+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Listahyllyt

Header

Pystyhyllyjä käytetään silloin, kun pitkät tavarat halutaan säilyttää reunimmaisina. Tätä varastointimuotoa käytetään usein kevyempien puulevyjen, putkien ja vastaavien varastointiin. Etu: varastoidut tavarat ovat optimaalisesti näkyvissä ja ne voidaan poistaa nopeasti ja helposti. Pystyhyllyt soveltuvat erityisesti sisäkäyttöön.

Leveä
Attribute
Korkeus
Attribute
Syvyys
Attribute
Käsivarren etäisyys
Attribute
Tasojen lukumäärä
Attribute

Listahyllyt myydyin

Pystyhyllyjen käyttöalueet

Pystyhyllyt soveltuvat erityisen hyvin kevyiden pitkien tavaroiden varastointiin, kun varastoa halutaan nähdä ja poistaa nopeasti. Tämän tyyppisen hyllytyypin, jossa on kartiomainen runko, etuna on varastoidun materiaalin erittäin hyvä näkyvyys ja myös sen nopea poistaminen. Jakovarsien ansiosta, jotka yksinkertaisesti ruuvataan kiinni pystypylvääseen ja jotka voidaan sijoittaa erikseen, tällaiseen profiilihyllyyn mahtuu myös monia erilaisia tavaroita sekoittamatta niitä keskenään. Pystyhyllyjä näkee usein rautakauppojen puuosastolla tai urheilukaupoissa suksia tai lumilaudan ostamisen yhteydessä.

Laajennettavissa, räätälöitävissä ja tilaa säästävä - pystyhyllyjen edut

Pienissä varastotiloissa ja sopivalla korkeudella käytettävissä oleva tila voidaan hyödyntää täydellisesti pystyhyllyjen ansiosta. Hylly on alhaalta leveämpi kuin ylhäältä, ja sen kaltevuuskulma on 10°. Tarjoamme valikoiman valmiiksi konfiguroituja pystyhyllyjä eri korkeuksilla, leveyksillä ja varren syvyyksillä. Jos tarpeisiisi sopivaa mallia ei ole saatavilla, ota meihin yhteyttä - konfiguroimme varmasti yksilöllisen profiilihyllystön juuri sinulle sopivaksi.

Voit valita TOPREGAL-myymälämme säästöpaketista myös pystyhyllyjen turvallisuuteen liittyviä lisävarusteita, kuten törmäyssuojan ja hyllyjen törmäyssuojan.

...lue lisää