+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Kielin pöydät

Tafel Kiel tarjoaa vähäosaisille ihmisille ruokaa. Jotta suurempia toimitusmääriä voidaan varastoida, käytetään TOPREGALin kuormalavahyllyjä.

Tafel Kielin päävarastossa käydessäsi huomaat heti, että monet jakeluun tarkoitetut elintarvikkeet on varastoitu useiden tonnien painoisille eurolavoille 4,50 metriä korkeisiin , 4,50 metriä korkeisiin  kuormalavoihin.TOPREGALin kuormalavahyllyt tallennetaan. Väistämättä herää kysymys, miten tämä sopii yhteen talousarvion mukaisesti jaettujen annosten kanssa? Tafel Kielin hallituksen jäsen Olaf Böcking voi vastata kysymykseen nopeasti: "Vuosien varrella olemme luoneet hyvät henkilökohtaiset suhteet joihinkin alueen tunnettuihin suuryrityksiin ja maanviljelijöihin. Kun he ottavat meihin yhteyttä, heillä on usein suurempia määriä luovutettavaa. Niiden säilyvyysaika on pidempi, mutta ne on yleensä kerättävä melko lyhyellä varoitusajalla." Tafel Kiel tilasi TOPREGALilta vuonna 2018 kahdessa tilauksessa yhteensä 16 juoksumetriä kuormalavahyllyjä TOPREGALilta suurten toimitusten, kuten makkaroiden ja säilykkeiden, väliaikaista varastointia varten ja pystytti ne itse.

TOPREGAL: kuormalavahyllyt hyvään hintaan ja erinomaisella palvelulla

Useimpien yli 40 000 asiakkaamme tavoin Tafel Kiel törmäsi TOPREGALiin etsiessään internetistä kuormalavahyllyjä kohtuulliseen hintaan. Olaf Böcking oli kirjoittanut yhteensä neljälle hyllytoimittajalle ja pyytänyt hinnanalennusta. "TOPREGAL oli ensimmäinen ja luultavasti ainoa yritys, joka otti meihin yhteyttä ystävällisesti ja ystävällisesti", Olaf Böcking sanoo jälkikäteen. Michaela Metzger TOPREGALin myyntitiimistä oli vastannut nopeasti kaukaisesta pohjoisesta tulleeseen tiedusteluun - ja seurasi häntä tilauksesta toimitukseen ja laskutukseen. "Varmistamme, että kaikkiin asiakaskyselyihin vastataan mahdollisimman nopeasti. Tämä pätee myös Tafel Kielin Böckingin laatimaan kirjeeseen, jonka muistan hyvin. Erityisesti vapaaehtoisjärjestöjen sosiaalisissa hankkeissa pyrimme ottamaan asiakkaamme huomioon mahdollisuuksien mukaan. Minua ilahduttaa kuulla tai lukea, miten apumme todella saavuttaa yksittäiset hankkeet", Michaela Metzger sanoo. "TOPREGALin kanssa asiointi sujui alusta loppuun asti loistavasti: tarkasti, nopeasti ja mutkattomasti. Juuri niin kuin minä haluan." Myös Tafel Kiel e.V.:n hallituksen jäsen Olaf Böcking on tyytyväinen.

Sitoutunut hyvään asiaan

Voittoa tavoittelematon yhdistys, Tafel Kiel e.V. ei saa tehdä voittoa. Se ei saa julkista rahoitusta, ja sen on varmistettava toimintansa yritysten ja yksityishenkilöiden lahjoituksilla. Pelkästään polttoainekustannukset ovat kuukaudesta toiseen reilusti yli 1 000 euroa. TafelZentrumin vuokra, kolmen kylmävaraston ja laatikoiden pesukoneen sähköt, valaistus ja toimistolaitteiden kustannukset on maksettava. Ilman lahjoituksia ja muita tukijoita, kuten TOPREGALia kuormalavahyllyjä varten, tämä olisi mahdotonta.

Kun Olaf Böcking aloittaa työnsä noin kello 8 aamulla, hän tekee sen vapaaehtoisesti ja palkatta. Mutta hän tekee työtään vähintään yhtä sitoutuneesti ja perusteellisesti kuin ennen itsenäisenä yrittäjänä. Vuodesta 2011 lähtien Olaf Böcking on vastannut logistisesta suunnittelusta, ja vuodesta 2016 lähtien hän on myös yksi Tafel Kielin hallituksen viidestä jäsenestä. Hän laatii reittisuunnitelmat, joiden mukaan neljä jakeluautoa kerää lahjoitetut elintarvikkeet noin sadasta marketista tai leipomosta ja tuo ne Tafel-keskukseen, sekä huolehtii siitä, että ne ovat luotettavasti miehitettyinä kuutena päivänä viikossa kahdella tai kolmella avustajalla. Työhön kuuluu myös korjaamojen tapaamiset katsastusta, huoltoa ja korjauksia, ajoneuvojen vaihtoa ja ostoa, vakuutuksia jne. varten. Puhumattakaan yhteydenpidosta tavarantoimittajiin, erikoiskeräysten ajanvarauksesta ja niiden tunnollisesta hoitamisesta.

Kieler Tafeln e. V.:n tiimi. Kieler Tafeln e. V.:n tiimi.

Kuormalavahyllyt, joissa on ruokaa Kuormalavahyllyt pakattu täyteen
Anlieferung der TOPREGAL Palettenregale Uusien kuormalavahyllyjen toimittaminen ja kokoaminen oma-aloitteisesti.

TOPREGAL-kuormalavahyllyt täynnä ruokaa TOPREGAL-kuormalavahyllyt, jotka ovat täynnä ruokatavaroita

Huolellinen ja tehokas logistiikkasuunnittelu on tärkeää myös siksi, että Tafel Kiel toimittaa näinä päivinä elintarvikkeita ja hygieniatarvikkeita noin 2 000 asiakkaalle ja siten yhteensä noin 3 500 henkilölle. Mottona "Ruoka sinne, minne se kuuluu" yhteensä noin 250 vapaaehtoista lajittelee ja jakaa hedelmiä ja vihanneksia, leipää ja leipomotuotteita, jäähdytettyjä ja pakastettuja tuotteita sekä muita päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja tavaroita.


Tafel Kiel perustettiin vuonna 1995 rekisteröidyksi voittoa tavoittelemattomaksi yhdistykseksi. Schleswig-Holsteinin osavaltion pääkaupunki on Berliinin jälkeen yksi ensimmäisistä kunnista, jotka ovat ryhtyneet paikallisesti hankkimaan ja jakamaan lahjoitettuja elintarvikkeita vähävaraisille. Noin 250 vapaaehtoisen avulla ruokitaan noin 2 000 asiakasta ja heidän perheitään noin 3 500 ihmistä viitenä päivänä viikossa. www.tafelkiel.de