+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Konferenssituolit & vierailijatuolit

Header

Ne pitävät seurasta, ja niitä voi tavata lähes kaikkialla: Konferenssituolit, vierailijatuolit ja toimistotuolit. Niille asetetaan korkeat vaatimukset, sillä niiden on oltava mukavia, niitä on järjestettävä nopeasti ja joustavasti ja niiden on aina näytettävä hyvältä.

Tulosten suodattaminen
×

Hinta / €

Ystävällinen


NumeroVäri


6 tuotteet

Konferenssituolien ja vierailijoiden tuolien on istuttava kaikilta osin.

Vaikka saksalainen sananlasku sanoo, että "lyhyys on elämän mauste", päivittäisessä toimistotyössä kokoukset ovat usein pidempiä kuin aluksi oletetaan. On siis eduksi, jos kokouksen osallistujat istuvat ergonomisilla neuvottelutuoleilla. Selkänojan luonnolliseen kaarevuuteen mukautettu muoto ja pehmeästi verhoiltu istuin ovat ratkaisevia tekijöitä, jotka tekevät tuolista hyvän kokoustuolin, jossa on korkea istuinmukavuus. Verkkoselkänojat, joita on käytetty usein jo muutaman vuoden ajan, ovat erityisen miellyttäviä kesällä ja vakuuttavat hengittävillä ominaisuuksillaan.

Mikä konferenssituoli sopii minulle?

Niin sanottuja konsolituoleja sijoitetaan usein kokoushuoneisiin, sillä ne resonoivat huomaamattomasti ja sopivat itse asiassa minkä tahansa kokouspöydän ulkonäköön. Aivan kuten tummat värit ja ajattomat materiaalit, kuten kromi tai muovi. Suosituksemme istumismukavuuden lisäämiseksi: konferenssituolit, joissa on käsinojat. Tällä pienellä yksityiskohdalla on suuri merkitys, kun vietät pitkän aikaa kokoushuoneessa etsien ratkaisua ongelmaan tai kehitellen uutta konseptia.

Vierailijoiden tuolit tai konferenssituolit eivät muuten saisi olla liian painavia, koska istuimia joudutaan usein vaihtamaan lyhyellä varoitusajalla tai työpajoja jne. varten muodostetaan tuoliympyrä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä asiana, vankka ja kestävä verhoilu on olennaisen tärkeä, jos haluat nauttia kokoustuolista pitkään.

...lue lisää