarusteet. Ei ole väliä, mitä tarvitset kuormalavahyllyjen lisäksi tai jälkiasennuksena: Täältä löydät sen tavalliseen kohtuulliseen TOPREGAL-hintaan ja laatulupaukseen, jota yrityksemme edustaa.

Valitse oikea kuormalavahyllytyyppi:

Kuormalavahyllyjen pylväät: Mitä sinun on tiedettävä?

Voit hankkia kuormalavahyllyjen pystytelineitä 200 cm:n ja 750 cm:n korkeudella. Varaston, myymälän tai rautakaupan korkeudesta riippuen löydät täältä etsimäsi. Kun hyllykuorma on 9000 kg (PR4500 / PR9000) ja 15000 kg (PR15000) välillä, voit myös valita telinepystytelineen, johon tavarasi mahtuvat optimaalisesti. Niitä on saatavana myös kahdessa eri syvyydessä, jotta käytettävissä oleva tila voidaan hyödyntää ihanteellisesti ilman, että rajallinen tila rajoittaa sitä. Lavatelineemme voidaan sijoittaa myös rakennusten ulkopuolelle. Kuumasinkityn pinnan ansiosta erityiset ruostumattomat kuormalavahyllyjen pylväät kestävät jopa kaikkein epäsuotuisimpia sääolosuhteita. Asetu turvallisesti. TOPREGALin kuormalavahyllyjen pylväiden avulla.

Kuormalavahyllyjen pylväät: Mitä sinun on tiedettävä?

TOPREGALin kuormalavahyllypalkkeja on saatavana kolmessa pituudessa (180 cm, 270 cm, 360 cm), ja ne täyttävät varaston tärkeimmän tehtävän: ne ottavat kuormia vastaan. Eikä liian vähän: hyllykuorma vaihtelee 2000 kg:n ja 4500 kg:n enimmäispainon välillä ristikon pituudesta ja kuormalavahyllytyypistä riippuen. Tämä tarkoittaa sitä, että erityisen painavia eurolavoilla olevia tavaroita voidaan säilyttää ammattimaisissa kuormalavahyllyissä. Helppo kokoonpano kuormalavahyllyjen pylväisiin kiinnitettävien turvatappien avulla tekee näiden raskaiden telineiden ja poikkipalkkien kokoamisesta ja jälkiasennuksesta erityisen helppoa. Tässäkin tapauksessa materiaali ratkaisee käyttöpaikan: PR4500- ja PR9000-palkit ovat saatavana myös kuumasinkittyinä versioina. Tämä tarkoittaa, että mikään ei ole ulkovarastoinnin tiellä. Nosta painoja TOPREGALin kuormalavahyllyjen traversseilla.

Kuormalavahyllyjen tuet: mitä sinun on tiedettävä

Puu-, teräs-, ritilä- ja lankaverkkotuet. TOPREGAL-hyllytelineiden hyllytuet ovat yhtä monipuolisia kuin niiden käyttökohteetkin. Pelkästään eurolavojen varastointia varten on mahdollista käyttää ilman hyllytukea. Kuitenkin heti, kun on varastoitava pieniä osia, avonaisia säilytyslaatikoita, matkalaukkuja tai muita pakkauksia, jotka eivät vastaa tyypillisiä mittoja, varastointi ilman hyllytukea käy vaikeaksi. Yksittäisillä hyllymateriaaleilla ja pinnoitteilla on omat erityisominaisuutensa. Esimerkiksi puuhylly on houkutteleva, jos kevyitä esineitä säilytetään kuivissa tiloissa. Jos rakennuksen palokuorma on liian suuri, saatavilla on myös kestävämpiä materiaaleja, kuten kuumasinkitystä teräksestä valmistettu ritilä. Niitä voidaan käyttää hyvin myös syövyttävissä ympäristöissä. TOPREGAL-asiantuntijamme neuvovat sinua mielellään myös optimaalisen kuormalavahyllytuen valinnassa.

Turvallisuus etusijalla

Kuormalavahylly tulee harvoin yksin. Hyllyjärjestelmän lisäksi käytetään yleensä trukkeja, kuten haarukkatrukkeja, korkeatrukkeja tai jopa suurnopeustrukkeja, helpottamaan päivittäistä varastotyötä. Suojellaksesi telineen pylväitä ja alempia rakenteita törmäyksiltä tarvitset turvallisuuteen liittyviä lisävarusteita, kuten törmäyssuojapollareita, U- tai L-muotoisen törmäyssuojan tai jopa kokonaisen törmäyssuojalankun. Tämä ei ainoastaan suojaa hyllyjäsi ja niissä säilytettäviä tavaroita ja raaka-aineita. Asianmukaisten suojavarusteiden käytöstä määrätään myös DGUV 108-007:ssä. Törmäyssuojalankut ja törmäysportit kiinnitetään myös yksinkertaisesti lattiaan pulttiankkureilla. Nämä turvalaitteet ovat TÜV-testattuja, ja ne täyttävät kaikki asiaa koskevat lainsäätäjän standardit ja määräykset. Toimi turvallisesti TOPREGALin turvallisuuteen liittyvien lisävarusteiden avulla.

Muita lisävarusteita

Verkkomainen takaseinä, rumputuki, välilevy ja kuormanjakajat. Muut TOPREGAL-tarvikkeet ovat yhtä monipuolisia kuin varastoitavat tavarat. Voit esimerkiksi estää tavaroiden putoamisen telineen takaosasta verkkomaisella takapaneelilla tai sijoittaa tynnyritelineeseen tynnyreitä, jotka muuten veisivät valtavasti tilaa lattialta. Valikoimassamme on myös kahta eri kokoa olevia valuma-altaita, jotka sopivat rumputelineisiimme. Välilevyjen ja kuormanjakajien avulla voidaan toteuttaa kuormalavahyllyjen lisäominaisuuksia. Näin voidaan sijoittaa useita telineitä peräkkäin tai kiinnittää seinään. Kuormanjakajan avulla varmistat, että yksittäisten esineiden paino jakautuu paremmin poikkitankoihin ja siten telineen kantaviin elementteihin. Näin hyllyt voivat kantaa raskaampaa kuormaa. On parasta kysyä TOPREGAL-asiantuntijoiltamme, jotta löydät näistä erilaisista vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivan hyllyratkaisun.

...lue lisää