+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

ECO Schulte

Perinteitä ja innovaatioita - varastologistiikan optimointi ECO Schulte -yrityksessä

ECO Schulte on jo lähes vuosisadan ajan edustanut perinteitä, laatua ja innovaatioita korkealaatuisten ovikomponenttien valmistuksessa. Keskisuurta perheyritystä johtaa nyt kolmas sukupolvi. Se on yksi TOP 100 innovatiivisimmista keskisuurista yrityksistä Saksassa. ECO Schulte -konserni kehittää ja valmistaa kattavan valikoiman ovivarusteita, ovensulkimia, lukkoja ja saranoita Saksassa, Puolassa, Itävallassa, Kiinassa ja Portugalissa sijaitsevissa toimipaikoissa. Yrityksen jatkuva laajentuminen, erityisesti Luckenwalden toimipaikassa Brandenburgissa, on tuonut mukanaan uusia logistisia haasteita. "Yli 17 000 eri tuotteen ja jatkuvasti kasvavan tuotannon vuoksi kävi nopeasti selväksi, että tarvitsemme optimoitua varastointia", ECO Schulten teollisuusinsinööri Martin Wramp kertoo. Kasvusta selviytymiseksi kehitettiin täysin uudet layout-suunnitelmat kolmeen halliin. Tavoitteena oli luoda tehokkaat ja itsenäiset logistiikka-alueet.

Räätälöityjä ratkaisuja

ECO Schulte löysi ratkaisun Luckenwalden laajennukseen TOPREGALilta. Yrityksen suunnittelijat vaikuttuivat nopeasti selkeästä ja käyttäjäystävällisestä verkkosivustosta ja konfiguraattoreiden helppokäyttöisyydestä. He valitsivat kuormalavahyllystön, johon sisältyy törmäyssuojaus, kuormalavojen käärintälaitteen sekä SWA70- ja SWM20E-pesukuivaimet. "Hyllystön konfigurointi oli niin yksinkertaista, ettei sitä tarvinnut etsiä mistään muualta. Voit suunnitella kaiken alusta loppuun, nähdä sen 3D:nä, tulostaa sen - ja lopuksi saat hinnan", Martin Wramp sanoo. Käyttäjäystävällisyyden lisäksi houkuttelevat hinnat ja lyhyet toimitusajat olivat ratkaisevia tekijöitä ostopäätöksessä. "Täydellisen korkeahyllyhyllyhyllyn saaminen pihalle kolmessa päivässä ei ole itsestäänselvyys. Lisäksi on talon oma asennuspalvelu, joka voidaan varata tavaran toimituspäivään sopivaksi ja kaikki asennetaan ammattitaitoisesti ja siististi", hän lisää.

Onnistunut yhteistyö

Martin Wramp korostaa erityisesti TOPREGALin asiakaspalvelua. "Olipa kyse sitten puhelimitse tai kirjallisesti, jokainen yhteydenotto oli ystävällinen ja kohtelias. Saimme tarjouksen, ratkaisun ongelmiin ja valituksiin sekä vastaukset kaikkiin kysymyksiin hyvin lyhyessä ajassa. Syksyllä 2023 meidät jopa kutsuttiin TOPREGAL GmbH:n sponsoroiman VfB Stuttgartin Bundesliigaotteluun hyvän yhteistyön kunniaksi. Unohtumaton kokemus." Näiden myönteisten kokemusten ja menestyksekkään yhteistyön jatkumisen perusteella ECO Schulten Mendenin päätehdas haluaa nyt luottaa TOPREGALin asiantuntemukseen ja tuotteisiin myös logistisissa tarpeissaan.

Arbeiter-Samariter-Bund