Kaikki tuotteet

Työpöydän konfiguraattori

Juuri sellainen työpöytä kuin haluat ja tarvitset. Muutamalla napsautuksella voit määrittää kaikki elementit uuteen, yksilöllisesti suunniteltuun työpöytääsi. Käytännöllisen jakotoiminnon avulla voit lähettää työpöytäsi linkkinä suoraan työpöydän verkkokonfiguraattorista ja tallentaa sen myöhempää käyttöä varten.

Lue lisää
1.
Leveys:
1,2 m
2,3 m
Syvyys:
60 cm
80 cm
Siirrettävä:
Kyllä
Ei
Taustapaneeli:
Kyllä
Ei
Tuotetta ei ole varastossa Odotettu toimitusaika: 00.00.0000
lisättynä 25% ALV
Toimitusaika
3 - 5 työpäivinä
Lähetys 199,- kerran per tilaus
Tekniset tiedot
Muistiinpanot konfiguroitua MFW1000-työpöytääsi varten

Kaikki tiedot koskevat tasaisesti jakautuneita kuormia. Hyllykköä kuormattaessa hyllykuormaa ja hyllylaiturin kuormitusta ei saa ylittää. Hyllystömme käytössä noudatetaan periaatteessa Saksan tapaturmavakuutuslaitoksen nykyisiä ohjeita (DGUV:108-007, aiemmin BGR234). Asiakas on velvollinen noudattamaan asennusta ja sopivan asennuspaikan valintaa koskevia määräyksiä, erityisesti lattian kunnon ja kuormituksen tutkimista. TOPREGAL ei ota vastuuta vääränlaisesta käytöstä aiheutuneista tapaturmista/vaurioista. Asiantunteva neuvontatiimimme vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Annetut mitat ovat likimääräisiä ja voivat vaihdella muutaman senttimetrin. Ota yhteyttä, jos tarvitset tarkat mitat haluamallesi hyllylle.

Toimituksen laajuus / pakkausluettelo
Pos.
Tuotteen nimi
Määrä

Työpöytä kaikkiin tarkoituksiin

MFW1000-työpöytämme - monikäyttöinen työpöytä, joka on saatavana yksinomaan TOPREGALilta - sopii jokaiseen tarkoitukseen. Jos haluat työskennellä työkalujen kanssa, käytä tukena tukevasta pyökkipuusta valmistettua ja pellavaöljylakalla sinetöityä multiplex-levyä. Tämä tuki on yksi työpöytiemme useimmin valituista ominaisuuksista. Kun käsitellään nesteitä, pyyhittävä terästuki on paras valinta. Käytännöllisen ritilän avulla saat helposti puhdistettavan tuen, jolle on ominaista kestävä viimeistely. 25 mm:n paksuisesta liimatusta lastulevystä valmistettu puupäällysteemme on edullisempi vaihtoehto kestävälle Multiplex-päällysteellemme.

Työpöydän konfiguraattori

Työpankkikonfiguraattorin avulla löydät varmasti juuri sinulle ja sovelluksiisi sopivan työpankin. Lisämoduulit ja lisävarusteet näytetään suoraan, kuten tässä on esitetty yksityiskohtaisesti:

Lisävarusteena saatava rei'itetty takaseinä tekee työpöydästämme todellisen organisoijan: siihen voidaan helposti kiinnittää työkaluja, koneita tai jopa pinoamisastioita tai avoimia säilytysastioita. Tarjoamme kaksi valmiiksi konfiguroitua lisävarustesarjaa täällä myymälässä.

Työpöydän lisävarustevalikoimassa on myös integroitavia työkalukaappeja ja työkalulaatikoita valinnaisina moduuleina. Työkalukaappeja/työkalulaatikoita on saatavana kahta eri syvyyttä valitun työpöydän mukaan. Ne ovat lukittavia ja valmistettu kestävästä teräksestä. Siniset ovet/laatikkovetimet sopivat täydellisesti yhteen hillityn vaaleanharmaan rungon kanssa. Työkalukaapin sisällä on hylly, joka voidaan koukata eri korkeuksille tarpeidesi mukaan. Toinen moduuli, työkalulaatikko, koostuu neljästä laatikosta, joista jokainen on varustettu lokeronjakajalla ja jotka ovat myös lukittavissa.

Ammattilaisen vinkki: Voit myös integroida nämä moduulit säilytyshyllyihimme.

Liikuteltava ja korkeussäädettävä: MFW1000

MFW1000-työpöydän tarjoamat lukemattomat käyttömahdollisuudet eivät ole kaikki: Kovakumista valmistetut, helposti asennettavat pyörät tekevät siitä siirrettävän työpöydän hetkessä - pyörät voidaan lisätä myös myöhemmin, jos olet jo ostanut työpöydän, raskaan työpöydän tai työpöydän.

Tarpeidesi mukaan voit muuntaa työpöydän siirrettäväksi tai kiinteäksi versioksi milloin tahansa pienellä vaivalla.

Työpöydän työskentelykorkeutta voidaan säätää optimaalisesti 5 cm:n askelin ristikon avulla. Tämän vuoksi MFW1000 hankitaan usein silloin, kun tarvitaan korkeussäädettävä työpöytä. Sivulle voidaan haluttaessa lisätä myös toinen elementti. Tämän ansiosta monitoimityöpöytää voidaan laajentaa minkä tahansa pituiseksi rivityöpöydäksi. Juuri niin kuin haluat ja tarvitset.

Nopeasti koottu ja kuljetettu

Erityisen plug-in-rakenteen ansiosta työpöytä voidaan koota ja purkaa muutamassa minuutissa. Tämän ansiosta työpöytä sopii erinomaisesti mukaan mihin tahansa työpaikalle, jopa pienempiin yrityksen pakettiautoihin.

Katso lyhyt ja informatiivinen työpöytävideomme!

...lue lisää