+++ Juhli kanssamme TOPREGAL in 15 - vuotista taivalta - huhtikuussa: 15% lisäalennus - jopa 58% säästö mahdollista! +++

Kaikki tuotteet

Sähkötrukki

Header

Ympäristöystävällisin tapa kuljettaa suuria määriä raskasta tavaraa varastossa! SolidHub-tuotemerkki tuo hiilijalanjälkesi vihreälle vyöhykkeelle ja tavarankuljetuksesi tehon ja laadun suoraan etualalle. Käyttökustannukset pienenevät, koska energiakustannukset ja huolto ovat huomattavasti alhaisemmat kuin polttomoottorilla varustetussa etutrukissa. Laadukkaita trukkeja käyttävät tehokkaat sähkömoottorit, ja ne ovat päästöttömiä ja hiljaisia - varastohenkilökuntasi on innoissaan.

Tulosten suodattaminen
×

Hinta / €

Ystävällinen


Max. Kuormitus (kg)

Malli10 tuotteet

SolidHub sähkötrukit - Puhdas nostaminen ja kuljettaminen

Täysin sähkökäyttöiset trukit tuovat ympäristöystävällistä liikettä varastoosi. Varsinkin jos sinun on siirrettävä päivittäin suuri määrä kuormalavoja, rautalankalaatikoita tai muita raskaita tavaroita, kävelevä trukki, kuten sähkökäyttöinen trukki, saavuttaa nopeasti kuormankantokykynsä rajat ajan ja vaivannäön suhteen. Tällöin kannattaa ottaa haarukkatrukki mukaan varaston varusteisiin. Nerokkaan kolmiosaisen teleskooppimaston rungon ansiosta trukki soveltuu neutraalissa, täysin sisäänvedetyssä mastoasennossa optimaalisesti purkamiseen alueilla, joilla on matala sisääntulokorkeus. Erityisesti kontin purkamisen yhteydessä tämä voi helpottaa työtäsi ja ennen kaikkea säästää aikaa. SolidHub-trukit ulottuvat kuitenkin edelleen korkeuksiin, jotka mahdollistavat työskentelyn varastoissa, joissa on korkeat hyllyt.

Haarukkatrukki pikavaihtotaiteilijana: hienostuneita lisävarusteita entistä useammille käyttöalueille

Raskaiden tavaroiden kuljettaminen ja nostaminen haarukoiden avulla on haarukkatrukin tärkein käyttökohde. Useimpia ajoneuvoja käytetään päivittäin vain näihin toimintoihin. Aina ei kuitenkaan tiedetä tai hyödynnetä sitä, että trukilla voidaan hallita myös täysin erilaisia haasteita oikeilla lisävarusteilla. Yksinkertaisesti lisälaitteilla varustetut haarukat sopivat myös seuraaviin tehtäviin:

  • Kuormakoukkukiinnitys - nopea tavaroiden pystysuora kuljetus.
  • Teleskooppikuormaajan nosturivarsi - ihanteellinen raskaiden kuormien nostamiseen ilman nosturia.
  • Kokoontaitettava henkilökohtainen työkori - työskentelyalustana rentoon työskentelyyn korkealla.

Kuten huomaat, sopivat trukkilisävarusteet tekevät sähkötrukista hetkessä monitaitoisen, ja kun trukkia ei käytetä, se voidaan sijoittaa pois tilaa säästävällä tavalla seuraavaa käyttökertaa varten.

...lue lisää