+++ LAAJENNETTU: 15 vuotta TOPREGAL ++ juhla-alennus myös toukokuussa: 15% kaikesta - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Xucker

TOPREGALin kuormalavahyllyt Xuckerille

Samanniminen berliiniläinen yritys myy XUCKER-tuotemerkillä luonnollisia makeutusaineita, jotka eivät kaduta mitään. Makeat tuotteet varastoidaan TOPREGALin kuormalavahyllyissä, kunnes ne toimitetaan ravitsemustietoisille asiakkaille eri puolille Saksaa.

Makea aarre on kätketty Berlin-Schönebergin varastorakennuksiin, jotka ovat ulkopuolelta huomaamattomia. Täältä Xucker GmbH on vuokrannut yrityksensä pääkonttorin, jossa on kolme toisiinsa liittyvää varastohallia, joiden kokonaispinta-ala on noin 2 400 neliömetriä. Täällä varastoidaan noin 50 tonnia ksylitolia ja erytritolia sekä niistä valmistettuja tuotteita. Se, mikä kuulostaa kemialta ja laboratoriolta, on sokerivaihtoehto, joka korvaa yhä useammin klassisen rakeisen sokerin kaikkialla Saksassa ja Euroopassa nimillä "Xucker Basic", "Xucker Premium" tai "Xucker Light - Besser süß". "Käymällä tuotetuista sokerivaihtoehdoista myymme noin 40 prosenttia yksityisasiakkaille, ja noin 60 prosenttia menee suoraan jälleenmyyjille ilman välivarastointia. ", kertoo toimitusjohtaja Christian D. Weiten.

Xucker on jo listattu dm:ksi, Rossmann ja Edeka. Tilausten poiminnassa työntekijät kurottavat 2,5 metriä korkeissa varastohyllyissä oleviin laatikoihin. Näin he kokoavat verkkokaupan tilaukset. Kahdessa vierekkäisessä hallissa, varsinaisessa varastossa, on viisi ja kuusi TOPREGAL-kuormalavahyllyriviä, joista kukin on 15 metriä pitkä.

Filderstadtista kotoisin olevasta hyllykauppiaasta saimme tiedon "internetin kautta", Xuckerin johdon assistentti Patrizia Rouba muistelee. Xucker tilasi kuormalavahyllyjen kokoonpanoa varten TOPREGALin kokoonpanopalvelu valtuutettu. "Kaikki toimi erittäin hyvin. Heti näki, että kolme asentajaa oli tehnyt tämän monta kertaa aiemmin, sillä he olivat harjoitelleet ja keskittyneet asentamaan yhteensä 330 metriä kuormalavahyllyjä." Filderstadtin hyllyspesialistilla ei ole ainoastaan suuri määrä erilaisia Raskaat hyllytsen tuotevalikoimassa. Asennuspalvelu ja vuosittain maksettava Hyllyjen tarkastus ovat myös osa sitä. TOPREGAL järjesti berliiniläiselle insinööritoimistolle Xuckerissa pakollisen vuosittaisen telineiden tarkastuksen.

TOPREGALin kuormalavahyllyt XuckerilleTOPREGAL-lavahyllyt Xuckerilla


Toukokuussa 2010 tapahtuneen perustamisensa jälkeen Xucker GmbH:sta on tullut Saksan suurin ksylitolin ja ksylitolia sisältävien tuotteiden, kuten Gelier-Xuckerin ja suklaan, postimyyntiyritys. Kesäkuusta 2011 lähtien tuotevalikoimaan on kuulunut myös erytritoli nimellä "Xucker Light". Yritys työllistää noin 35 henkilöä (2018), ja sen vuosimyynti on 11,7 miljoonaa euroa (2017). Perustaja ja toimitusjohtaja Christian D. Weitenin lisäksi Andreas Krumm on Xucker GmbH:n toimitusjohtaja. www.xucker.de