+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Autokatokset

Header

Erittäin tehokkailla aurinkomoduuleilla varustetut aurinkoautokatokset tuottavat energiaa sähköautollesi ympäristöystävällisellä tavalla. Puhtaasti aurinkoenergialla tuotettu sähkö on 100-prosenttisesti vihreää, ja tämä hankinta maksaa itsensä takaisin jo lyhyessä ajassa. Käyttöalueet: Yrityksesi pysäköintialue, asiakaspysäköintialue tai missä tahansa tarvitset aurinkokatoksen sähköautoille. Vakiomittojensa ansiosta autokatos on helppo laajentaa moduulirakenteisena, ja sitä voidaan käyttää täysin itsenäisesti tai tarpeen mukaan verkkoliitännän kanssa.

Tulosten suodattaminen
×

Hinta / €

Versio11 tuotteet

Näkymä

PV-autokatos - energiatehokas suoja autollesi

TOPREGAL tarjoaa SoloPort-tuotemerkillä korkealaatuista aurinkoteknologiaa ajoneuvojen varjostamiseen ja sääsuojaukseen. Tankkaa aurinkoenergiaa ja pysy riippumattomana fossiilisista polttoaineista myös sähköä tuottaessasi. Aurinkoenergian käyttö auttaa vähentämään CO₂-päästöjä korvaamalla fossiilisia polttoaineita. Tämä on tärkeä askel ilmastonmuutoksen torjunnassa ja ympäristönsuojelussa. Mutta myös ajoneuvoja suojellaan: Aurinkokatolla varustettu autokatos suojaa ajoneuvojasi säältä, kuten sateelta, lumelta ja suoralta auringonvalolta. Tämä voi pidentää ajoneuvojen käyttöikää ja parantaa käyttömukavuutta.

Tankkaa 100 % vihreää sähköä aurinkokennolla varustetun autokatoksen avulla

Koe liikkuvuuden vallankumous meidän SoloPort-aurinkoautokatokset - Avain kestävään energiantuotantoon. Aurinkoautokatoksemme ovat riippumattomuuden mestariteoksia, sillä ne ovat täysin irrotettu yleisestä sähköverkosta. Aurinkoautokatoksen katto on varustettu 12 tehokkaalla aurinkomoduulilla, jotka tuottavat vaikuttavan 420 Wp sähköä moduulia kohden. Yhteensä aurinkoautokatos tuottaa enintään 5 KW:n tehon, mikä tekee siitä tehokkaan ja ympäristöystävällisen energialähteen. Kestävistä alumiiniprofiileista valmistettu vankka runkorakenne suojaa optimaalisesti säältä ja takaa pitkän käyttöiän. Kattokaltevuus 10 astetta on ihanteellinen aurinkoenergian tuotannolle ja maksimoi autokatosten tehokkuuden.

Autark


Itsenäinen

Effizient


Tehokas

Nachhaltig


Kestävä

Wettergeschützt


SäänkestäväMuut aurinkotuotteemme ovat paitsi energiatehokkaita myös tyylikkäitä. Tutustu aurinkoteknologia & pysäköintikatokset -kategoriaan nyt ja anna auringon työskennellä puolestasi!

...lue lisää