Kaikki tuotteet

Maksutavat

Täältä löydät yleiskatsauksen maksutapoihin, joita TOPREGAL tarjoaa sinulle. Toimitusmaasta riippuen tarjoamme erilaisia maksutapoja, jotka näytetään sinulle valittavaksi tilausprosessin aikana.

Kaikki TOPREGAL-verkkokaupan maksutavat

  • Pankkisiirto vähennettynä 2% alennuksella
  • PayPal
  • Luottokortti (VISA, Mastercard)
  • Klarna (välitön pankkisiirto) - kaikissa Klarnan tarjoamissa EU-maissa.

Pankin tiedot

Maksun saaja: TOPREGAL GmbH Maksun peruste: Tositenumero(A-xxxxx) IBAN: DE42100400000270010200 BIC: COBADEFF


Maksutapamme yksityiskohtaisesti

Pankkisiirto (vähennettynä 2 prosentin alennuksella)

Lähetämme sinulle sähköpostitse proforma-laskun. Maksun vastaanottamisen jälkeen tavarat luovutetaan välittömästi huolinta- tai laivayhtiölle. Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää meille pankkisiirtotodistuksen prosessin nopeuttamiseksi. Kun tavarat on toimitettu, saat lopullisen PDF-laskun, joka toimitetaan sinulle.


Paypal

PayPal-maksuehdolla maksu käsitellään tilausprosessin aikana. Tarvitset PayPal-tilin kirjautuaksesi sisään tilausprosessin aikana ja maksaaksesi summan suoraan tai, jos PayPal tarjoaa maksueriä, valitse vaihtoehto. Lähetämme sinulle laskun sähköpostitse tilauksesi vastaanottamisen jälkeen. Tämän jälkeen tavarat luovutetaan välittömästi huolitsijalle/varustamolle.


Luottokortti

Luottokorttimaksun yhteydessä maksu käsitellään tilausprosessin aikana. Heti tilauksen tekemisen jälkeen laskun summa veloitetaan määritetyltä luottokortilta (Visa tai Mastercard). Lähetämme sinulle laskun sähköpostitse tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Tämän jälkeen tavarat luovutetaan välittömästi huolitsijalle/varustamolle. Luottokorttitietojesi siirto tapahtuu TLS:n (Transport Layer Securiy) kautta, joka on SSL:n (Secure Sockets Layer) seuraaja, ja se on siten suojattu. Jos tuote palautetaan, luottokorttitiliä hyvitetään.


Klarna 

Klarna maksuehdolla maksu käsitellään tilausprosessin aikana. Lähetämme sinulle laskun sähköpostitse tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Tämän jälkeen tavarat luovutetaan välittömästi huolitsijalle/varustamolle. Tämä maksutapa on nyt käytettävissä monissa Euroopan maissa (esimerkiksi Belgiassa, Saksassa, Italiassa, Alankomaissa, Itävallassa, Puolassa, Sveitsissä, Espanjassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa).

Voidaksemme tarjota sinulle Klarna-maksutapaa saatamme välittää Klarnalle henkilökohtaisia tietojasi yhteystietojen ja tilaustietojen muodossa kassalla, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapaansa. Välittämiäsi henkilötietoja käsitellään Klarnan omien tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.