Kaikki tuotteet

Traktorin lisävarusteet

Traktorit ovat tehokkaita maatalouskoneita, joilla on keskeinen rooli maataloudessa ja rakentamisessa. Niiden monipuolisuuden ja tehokkuuden maksimoimiseksi käytetään traktorien lisävarusteita, joita myymälämme tarjoaa myös kuormalavahyllyjen, varastohyllyjen, raskaiden telineiden ja muiden telineiden ohella. Nämä lisävarusteet vaihtelevat yksinkertaisista työkaluista monimutkaisiin lisälaitteisiin, jotka on suunniteltu erityisesti tiettyjä tehtäviä varten.

Traktoreiden kuormalavahaarukat

Traktoreiden kuormalavahaarukat laajentavat maatalousajoneuvojen toiminnallisuutta erittäin hyödyllisellä tavalla. Traktoreiden kuormalavahaarukoiden päätehtävänä on nostaa, kuljettaa ja pinota raskaita kuormia, erityisesti kuormalavoja, paaleja tai muita suurikokoisia esineitä, turvallisesti. Tätä tarkoitusta varten nämä myymälämme traktoritarvikkeet on valmistettu vankasta teräksestä, mikä mahdollistaa jopa 700 kilogramman kantavuuden. Pieni, vain 72 kilogramman paino ja kompaktit mitat takaavat helpon kokoonpanon. TecMaschinin traktoreiden kuormalavahaarukoita voidaan myös säätää joustavasti leveydeltään tarpeen mukaan erilaisten kuormalavojen ja kuormalavahäkkien turvalliseen kuljettamiseen. Ne voidaan myös taittaa kokoon, mikä helpottaa huomattavasti sekä näiden traktoritarvikkeiden kuljetusta että varastointia myymälässämme.

Traktoreihin tarkoitettu pora

Nimensä mukaisesti traktorin porauspora täyttää tehtävänsä porata maahan tarkkoja reikiä - olipa kyseessä sitten pehmeä tai kova maa. Traktoreille tarkoitetun maaporamme halkaisija on enintään 300 millimetriä, ja sen poraussyvyys on jopa 600 millimetriä. Sekä kärjet että leikkuureunat on valmistettu karkaistusta teräksestä, mikä mahdollistaa tehokkaan ja vaivattoman työskentelyn myös kovalla maalla. Tämä traktorien kultivaattori on 24 kilon painonsa ansiosta myös helppokäyttöinen, joten se on ihanteellinen ratkaisu paalujen ja pylväiden upottamiseen maahan.

Kultivaattori pienille traktoreille

Myymälämme traktoritarvikkeena myytävää kultivaattoria käytetään tehokkaaseen maanmuokkaukseen ja maan löyhentämiseen maatalousalueilla. Tämän laitteen avulla pellot voidaan löyhentää nopeasti ja perusteellisesti, lannoitteet voidaan sekoittaa tehokkaasti maaperään ja maaperän rakenne voidaan rikkoa vedenläpäisevyyden parantamiseksi. Tätä varten kultivaattorissa on kuusi kaarevaa teräksistä piikkiä, joissa on karkaistut kärjet, jotka tunkeutuvat maahan 30 senttimetrin syvyyteen ja takaavat siten optimaalisen maanmuokkauksen. Näiden piikkien sijoittelua ja väliä voidaan säätää joustavasti vaihtelevien tulosten ja vaatimusten mukaan. Jopa 1 100 mm:n työleveyden ansiosta tämä kultivaattori soveltuu erityisesti pienten ja keskikokoisten peltojen käsittelyyn.